Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozgur bey Pm attim ama cevap alamadim o yuzden birde burdan sorucam.
    -tum ozellilkleri varsayilan olan gtx460 li model nakit kac para.
    -5870 li modeli 8gb ram ile alirsak nakit kac para oluyor.
  • Gerçekten tasarım ve donanım olarak gayet iyi bir notebook. Ön sipariş fiyatı gerçekten çok iyi imzamdaki notebooka 6-7 ay önce 4.000 lira verdiğime biraz üzüldüm, şu an ki yeni modelleri görünce. Ama tabi tüm elektronik cihazlarda olan bir durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Gerçekten tasarım ve donanım olarak gayet iyi bir notebook. Ön sipariş fiyatı gerçekten çok iyi imzamdaki notebooka 6-7 ay önce 4.000 lira verdiğime biraz üzüldüm, şu an ki yeni modelleri görünce. Ama tabi tüm elektronik cihazlarda olan bir durum bu.

Mr. donanımcı123 bilgisayarınızı alma aşamasındaki yorumlarınızı forumdan takip ediyordum.ben de o zaman alıp alamama konusunda tereddütlerim vardı ve hala bir notebook almış değilim.öncelikle şunu sormalıyım ki; bilgisayarınızın performansından memnun musunuz ? hangi ekran kartını seçmiştiniz ?ben nvidia diye hatırlıyorum.bilgisayardaki ısınma durumu nedir ? işlemci olsun ,ekran kartı olsun...ekran kalitesi nasıl bu yeni bilgisayarda bilmiyorum ama incelemlerde pek iyi olmadığı söyleniyor...karar aşamasındayım.çok da vaktimiz yok gibi...bu indirimden yararlanmak istiyorum...tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok memnun olacağım...teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Gerçekten tasarım ve donanım olarak gayet iyi bir notebook. Ön sipariş fiyatı gerçekten çok iyi imzamdaki notebooka 6-7 ay önce 4.000 lira verdiğime biraz üzüldüm, şu an ki yeni modelleri görünce. Ama tabi tüm elektronik cihazlarda olan bir durum bu.

Mr. donanımcı123 bilgisayarınızı alma aşamasındaki yorumlarınızı forumdan takip ediyordum.ben de o zaman alıp alamama konusunda tereddütlerim vardı ve hala bir notebook almış değilim.öncelikle şunu sormalıyım ki; bilgisayarınızın performansından memnun musunuz ? hangi ekran kartını seçmiştiniz ?ben nvidia diye hatırlıyorum.bilgisayardaki ısınma durumu nedir ? işlemci olsun ,ekran kartı olsun...ekran kalitesi nasıl bu yeni bilgisayarda bilmiyorum ama incelemlerde pek iyi olmadığı söyleniyor...karar aşamasındayım.çok da vaktimiz yok gibi...bu indirimden yararlanmak istiyorum...tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok memnun olacağım...teşekkürler...

Merhaba sevgili mete;

Monster kullanıcısı olarak 6-7 aylık bir tecrübe kazandım. İmzamda yazdığı gibi bende monster w860cu model notebook var, i7 820qm işlemci, kingston ddr3 1333 mhz 4 gb ram, nvidia geforce gtx280 ekran kartı mevcut, aldığımda seagate 7200 devir disk vardı bunuda 3-4 ay sonra intel x25 m 80 gb ssdye terfi ettirdim. Aldığımdan bugüne kadar bilgisayarımla ilgili en ufak bir sorun yaşamadım, en ağır oyunlarda en sıcak havalarda bile ekran kartımın 70 derece üstüne çıktığını nadiren görmüşümdür, i7 işlemcilerin aşırı ısındığı palavrasınıda gözlerimle gördüm ve test ettim, alta linkini verdiğim inceleme konumda tavsiye ettiğim uygulamaları yaparsanız i7 işlemcinizin nasılda buz gibi çalıştığını göreceksiniz, ki tüm yaz boyunca bilgisayarım boştayken işlemci 40-45 derece, ekran kartı 42-44 derece, tam yükte (gta4-crysis full çözünürlük yüksek detay, adobe premiere render) işlemci 60 derece, ekran kartı 70 derece civarında seyrediyor. Bataryayı sık kullanmama rağmen halen 1 saat civarı gidiyor, ekran çok keskin netlikte ama mutlaka full çözünürlükte kullanın yoksa tam performans alınmıyor görüntü açısından. Yanlız bir tane ufak belli belirsiz ölü piksel çıktı tek sorunum o. Yani gayet memnunum bilgisayarımdan, tek üzüldüğüm şey notebookların maddi değerlerinin çabuk kaybolması, şu anda en üst düzey laptopu 5.000 liraya aldığınızda 6 ay sonra çok daha üst konfigürasyondaki bir notebooku 4 te 3 fiyatına alabiliyorsunuz bu en kötüsü :) O yüzden ihtiyaçlarınızı belirleyin,ona göre donanımınızı oluşturun.

İşlemciler arasındaki ufak hız farklarına takılmayın, aradaki performans farkını anlamanız çok zor. Ben bilgisayarımı bir nevi iş istasyonu/server gibi kullanıyorum anlık binlerce işlem ağ üzerinden gelip işleniyor ve geri yollanıyor, o yüzden 100 mhzlik işlemci farkı bile benim için işlemlerin süresinin 1-2 saniye kısalması demektir ve bu benim için önemli. Ama sizin böyle bir durumunuz yoksa işlemcilere fazla para yatırmayın, onun yerine disk veya ekran kartına yatırım yapın, oyunla pek işiniz yoksa ekran ölü piksel garantisi alın

http://forum.donanimhaber.com/m_38514514/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 8 Kasım 2010; 18:04:59 >

• Ben yılbaşında sipariş vereceğim, o günün şartlarında yine aynı şekilde o günkü döviz kurundan mı hesaplanıcak yoksa 1.349,00 USD + KDV olan fiyat misal 2000 USD + KDV şeklince artacak mı
  • Özgür bey aşağıdaki donanım değişikliğiyle birlikte fiyat ne kadar oluyor?

Intel® Core� i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz
    6GB; 3x 2GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 3 SODIMM

Bir sorum daha olacak...fokusbilgisayarın sitesinde bu notebooklar için donanımları ekleyip çıkarabileceğimiz bir sistem yokmu acaba ? herşeyin fiyatını size sorup sizide meşgul etmemiş oluruz hemde farklı kombinasyonları oluşturup fiyatlarını görebilirz? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

Özgür bey aşağıdaki donanım değişikliğiyle birlikte fiyat ne kadar oluyor?

Intel® Core� i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz

Bir sorum daha olacak...fokusbilgisayarın sitesinde bu notebooklar için donanımları ekleyip çıkarabileceğimiz bir sistem yokmu acaba ? herşeyin fiyatını size sorup sizide meşgul etmemiş oluruz hemde farklı kombinasyonları oluşturup fiyatlarını görebilirz? Teşekkürler

bu konu başlığının ilk mesajında fiyatlar var
  • visam lord bildiğim kadarıyla laptoplarda pek öyle kombinasyon oluşturma gibi birşey olmuyor Ama bilgisayarlarla pek haşırneşir birisi değilim üstadlar cevaplasa daha doğru olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

Biliyorum ilk sayfada fiyatlar olduğunu. Bahsettiğim şey fokusbilgisayarın sitesinde olan sistem. Her parçayı ayrı ayrı ekleyip kaldırabiliyorsunuz ve fiyatları o anki kur ve kdv dahil görebiliyorsun. Bu model sitede yok ve bu sistemi kullanamıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. Visam Lord,

Sorduğunuz soruların cevaplarını bu konu başlığının 1.mesajında detaylı olarak bulabilirsiniz. Çok yakın bir zamanda dawww.monsternotebook.com.tr internet sitemiz üzerinden tıpkı diğer notebook modellerimizde olduğu gibi bu yeni seri notebook modellerimizin de özelleştirme seçeneklerini istediğiniz gibi ekleme ve çıkartma yaparak buna göre oluşan yeni fiyatları güncel bir biçimde takip edebileceksiniz. Bunun için internet sitemizi sık sık kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Ancak o zaman dek 1.mesajda gösterilen fiyat farklarını temel konfigürasyon fiyatının üzerine ekleyerek oluşan yeni fiyatları siz de çok rahatlıkla hesaplayabilirsiniz. Fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi edinmek için 0 216 449 49 30 numaralı telefon numaralarımız aracılığıyla müşteri temsilcilerimiz vasıtasıyla aradığınız tüm sorulara ilişkin detaylı cevapları hemen alabilmeniz mümkündür. Müşteri temsilcilerimiz size yardımcı olmaktan ve istediğiniz özelliklerde bir MONSTER® notebook modeli oluşturmada ve ödeme seçenekleri konusunda detaylı olarak size bilgi verme konularında memnuniyetle size yardımcı olacaklardır.

Diğer taraftan istediğiniz özelliklerdeki özellik seçimine göre oluşan yeni fiyatları aşağıda bulabilirsiniz.

Standart Konfigürasyon Toplam Satış Fiyatı : 1.349,00 USD + KDV --> 2.244,47 TL KDV Dahil
    Intel® Core� i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz) --> +150$ + KDV
    6GB; 3x 2GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 3 SODIMM --> +50$ + KDV
    Oluşan Yeni Konfigürasyon Toplam Satış Fiyatı : 1.549,00 USD + KDV --> 2.577,23 TL KDV Dahil
    Nakit ödeme ile bugün ön sipariş verilirse ki oluşan yeni konfigürasyon Toplam Satış Fiyatı : 2.371,05 TL KDV Dahil (%5'lik ön sipariş indirimi + %3'lük ekstra nakit indirimi dahil fiyat)
    Taksitli ödeme ile bugün ön sipariş verilirse ki oluşan yeni konfigürasyon Toplam Satış Fiyatı : 2.448,36 TL KDV Dahil (Sadece %5'lik ön sipariş indirimi dahil fiyat)

Bilginize sunarız.

Saygılarımla,

quote:

Teşekkürler cevabınız için

• soruma cevap yokmu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

quote:

Biliyorum ilk sayfada fiyatlar olduğunu. Bahsettiğim şey fokusbilgisayarın sitesinde olan sistem. Her parçayı ayrı ayrı ekleyip kaldırabiliyorsunuz ve fiyatları o anki kur ve kdv dahil görebiliyorsun. Bu model sitede yok ve bu sistemi kullanamıyoruz.

bu notebook modeli ön sipariş ürünü olduğu için öyle bir imkan yok
    keşke oraya da ekleselermiş

• @ozgur@fokusshop.com

Monster GX660R'de ATI Mobility Radeon HD 5870'in yanında dahili ekran kartı var mı?
  • Bir de 9 hücreli batarya bu alete ortalama kaç saat gidiyor bir bilgi verirseniz hoş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

Bir de 9 hücreli batarya bu alete ortalama kaç saat gidiyor bir bilgi verirseniz hoş olur.

Konunun birinci mesajında --> 9 Hücreli Batarya (3 saate varan çalışma süresi) yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: mcbtrcs

Bir de 9 hücreli batarya bu alete ortalama kaç saat gidiyor bir bilgi verirseniz hoş olur.

Konunun birinci mesajında --> 9 Hücreli Batarya (3 saate varan çalışma süresi) yazıyor.

Turbo Boost ve Fan Boost açıkken 3 saat çok hayalci bi süre olur bence sonuçta gamer serisi bi model
  • MerhabaLar..

ÖnceLikLe Özgür Bey'e iLgisi için, Monstere de bizLere böyle imkanLarda Notebook aLma imkanı sağLadığı için TeşekkürLer..

SunuLan kampanya müşterinin iLgisini başarıyLa çekiyor, ki zaten gerek donanımsaL gerek görseL olarak notebook göz kamaştırıcı ve iLgi çekici.. Ancak kampanyanın iLk geLen parti iLe bitmesi beni açıkçası üzdü. En azından yıL başına kadar DONANIM HABER FORUM üyeLerine özeL oLarak devam etmesi daha güzeL oLurdu..

Bende aLmayı düşünüyorum AraLık Ve Ocak arası 1 aksiLik oLmazsa Tabi.. =)
  • görsellik ve donanım özellikleri göz önüne alındığında ilk partinin kısa sürede bitmesi çok doğal olur heleki diger marka ve model notebookların fiyatı göz önüne alındığında , ilk parti bitse dahi talebe göre 2. veya 3. partinin de geleceği söylenmişti .
  • Özgür Bey ödemenin yarısını peşin, yarısını kredi kartı ile yapabilme imkanımızın olup olmadığını öğrenmek isterim.Teşekkürler
  • Evet taLebe göre 2 ve 3. partiLerin geLeceği söyLendi ama kampanyanın iLk partiden sonra sona ermesi kötü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasiyet -- 9 Kasım 2010; 19:34:02 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.