Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her şey tamam da ben sipariş verebileceğim siteyi bulamadım babam baskı yapıyor alacaksan al artık diye. ASUS alacaktım neredeyse ama konuda bu makinayı gördüm elden bir şey gelmez. bir de ben bu ön sipariş olayına ve aras kargoya hiç bir zaman güvenemedim. hadi bu kadar adam güvenmiş ön siparişe ama ben elime gelmeyince '' lan 2 gün sonra batsa şirket ortada kalırız '' diye düşünmeden edemiyorum
    bir de bu aras kargoya hiç güvenmiyorum armut taşır gibi kargo taşıyorlar arkadaş. Bir de bayramdan sonra geliyormuş ben kocaeliye değil erzincan'a sipariş vermek zorunda kalacağım o mesafe gözümde büyüyor 1000 kilometre+ aras kargo=
    özgür bey forumda şu an cevap verirse iyi olur. kargo zararında müşteriye siz mi güvence veriyorsunuz yoksa kargo şirketi mi? ayrıca bir de şu sipariş verebileceğim linki rica ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

bende siparişimi vermiş bulunmaktayim işlemci 820QM ramde 8Gb oldu başka bi farklılık yok

Mazeus, Dostum aynı özellikte almayı bende düsünüyorum en mantıklısı.. Ne kadar patladı sana.. Sormam da 1 sakınca yoktur umarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

her şey tamam da ben sipariş verebileceğim siteyi bulamadım babam baskı yapıyor alacaksan al artık diye. ASUS alacaktım neredeyse ama konuda bu makinayı gördüm elden bir şey gelmez. bir de ben bu ön sipariş olayına ve aras kargoya hiç bir zaman güvenemedim. hadi bu kadar adam güvenmiş ön siparişe ama ben elime gelmeyince '' lan 2 gün sonra batsa şirket ortada kalırız '' diye düşünmeden edemiyorum
    bir de bu aras kargoya hiç güvenmiyorum armut taşır gibi kargo taşıyorlar arkadaş. Bir de bayramdan sonra geliyormuş ben kocaeliye değil erzincan'a sipariş vermek zorunda kalacağım o mesafe gözümde büyüyor 1000 kilometre+ aras kargo=
    özgür bey forumda şu an cevap verirse iyi olur. kargo zararında müşteriye siz mi güvence veriyorsunuz yoksa kargo şirketi mi? ayrıca bir de şu sipariş verebileceğim linki rica ediyorum.

dostum benim 3.monster bilgisayarım olacak bu fokusbilgisayardan almış olduğum ve de bugüne kadar en küçük bir sorun yaşamadım... fokusbilgisayar ı ara orada sana gerekli açıklamayı yaparlar...Gönlün rahat olsun merak etme....

• hala internet siparişi için gerekli bilgiyi alamadım. önüne gelen monster aşkın için gazel okuyor burada ama sipariş linkini bilen yok. Not: kimse üstüne alınmasın.
  • quote:

hala internet siparişi için gerekli bilgiyi alamadım. önüne gelen monster aşkın için gazel okuyor burada ama sipariş linkini bilen yok. Not: kimse üstüne alınmasın.

sipariş linki ürün daha türkiyeye gelmediği için sitesine koyulmamış...ürünü telefonla arayıp mail order sistemi ile ödemesini yapıp ay sonunu bekliceksin ay sonunda elinde olacak ürün...0216 449 49 30 ara 3 e tuşla burak beyle görüş o sana yardımcı olacaktır...
  • quote:

hala internet siparişi için gerekli bilgiyi alamadım. önüne gelen monster aşkın için gazel okuyor burada ama sipariş linkini bilen yok. Not: kimse üstüne alınmasın.

sipariş telefon ile veriliyor sitede satışta değil henüz bayramdan sonra sitede satılmaya başlanacak galiba. ön sipariş için açılmış bir konu
  • mail orderda kusura bakmayın da çok şey istiyorlar arkadaşım. kredi kartının önlü arkalı fotokopisi+ kimliğin önlü arkalı fotokopisiymiş. oldu canım evle arabayı da senin üstüne geçireyim bir de maaş bağlayayım istersen
  • bilmem valla o senin sorunun ozaman... ben defalarca ürün alışverişinde bulundum tek bir sorun yaşamadım...
  • quote:

mail orderda kusura bakmayın da çok şey istiyorlar arkadaşım. kredi kartının önlü arkalı fotokopisi+ kimliğin önlü arkalı fotokopisiymiş. oldu canım evle arabayı da senin üstüne geçireyim bir de maaş bağlayayım istersen

siteden alış veriş yapınca sanki kimlik bilgilerin ve kart bilgilerini vermiyorsun. sonuçta firma güvenilir bir firma. merdiven altı dükkan değil yani
  • özgür bey bende geçen hafta nakit ödememi yaparak siparişimi verdim ama ürünler geldikten sonra teslimattan önce, fiyat farkını vererek donanımda imkan dahilinde değişiklik yapabilirmiyiz, mümkün olabilecek mi?
  • arkadaşım ben kart numaramla güvenlik kodumu veririm son kullanma tarihini adımı soy adımı veririm bu kadarla biter. ayrıca bunu sitenin kendisi görmez. aracı paypal gibi yüksek güvenlikli başka bir şirket vardır o şirket aracılığıyla para ödenir. adam benden faks istiyor. hem kredi kartının arkalı önlü fotokopisini hem de kimliğimin arkalı önlü fotokopisini istiyor. o faks kime gidecek. o faksı kim alacak. üstündeki bilgileri kim görecek. kim satış yapacak vs. vs. Ne idüğü belirsiz, daha bir ön sipariş sistemi bile kuramayan arkasında kimin olduğu belli olmayan kıytırık bir siteye de 150tl için kusura bakma vermeyeyim bilgilerimi.
  • ben ön sipariş verme konusunda rahatım ama bu mail order saçmalığını anlayabilmiş değilim. bana burada resmi konuşmak zorunda değilsiniz. sitede ürün kartını aktive edersiniz insanlar da adam gibi ön siparişini verir. ürün elinize geçip de kargoya verdiğiniz anda da ödemeyi alırsınız. ya da ödemeyi hemen alırsınız ürünü yine elinize geçince yollarsınız. faks sistemi çok saçma bir sistem olmuş. tamam ürününüz gerçekten harika ama ben bu şartlarda sipariş veremiyorum.
  • quote:

ben ön sipariş verme konusunda rahatım ama bu mail order saçmalığını anlayabilmiş değilim. bana burada resmi konuşmak zorunda değilsiniz. sitede ürün kartını aktive edersiniz insanlar da adam gibi ön siparişini verir. ürün elinize geçip de kargoya verdiğiniz anda da ödemeyi alırsınız. ya da ödemeyi hemen alırsınız ürünü yine elinize geçince yollarsınız. faks sistemi çok saçma bir sistem olmuş. tamam ürününüz gerçekten harika ama ben bu şartlarda sipariş veremiyorum.

dediğiniz gibi böyle yapılması daha uygun aslında.
    ön siparişler neden siteden yapılmıyor?
    ödeme siteden alınır daha sonrada ürün gönderilebilir.
    böyle olursa daha çok insan ön sipariş verebilir.

• quote:

ben ön sipariş verme konusunda rahatım ama bu mail order saçmalığını anlayabilmiş değilim. bana burada resmi konuşmak zorunda değilsiniz. sitede ürün kartını aktive edersiniz insanlar da adam gibi ön siparişini verir. ürün elinize geçip de kargoya verdiğiniz anda da ödemeyi alırsınız. ya da ödemeyi hemen alırsınız ürünü yine elinize geçince yollarsınız. faks sistemi çok saçma bir sistem olmuş. tamam ürününüz gerçekten harika ama ben bu şartlarda sipariş veremiyorum.

arkadasa katılıyorum. bende bu bilgisayarı almak istiyorum fakat aklımı kurcalayan tek şey bu sipariş olayı faks falan bilgiler kime gidecek ürün gelmezse sipariş kayda geçmezse vs. vs. buna kesin bir güvence verebiliyor musunuz?
    eğer siteden falan sipariş verebilsem su an alacağım bilgisayarı.

• ben de bunu söyleyecektim ama daha fazla üzerine gitmek istemedim özgür bey'in. mesela o fiyat aralığında notebook arayan onlarca insan var forumda ama böyle müthiş bir makina dururken sadece 5 kişi ön sipariş vermiş. sırf bunun yüzünden bu makina yerine gidip lenovo y560 almak zorunda kalabilirim bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorki

quote:

arkadasa katılıyorum. bende bu bilgisayarı almak istiyorum fakat aklımı kurcalayan tek şey bu sipariş olayı faks falan bilgiler kime gidecek ürün gelmezse sipariş kayda geçmezse vs. vs. buna kesin bir güvence verebiliyor musunuz?
    eğer siteden falan sipariş verebilsem su an alacağım bilgisayarı.

sonuç ta bu mail order yöntemini IKEA firmasıda uyguluyor.

http://www.ikea.com.tr/musteri_hizmetleri/bir_tikla_sizleyiz/bir_tikla_sizleyiz_tr.aspx

mailorder ile IKEA firmasından alış verişim oldu.
    büyük bir firma ama intertten siparişte mailorder kullanıyor

ama yinede herkesin tercih edeceği bir ödeme şekli olsa daha iyi olurdu.
    ben bu şekilde sipariş verdim ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 11 Kasım 2010; 14:28:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

1 saatlik bir süre sonundawww.monsternotebook.com.tr internet sitemiz üzerinden bu ürünümüzü siteye açacağım. Böylelikle online olarak bu ürünümüzü internet sitemiz üzerinden beklemeden ve hemen sipariş edebileceksiniz. Bu konuda göstereceğiniz yüksek sabır için şimdiden sizlere teşekkürlerimi iletmek isterim. Ancak bu süre zarfı içerisinde gelen sorularınızı bir süreliğine yanıtsız bıracağım bu nedenle de özürlerimi şimdiden siz değerli forum üyelerine iletiyorum.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

Özgür Bey daha önceden bu şekilde neden satışa sunmadınız acaba?
    sipariş ederken fakstır kimliktir uğraşmazdık en azından.
    bu şekilde yapmanız iyi olacak .
    ön sipariş verenler daha rahat bir şekilde sipariş verirler bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 11 Kasım 2010; 14:33:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wasiyet

quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

bende siparişimi vermiş bulunmaktayim işlemci 820QM ramde 8Gb oldu başka bi farklılık yok

Mazeus, Dostum aynı özellikte almayı bende düsünüyorum en mantıklısı.. Ne kadar patladı sana.. Sormam da 1 sakınca yoktur umarım ?

1735 dolara mal oldu KDV falan hersey icinde tl değil dolar olarak verdim parayı
    Özgür bey çok asılsın ürünle ilgili sorduğum sorular olsun alım süreci olsun çok yardımcı oldu
  • Zaten siz sırf bizim kafamızı karıştırmak için var olan insanlarsınız. 2 dakika içinde neler değişti kesin lenovo alacağım diyordum konuya bir girdim yine dünyam başıma yıkıldı Bakalım bonus bulabilirsem 2000 lira bütçeyi zorlarım çok iyi bir cihaz gibi çünkü. Ayrıca aynı fiyat mertebesi diyorsunuz da arada 450 lira fark var öğrenciye çok para Bekliyorum gelişmeleri
  • quote:

Sn. LaT1F,

Garanti Bankası Bonus kredi kartına vade farksız 6 + 3 = 9 taksit ile online Garanti Sanal Pos cihazı üzerinden Mail Order yöntemine gerek kalmadan siparişinizi hemen verebiliyorsunuz. Bu işlem diğer tüm banka kredi kartları üzerinden tek çekim yapmak yolu ile de aynen geçerli olabiliyor. Ancak diğer banka kredi kartlarından online olarak taksitli sipariş yapabilmeniz için site üzerinden notebook siparişinizi geçseniz dahi ödeme işlemleri için Mail Order yöntemi ile siparişlerinizi alabiliyoruz. Bu konuda her kredi kartı için her taksit oranı ile online sanal pos sistemimiz şuan için maalesef bulunmamaktadır. Ancak tüm banka kredi kartlarını bu sistemin içerisize dahil edebilmek için çalışmalarımızı süratle sürdürüyoruz. Önerileriniz, eleştirileriniz yorum ve değerlendirmelerinizi açıklıkla ifade ettiğiniz için ayrıca size ve diğer forum üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

1 saatlik bir süre sonundawww.monsternotebook.com.tr internet sitemiz üzerinden bu ürünümüzü siteye açacağım. Böylelikle online olarak bu ürünümüzü internet sitemiz üzerinden beklemeden ve hemen sipariş edebileceksiniz. Bu konuda göstereceğiniz yüksek sabır için şimdiden sizlere teşekkürlerimi iletmek isterim. Ancak bu süre zarfı içerisinde gelen sorularınızı bir süreliğine yanıtsız bıracağım bu nedenle de özürlerimi şimdiden siz değerli forum üyelerine iletiyorum.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

Özgür Bey daha önceden bu şekilde satışa sunmadınız acaba?
    sipariş ederken fakstır kimliktir uğraşmazdık en azından.

teşekkürler cevabınız için Özgür Bey

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.