Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özgür bey yogun oldugunuzun farkındayım fakat sadece hd5870 ekran kartlı versiyonunun incelemesinin bulunması gtx 460 ekran kartlı ayrıntılı bir incelemeye rastlayamamış olmam nedeniyle gerek beni gerek ise ekran kartlarında kararsız kalmış diger potansiyel müşterileriniz için notebooklar elinize gectiginde aynı konfigürasyonlarda atı ve nvidia ekran kartlı karşılastırmalı incelemeleri bize sunmanızı ve mümkünse bunların oyunlarla karşılaştırılmasını sabırsızlıkla beklemekteyim.
  • S.A ARKADASIM EKRAN KARTLARININ INCELEMESINI http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html BURADAN BULABILIRSIN KOLAY GELSIN
  • Arkadaşlar önemde 3 ihtimal var bu sistemle ilgili.
    1. standart kon.
    2. standart + 820qm işlemci(251 lira firat farkı)
    3. standart + 820qm işlemci + 8gb ram(418 lira fiyat farkı)
    4. standart + 8gb ram(168 lira fiyat farkı)

Evet arkadaşlar durum basit. Sizce hangi sistem fiyat/performans olarak daha iyidir.
    Not: Sonraki zamanlarda işlemciyi değiştirmenin maliyetini de hesabediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokayy

Arkadaşlar önemde 3 ihtimal var bu sistemle ilgili.
    1. standart kon.

Evet arkadaşlar durum basit. Sizce hangi sistem fiyat/performans olarak daha iyidir.

Dostum YapabiLceğin En MantıkLı Seçim Emin oL 3. Numara oLucaktır.. Aynı ŞekiLde Bende Allah Kısmet Ederse 1 - 2 Ay İçinde aLmayı Düşünüyorum ;)
  • quote:

1. standart kon.

bütçen yeterli ise tabiki 3. seçenek
  • quote:

1. standart kon.

Boşa masraf. Hele 8 GB RAM tümden gereksiz. Gerçekten bir şeyler fark etsin istiyorsanız SSD'ye yönelin arkadaşlar. Bunlarla bir şey elde edemezsiniz.

İlla bunlardan birisi dersen de tabii ki birinci seçenek derim. Ekran kartını ne kadar iyi beslersen, o kadar iyi olur. İşlemci olarak seçeneğin yok. Intel Core i7 820QM alacaksın ya da almayacaksın. Yani AMD seçme şansın falan yok. Fakat bu belleklere masraf yapılmaz. CL9 bellekler, söyledik daha önce de. CL7 bellek alabiliyorsanız alın. 4 GB bellek bile kullanılmıyor oyunlarda. Fazladan 4 GB öyle ölü yatırım olarak bekleyecek kenarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: safisa

S.A ARKADASIM EKRAN KARTLARININ INCELEMESINI http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html BURADAN BULABILIRSIN KOLAY GELSIN

teşekkür ederim ama benim aradığım bu tablo değil bunun yerine daha gerçekci olması açısından yeni satışa sunulucak laptoplardan aynı konfigürasyonlarda biri atı 5870 digeri nvidia gtx 460 ekran kartlı 2makinanın oyun performanslarının karşılaştırılmasını özgür beyden rica ediyorum ki seçimlerimde daha dogru bir karar verebilme fırsatım olsun

• Oyun performansında 5870 in üstünlüğü zaten açıkça ortada tabloya gerek duyulmaması gayet normal :)
  • bu tarz yorumlarla konuyu dağıtmazsan mutlu olurum!!!

benimde okumam yazmam var ama ben bu makinada bu iki ekran kartının degerlendirmesini ögrenmek istiyorum!!!

sonuçta dx11 de nvidia üstünülğünü de göz önünde bulundurucam ve enaz 3yıl kullanılıcak bir notebookla ilgili kararlarımı bu degerlendirmeye baglı vermek istiyorum lütfen ANLAYIŞ GÖSTERİN.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=295062&secenek=&secenek2=&adet=1〈=tr-TR linkinden MONSTER® GX660R ve GT663R 15.6" Notebook Serisi özelleştirme seçeneğini kullanarak bundan böylewww.monsternotebook.com.tr internet sitemiz üzerinden de online olarak bu modelimize ait siparişlerinizi hemen verebileceksiniz.

Şuan site üzerinde %5'lik çok özel ön sipariş indirimimiz tanımlanmış olup 13.11.2010 Cumartesi tarihinden itibaren bu kampanyamız son bulacağından indirim oranı kaldırılacak ve normal fiyatlar üzerinden satış işlemlerimiz devam edecektir. Bu çok özel fırsatı kaçırmamanızı önemle size tavsiye ediyorum.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

Merhaba Özgür bey, dün sizinle görüştüğüm gibi kredi kartıma geri ödemeyi bekliyorum. En geç Cumartesi akşamına kadar siparişimi vereceğim inşallah. Ancak şuan sitenizdeki dolar kuru güncel değil sanırım. İlk mesajda dolar kurunu güncelleyerek fiayatları yeniden yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 12 Kasım 2010; 11:13:24 >

• Konuyu felan dağıtmıyorum durumu anlatmaya calısıyorum..!!

Okuman yazman oldugu belli.. Oyun performansında hangisi daha iyi demişsin bende cevabı vermişm sana neyin asabiyeti bu ?

Bu arada arkadasa ANLAYIS GÖSTERMEYEN Mİ oldu ?
  • ekran 3d desteği veriyomu yani kaç hz ve kaç milisaniye??
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasiyet

Konuyu felan dağıtmıyorum durumu anlatmaya calısıyorum..!!

Okuman yazman oldugu belli.. Oyun performansında hangisi daha iyi demişsin bende cevabı vermişm sana neyin asabiyeti bu ?

Bu arada arkadasa ANLAYIS GÖSTERMEYEN Mİ oldu ?

ARKADASIM HANGİ EŞİT KONFİGÜRASYONLU DEGERLENDİRMEYE DAYANARAK HANGİ SONUÇLARI GÖSTERDİN!!!!!

BEN BUNU İSTİYORUM BUNU YAPAMIYORSAN BOŞ SÖZLERE KARNIM TOK YAZDIKLARIMI İYİCE İRDELESEN BUNUDA ANLARDIN!!!

VE TEK KRİTERİM BİRİNİN BİRAZ İYİ OLMASIDA DEĞİL VE SORUMUN MUHATTABIDA ÖZGÜR BEY VEYA BU KARŞILAŞTIRMAYI YAPABİLİCEK BAŞKA BİRİDİR
  • Özgür bey ben birde makinenin touchpad özellikleri nasıl onu merak ediyorum. Touchpad kaygan mı yoksa tırtıklı mı? Yani parmağımızı gezdirdiğimizde pürüzsüz bir yüzeyemi sahip.
  • zyzapin;

Forumda büyük harflerle yazışmak, bağırmak anlamına gelir. Bir değil iki değil, tüm mesajların büyük harflerle. Bundan sonraki mesajlarında dikkat etmezsen, yönetimden uyarı alabilirsin. Uyarmış olayım.
  • bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
    ilk kez bir foruma üye olup yazısıyorum bilgim yoktu çok saol
  • Evet arkadaşlar ben de ön siparişimi verdim.

@jay jay justified sana çok teşekkür ediyorum. Sen yazmasan ben mostera böyle bir makinenin yakında geleceğini öğrenemezdim. Ben sadece monsternotebook.com.tr'den bakıyordum sürekli :)Tahminimden yaklaşık 1 ay geç alacağım ama değecek gibi görünüor :)

Ayrıca Özgür Bey'e de çok teşekkürler burda sabırla anlattığı için :)
  • quote:

Evet arkadaşlar ben de ön siparişimi verdim.

@jay jay justified sana çok teşekkür ediyorum. Sen yazmasan ben mostera böyle bir makinenin yakında geleceğini öğrenemezdim. Ben sadece monsternotebook.com.tr'den bakıyordum sürekli :)Tahminimden yaklaşık 1 ay geç alacağım ama değecek gibi görünüor :)

hayırlı olsun.

özellikler nasıl senin
  • Fotoğraflarından anladığım kadarıyla prüzlü fakat nokta nokta tırtıklı değil(casperdaki saçmalık gibi değil yani)

quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

Özgür bey ben birde makinenin touchpad özellikleri nasıl onu merak ediyorum. Touchpad kaygan mı yoksa tırtıklı mı? Yani parmağımızı gezdirdiğimizde pürüzsüz bir yüzeyemi sahip.
  • quote:

Evet arkadaşlar ben de ön siparişimi verdim.

Rica ederim. Umarım sorunsuz şekilde yıllar yılı kullanırsın yeni bilgisayarını.

Güle güle kullan diyorum şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.