Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar bahtsızım ki kredi kartı malesef bayram sonrası ayın 20 sinde yani tam 1 hafta sonra müsait olacak. Maximum kartla 12 ay taksitle alacağımdan zaten bir %4 vade farkı olacak bir de %5 indirimi kaçıracağız desenize :|

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. wasiyet,

%5'lik çok özel ön sipariş indirim kampanyamız ürünlerimizin stoklarımıza girdiği andan itibaren son bulacaktır. Bu süre de büyük bir aksilik olmazsa bayram sonrasındaki haftaya denk gelecektir. Dolayısıyla kampanya süremiz de bayram süresi boyunca firmamızın tatil olacağımız için 13.11.2010 Cumartesi günü de sona ermiş olacaktır. Bayram sonrasında ürünlerimiz normal satış fiyatları üzerinden işlem görecektir. Biz bu kampanyayı bu özelliklerde Türkiye'de başka bir model notebookta bulunmadığı için çok özel imkanlar yaratarak oluşturduk ve elbette ki bu kampanyanında bir bitiş süresi olacaktı. Şimdi size soruyorum sizce bu özelliklerdeki bir Fiyat / Performans notebooku bu fiyatlarla müşterilerine sunan başka bir notebook markası var mı Türkiye'de? Dolayısıyla bu süre içerisinde bu çok özel kampanyamızdan faydalanan Donanım Haber Forum üyesi birkaç arkadaşımız olduğu gibi onlarca da diğer forum harici müşterilerimiz de istifade etmiş oldular. Ancak kampanyamız için hala yeterince süre vardır. Ancak Cumartesi günü bu kampanyamız Kurban bayramı tatilinin araya girmesi nedeniyle son bulacağını birkez daha sizlere hatırlatmak isterim. Bu çok özel imkanlardan yararlananlar arasında sizde bir yer edinmek istiyosanız elnizi çabuk tutmanızı size tavsiye ederiz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: wasiyet

MerhabaLar..

ÖnceLikLe Özgür Bey'e iLgisi için, Monstere de bizLere böyle imkanLarda Notebook aLma imkanı sağLadığı için TeşekkürLer..

SunuLan kampanya müşterinin iLgisini başarıyLa çekiyor, ki zaten gerek donanımsaL gerek görseL olarak notebook göz kamaştırıcı ve iLgi çekici.. Ancak kampanyanın iLk geLen parti iLe bitmesi beni açıkçası üzdü. En azından yıL başına kadar DONANIM HABER FORUM üyeLerine özeL oLarak devam etmesi daha güzeL oLurdu..

Bende aLmayı düşünüyorum AraLık Ve Ocak arası 1 aksiLik oLmazsa Tabi.. =)

• Ekstra bir artış olack mı yoksa sadece %5 indirim mi sona erecek. 1. parti sonrası fiyatlarda artış olması bekleniyor mu_?

quote:

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

%5'lik çok özel ön sipariş indirimi kampanyamız 13.11.2010 Cumartesi gününden itibaren son bulacaktır. Ürünlerimiz büyük bir aksilik olmadığı taktirde bayram sonrasındaki hafta stoklarımızda yerlerini alacaktır. İki hafta arasına 9 günlük Kurban bayramı tatili girmesi dolayısıyla bu Cumartesi günü akşamı da kampanyamız sona ermiş olacaktır. Bu nedenle de bayramI sonrasındaki haftadan itibaren ürünlerimiz normal satış fiyatları üzerinden satılmaya devam edecektir. Tüm ilgililere duyururuz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

• Evet arkadaşlar ön siparişi verdim bende sabırsızlıkla gelmesini bekleyeceğim artık :)

Intel® Core� i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz)
    1GB GDDR5; HD5870 ATi Radeon Mobility; DX 11; DVI-DL; MXM 3.0b; 55W-65W
    15.6" Full HD (1920 x 1080) LED Backlight Parlak Ekran
    12GB; 3x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 3 SODIMM
    500 GB Seagate® 7200 RPM 16 MB ST9500420AS
    8x Multi dvd +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA

TDE+ (Turbo Drive Engine+) teknolojisi ile tek tuşla TURBO modunu aktifleştirme özelliği,
    Exclusive Cooler Boost Technology özelliği sayesinde tek tuşla daha fazla fan gücü elde etme özelliği,
    Dahili 2 Hoparlör + 1 Subwoofer (Dynaudio Premium Sound Technology)
    Dahili 4 in 1 Kart Okuyucu ( XD / SD / MMC / MS )
    Gigabit LAN 10/100/1000
    Kablosuz LAN Intel 802.11b/g/n
    Dahili Bluetooth� v2.1 + EDR
    Dahili 720p HD Kamera
    1x D-Sub (VGA)
    1x HDMI-out
    2x USB 2.0 bağlantı noktası
    2x USB 3.0 bağlantı noktası
    1x e-SATA
    1x Mic-in/Headphone-out
    1x Express Card
    1x Line-in
    Numerik Klavye
    150W AC Adaptör
    9 Hücreli Batarya (3 saate varan çalışma süresi)
    Boyut 374 (L) x 246 (W) x 26,8-35 (H) mm
    3.5 Kg Ağırlık (9 Hücreli Batarya Dahil)

Darısı başınıza

Teşekkürler Burak KAYA :)

• Çok güzel bir sistem ayarlamışsın ram biraz fazla olmuş o işlemciye ama çok güzel yinede. Bu haliyle kaç TL ye patladı sana(k.bakma çok üşendim hesaplamaya)

quote:

Orijinalden alıntı: enigma_61

Evet arkadaşlar ön siparişi verdim bende sabırsızlıkla gelmesini bekleyeceğim artık :)

Intel® Core� i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz)

TDE+ (Turbo Drive Engine+) teknolojisi ile tek tuşla TURBO modunu aktifleştirme özelliği,
    Exclusive Cooler Boost Technology özelliği sayesinde tek tuşla daha fazla fan gücü elde etme özelliği,
    Gigabit LAN 10/100/1000
    Dahili 720p HD Kamera
    1x D-Sub (VGA)
    1x HDMI-out
    1x e-SATA
    1x Mic-in/Headphone-out
    1x Express Card
    1x Line-in
    Numerik Klavye
    150W AC Adaptör

Darısı başınıza

• quote:

Orijinalden alıntı: Tokayy

Çok güzel bir sistem ayarlamışsın ram biraz fazla olmuş o işlemciye ama çok güzel yinede. Bu haliyle kaç TL ye patladı sana(k.bakma çok üşendim hesaplamaya)

quote:

Evet arkadaşlar ön siparişi verdim bende sabırsızlıkla gelmesini bekleyeceğim artık :)

Gigabit LAN 10/100/1000
    Dahili 720p HD Kamera
    1x D-Sub (VGA)
    1x HDMI-out
    1x e-SATA
    1x Mic-in/Headphone-out
    1x Express Card
    1x Line-in
    Numerik Klavye
    150W AC Adaptör

Darısı başınıza

hsbc advantage kartla 12 taksit yaptırdım yüzde 5 vade farkı bindi.toplam 2832 tl tuttu 12 ay taksitle her ay 236 lira ödeyeceğim... şuanki kullandığım notebookta monster S96S modeli ve çok memnunum bundan sonrada monsterden vazgeçmem :) herkes istediği soruyu sorabilir....

• Umarım ailemi ikna eder ve ben de alırım seninki gibi bi sistem. Malum öğrencilik. Tam bağımlı yaşam biçimi :)

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tokayy

Çok güzel bir sistem ayarlamışsın ram biraz fazla olmuş o işlemciye ama çok güzel yinede. Bu haliyle kaç TL ye patladı sana(k.bakma çok üşendim hesaplamaya)

quote:

Gigabit LAN 10/100/1000
    Dahili 720p HD Kamera
    1x D-Sub (VGA)
    1x HDMI-out
    1x e-SATA
    1x Mic-in/Headphone-out
    1x Express Card
    1x Line-in
    Numerik Klavye
    150W AC Adaptör

Darısı başınıza

hsbc advantage kartla 12 taksit yaptırdım yüzde 5 vade farkı bindi.toplam 2832 tl tuttu 12 ay taksitle her ay 236 lira ödeyeceğim... şuanki kullandığım notebookta monster S96S modeli ve çok memnunum bundan sonrada monsterden vazgeçmem :) herkes istediği soruyu sorabilir....

• 12 GB çok abartılı ve özellikle oyuncular için çok gereksiz. Çok da şişiriyor fiyatı. Üstelik CL9 bellekler bunlar. Çok para yatırmak doğru değil. Fakat kalan her yönüyle değer.

Güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orijinalden alıntı: jan ali

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

Bende dün ön sipariş verdim.

ilgilendikleri için Özgür ve Kadir Bey e teşekkürler.

-->Intel® Core i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz)
    --> 1GB GDDR5; HD5870 ATi Radeon Mobility; DX 11; DVI-DL; MXM 3.0b; 55W-65W
    --> 15.6" Full HD (1920 x 1080) LED Backlight Parlak Ekran
    --> 30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi
    --> 4GB; 1x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 1 SODIMM
    --> 500 GB Seagate® 7200 RPM 16 MB ST9500420AS
    --> 8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA
    --> 802.11a/b/g/n Intel® WiFi Link 1000; up to 300Mbps; WLAN PCIe; Half-Size Mini Card
    --> Internal Bluetooth v2.1 + EDR Module
    --> Ücretsiz Linux İşletim Sistemi
    --> Notebook sırt çantası HEDİYE
    Gigabit LAN 10/100/1000
    Dahili 720p HD Kamera
    1x D-Sub (VGA)
    1x HDMI-out
    1x e-SATA
    1x Mic-in/Headphone-out
    1x Express Card
    1x Line-in
    Numerik Klavye
    150W AC Adaptör

TOPLAM: 2369 tl kdv dahil. vade farksız maximum karta 8 taksit

sadece işlemcide değişiklik yaptım. diğer özellikleri bana fazlası ile yeterli

Hayırlı olsun LaT1F

sağolasın

Öncelikle hayırlı olsun darısı başımıza:)Işlemcide neden değişiklik yaptınız sorabilirmiyim elimde suan chip dergisi var aralarında pek fark yok sadece benim gördüğüm işlemci frekansları farkli?

8MB L3 Cache

fark sadece bu. bunun içinde değer diye düşündüm

• sipariş verme aşamasında kafama bi konu takıldı ; rami 2 slot kullanmak mı ? yoksa 3 slot kullanmak mı daha performanslı olur ? 3 slot olursa 6 yada 12 gb ram seçenegi var , 2 slot olursa 8 gb ram düşünüyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

12 GB çok abartılı ve özellikle oyuncular için çok gereksiz. Çok da şişiriyor fiyatı. Üstelik CL9 bellekler bunlar. Çok para yatırmak doğru değil. Fakat kalan her yönüyle değer.

Güle güle kullan

Aynen katılıyorum, rame yapılmış yatırım kesinlikle çöpe atılmış paradır, 4-6 gb ram tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar hadi olsun 8 gb. Bu kadar iyi donanıma sahip bir bilgisayara standart disk koymak resmen patlak tekerli ferrari kullanmaktır, rami 8 gb düşünüp 4 gb ram parasına 120 gb sandforce kontrolcülü bir ssd bulabilirsiniz (yurtdışından getiren arkadaşlarla görüşünüz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 10 Kasım 2010; 20:40:36 >

• Bu donanım ssd olmadan olmaz zaten hele
    bide ocz vertex 2 oldumu :)
  • quote:

Sn. Mazeus,

İleriye dönük olması açısından bu notebook modelimizi 8GB; 2x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 2 SODIMM --> +100$ + KDV olarak satın almanızı size tavsiye ediyorum. Eğer 6GB; 3x 2GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 3 SODIMM --> +50$ + KDV olarak satın alırsanız ileride belleklerinizi yükseltmek istediğiniz zaman bu bellekleri bir kenara ayırıp yeniden 4GB; 1x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 1 SODIMM bellek modüllerini tek tek satın almanız gerekecektir. Bu bellek modüllerinin 1 tanesinin bugünkü satış maliyetinin size +200$ + KDV gibi bir tutara geleceğini düşündüğünüzde siz 8GB; 2x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 2 SODIMM --> +100$ + KDV farkla bu notebook modelimizi satın almanız durumunda bellek maliyetinden bugün için %50 karlı olacaksınız ve daha sonra 1 adet daha 4GB; 1x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 1 SODIMM bellek modülü ilavesi ile Triple Channel Teknolojili yani 3 kanal bellek desteğine kolaylıkla geçebileceksiniz. Dilerseniz 0 216 449 49 30 numaralı telefon numaramızdan 112 dahilimden benimle direk görüşebilirsiniz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

sipariş verme aşamasında kafama bi konu takıldı ; rami 2 slot kullanmak mı ? yoksa 3 slot kullanmak mı daha performanslı olur ? 3 slot olursa 6 yada 12 gb ram seçenegi var , 2 slot olursa 8 gb ram düşünüyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum

İşLerimin yoğunluğundan ariyamadim daha yeni cevap yazıcak vakit buldum Umarım yarın halledebiliriz siparişi

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Aynen katılıyorum, rame yapılmış yatırım kesinlikle çöpe atılmış paradır, 4-6 gb ram tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar hadi olsun 8 gb. Bu kadar iyi donanıma sahip bir bilgisayara standart disk koymak resmen patlak tekerli ferrari kullanmaktır, rami 8 gb düşünüp 4 gb ram parasına 120 gb sandforce kontrolcülü bir ssd bulabilirsiniz (yurtdışından getiren arkadaşlarla görüşünüz)

Ben arkadaş SSD'yi eklemiştir diye bakmadım bile. SSD olmadığı halde 12 GB bellek tercih edilmişse, kesinlikle çok kötü bir seçim. Para israfı. Ben kendisine çağrı yapıyorum; 4-6 GB bellek + SSD'ye çevirme şansın varsa öyle yap arkadaşım. Paranı sokağa atma, ileride bize teşekkür edeceğine eminim

• Bimeksten para iadesi alıyorum. Ve bu kampanyadan yararlanacağım inşallah. Cuma akşamına kadar ön siparişimi vermiş olacağım. Ben baz donanıma sadece 100$ ile win7 home premium ekleteceğim. Varsayılan donanım benim gereksinimlerimi fazlası ile karşılayacak. Belki daha sonra HDD değişimi ve Ram eklemesi yapmayı düşünebilirim.
  • İki ay sonra fiyatlar değişmezse 450$ takviyeli modelini almak istiyorum.İnşallah fiyatlar değişmez.Monster ın sayfasında kafamdaki modeli oluşturdugumda 3000 tl nin üstü çıkıyor.Ama bu fiyatlarda 450$ takviyeyle bile 3000 tl olmuyor bu da ilginç
    Sesi ile ilgili arkadaşların düşünceleri nelerdir acaba.Bence canavar bir laptopun sesi mükemmel olmalı.5+1 ses kartı varmı acaba.Eğer 5+1 ses kartı varsa yanına güzel bir 5+1 sharkoon kulaklık alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reco_83 -- 11 Kasım 2010; 2:22:03 >
  • Merağımı mazur görün. 450$'ı hangi parçalara yatıracağınızı öğrenebilir miyim_?

quote:

Orijinalden alıntı: reco_83

İki ay sonra fiyatlar değişmezse 450$ takviyeli modelini almak istiyorum.İnşallah fiyatlar değişmez.Monster ın sayfasında kafamdaki modeli oluşturdugumda 3000 tl nin üstü çıkıyor.Ama bu fiyatlarda 450$ takviyeyle bile 3000 tl olmuyor bu da ilginç
    Sesi ile ilgili arkadaşların düşünceleri nelerdir acaba.Bence canavar bir laptopun sesi mükemmel olmalı.5+1 ses kartı varmı acaba.Eğer 5+1 ses kartı varsa yanına güzel bir 5+1 sharkoon kulaklık alırım.
  • bu kampanya şu an devam ediyor mu ve hangi kartlara kaç taksit yapıyorsunuz?
    siparişi nereden vereceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 11 Kasım 2010; 11:04:28 >
  • quote:

bu kampanya şu an devam ediyor mu ve hangi kartlara kaç taksit yapıyorsunuz?
    siparişi nereden vereceğiz?

hocam konuyu okursan herşeyin cevavı var özellikle 1. mesaja bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 11 Kasım 2010; 11:19:16 >
  • bende siparişimi vermiş bulunmaktayim işlemci 820QM ramde 8Gb oldu başka bi farklılık yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.