Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek bişey yok kardeşim :) Sadece ilave olarak 820qm işlemci var o kadar. Ram'i gereksiz gördüm şimdilik. Zaten windows 7 ultimate oem'im vardı. Gayet hoş bir sistem oldu bence ve ileride ramde sıkıntı çıksa bile boş 2 slot var :)

Elime geçtikten sonra paylaşırım performans puanlarını :)

quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orijinalden alıntı: Tokayy

Evet arkadaşlar ben de ön siparişimi verdim.

@jay jay justified sana çok teşekkür ediyorum. Sen yazmasan ben mostera böyle bir makinenin yakında geleceğini öğrenemezdim. Ben sadece monsternotebook.com.tr'den bakıyordum sürekli :)Tahminimden yaklaşık 1 ay geç alacağım ama değecek gibi görünüor :)

Ayrıca Özgür Bey'e de çok teşekkürler burda sabırla anlattığı için :)

hayırlı olsun.

özellikler nasıl senin

• @tokayy hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • Teşekkürler, sen ne yaptın abi karar verebildin mi alıp almamaya_?

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Evet arkadaşlar ben de ön siparişimi verdim.

@jay jay justified sana çok teşekkür ediyorum. Sen yazmasan ben mostera böyle bir makinenin yakında geleceğini öğrenemezdim. Ben sadece monsternotebook.com.tr'den bakıyordum sürekli :)Tahminimden yaklaşık 1 ay geç alacağım ama değecek gibi görünüor :)

Ayrıca Özgür Bey'e de çok teşekkürler burda sabırla anlattığı için :)

Rica ederim. Umarım sorunsuz şekilde yıllar yılı kullanırsın yeni bilgisayarını.

Güle güle kullan diyorum şimdiden.

• Hele bi gelsin kullanacağız inşallah :)

quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

@tokayy hayırlı olsun iyi günlerde kullan
  • quote:

Teşekkürler, sen ne yaptın abi karar verebildin mi alıp almamaya_?

Birkaç kişi daha sormuştu da, lafı geçmişken; alabilirim deme sebebim, fiyatın çok uygun olduğunu vurgulamak içinde. O derece diye yazmıştım :) 2000 lira vermem yani dizüstü bilgisayara.

Oyun-eğlence için tek düşüncem; 1 adet netbook + 1 adet PlayStation 3 + 1 adet Full HD LCD TV. Bunların hepsini alsam, buradaki Monster kadar para vermiş olmam yine de. Doya doya, tüm ihtiyaçlarımı karşılayabilirim.

Tabi kimisi gittiğim yere de götüreyim, oyun oynayayım diyor, haklıdır. Fakat bir defa kocaman televizyonda PS3 ya da XboX 360 deneyimi yaşamış biri için bu durum geçerliliğini yitiriyor. Tecrübeyle sabit

Ayrıca RAM fazlasıyla yeter. Çift sabit disk slotu olan makineye ileride bir şey alacaksan, bu kesinlikle SSD olmalı. Başka bir ihtimal düşünme bile. Çünkü bilgisayarın başka hiçbir şeye ihtiyacı yok. Parayı biriktirmeye başla derim (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 12 Kasım 2010; 14:36:02 >

• Bence de şimdi biriktirmeye başlasam anca toplarım o parayı :) Bu arada haklısın ben de bi masaüstü + bi netbook mu alsam diye düşündüm. Ama bir sürü ödev oluyor, ve sürekli bilgisayara muhtaç kalıyorum. Açıkçası netbook da içimi görmüyor. Bir unsur daha var ki bu en kötüsü. Göçebelik :) malum öğrenciyim. Gidip gelme derdi var. Kampüse götürmem gerekiyo

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Teşekkürler, sen ne yaptın abi karar verebildin mi alıp almamaya_?

Birkaç kişi daha sormuştu da, lafı geçmişken; alabilirim deme sebebim, fiyatın çok uygun olduğunu vurgulamak içinde. O derece diye yazmıştım :) 2000 lira vermem yani dizüstü bilgisayara.

Oyun-eğlence için tek düşüncem; 1 adet netbook + 1 adet PlayStation 3 + 1 adet Full HD LCD TV. Bunların hepsini alsam, buradaki Monster kadar para vermiş olmam yine de. Doya doya, tüm ihtiyaçlarımı karşılayabilirim.

Tabi kimisi gittiğim yere de götüreyim, oyun oynayayım diyor, haklıdır. Fakat bir defa kocaman televizyonda PS3 ya da XboX 360 deneyimi yaşamış biri için bu durum geçerliliğini yitiriyor. Tecrübeyle sabit

Ayrıca RAM fazlasıyla yeter. Çift sabit disk slotu olan makineye ileride bir şey alacaksan, bu kesinlikle SSD olmalı. Başka bir ihtimal düşünme bile. Çünkü bilgisayarın başka hiçbir şeye ihtiyacı yok. Parayı biriktirmeye başla derim (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokay -- 12 Kasım 2010; 15:50:40 >

• Arkadaşlar Monster ya da Msi farketmez bu ürünün iç dizaynını fan konumunu görebileceğimiz bir fotoğraf var mı_? Ben biraz baktım bulamadım ve çok merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler...
  • monster alacak arkadaşlar bence dükkatlı olun ürünü gidip yerinde görün. çünkü ilk resim photoshop gibi duruyor ve bu özellıkte bı laptop cok uygun fıyata. tekrar soyluyorum bu bır doladırıcılık olabılır cok dıkkatlı olun . ben ılk gordugumden berı ağzım açık olarak bakıyorum cok güzel gibi duruyor. inş gerçektir :D

bide bu lınktekı fıyatlar nasıl
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/index.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsncck -- 12 Kasım 2010; 17:18:47 >
  • İstanbul'da monster bayiliği olan bir tek fokus var o da şimdi getiriyor yani kasım bitmeden gelmiş olacak(mış). Şu an ürünü 1e1 görme ihtimalimiz yok. Ama ürünün dış görünüş ve performansı olarak aynı olan msi gx660r'ın videolarını buldum izledim. Gayet şık. Günlük videolar vardı ve cebit'ten bireysel çekilmiş videolar vardı. Ürün hep beğenilmiş. Tek derdim var şuan laptopla ilgili, o da iç sistemin konumlamasını bulamamam :)

quote:

Orijinalden alıntı: hsncck

monster alacak arkadaşlar bence dükkatlı olun ürünü gidip yerinde görün. çünkü ilk resim photoshop gibi duruyor ve bu özellıkte bı laptop cok uygun fıyata. tekrar soyluyorum bu bır doladırıcılık olabılır cok dıkkatlı olun . ben ılk gordugumden berı ağzım açık olarak bakıyorum cok güzel gibi duruyor. inş gerçektir :D

• Fiyatlar normal zaten monsternotebook.com.tr de tüm fiyatları bulabilirsin.(sistemleri neredeyse bire bir bu iki sitenin) Özelleştir dediğinde o sistemle oynama yapabilirsin ve fiyat farkları da yazar. Aynı burada olduğu gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: hsncck

bide bu lınktekı fıyatlar nasıl
    http://www.fokusbilgisayar.com/asp/index.asp
  • şimdi bu ürün için yarına kadar sipariş vermessek, hangi fiyata sipariş verebileceğiz daha sonradan? nakit peşin fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL

ekran 3d desteği veriyomu yani kaç hz ve kaç milisaniye??
  • 3D desteği yok. Olsa yazarlardı değil mi?

Tepkime süresini ve yineleme hızını da Özgür Bey yazacaktır sanırım.
  • Sadece %5lik indirim olmayacak o kadar. zaten internet sayfasından bakarsan anlarsın normal fiyatlaı ve indirimi ;)

quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

şimdi bu ürün için yarına kadar sipariş vermessek, hangi fiyata sipariş verebileceğiz daha sonradan? nakit peşin fiyat?
  • Evet arkadaşlar bir tanırım videosunda ürünün iç dizaynını da gösteriyor. Buyurun linkler;

Part I http://www.youtube.com/watch?v=T9PNcShLNqo
    Part II http://www.youtube.com/watch?v=1rXFsDMvlSY
  • ankarada şu ürünü inceleyebileceğim bir yer yok mudur??
  • Hayir.
    Zaten ürün henüz ülkemize gelmedi.
  • Selamlar,

Ürünü bugün sipariş vermeyi düşünüyorum, ancak optik ses çıkışı var mı yok mu emin olamadım, bilen var mı? Arayıp sordum ama özelliklerde göremedim, yeni z5500 aldım da ek ses kartıyla uğraşmak istemiyorum. Bir de işlemci olarak 820 ram için de 3*2 çok mu gereksiz olur şu an?

Şu an hali hazırda şirket bilgisayarı kullanıyorum, evde lcd var ve oyun için aslında ps3 ya da xbox alacaktım ama bu cihazı görünce daha mantıklı geldi. Şirket bilgisayarına da herhangi bir uygulama yükleyemiyoruz, ne dersiniz çok mu gereksiz olur yoksa tüm ihtiyaçlarımı karşılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Hayir.
    Zaten ürün henüz ülkemize gelmedi.

en azından kasasını falan inceleyebilseydim. şu msi'ın modelle birebirmiş aynıymış galiba. o da mı yoktur ankarada o da mı gelmedi yahu
  • quote:

Evet arkadaşlar bir tanırım videosunda ürünün iç dizaynını da gösteriyor. Buyurun linkler;

Part I http://www.youtube.com/watch?v=T9PNcShLNqo
    Part II http://www.youtube.com/watch?v=1rXFsDMvlSY

videolar için çok sağol ...sabırsızlıkla bekliyorum notebookumun gelmesini :)

qont dostum ürün incelemesi için bu videoları izleyebilirsin...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.