Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hala ekran kartı seçimini yapamadım.donanımı oluşturuyorum sonra elim gidiyor vazgeçiyorum.ati ekran kartlı dizüstüleri çok görme fırsatım oldu.sıcak bakmıyorum açık söyleyeyim.192 bit ve 1,5 gb olması nvidia beni cezbediyor.bir yandan da acaba ne gerek var boşuna fazla para vermeyeyim diyorum.ne yapayım ? lütfen görüşlerinizi bekliyorum.eğer bugün ön sipariş indirimi sonsa yandı gülüm keten helva...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokayy

quote:

Mail order yapmak lazım onun için, ona güvenemiyorum. Firmanın güvenilirliğinden zerre şüphem yok da insan faktörü her zaman ürkütüyor. Yoksa kaçmazdı alet, site üzerinden 6 takside de razıydım aslında ama o da yokmuş

Az önce bonus buldum ama limit yok, 300TL ile onu da kaçırdık, tüm şartlar namüsait

Ben de sizin şu olayı anlamıyorum. Zaten bir mağazada kartın üzeirnde yazan bilgileri veriyosun, çektirirken posttan hatta şifreni de göstermiş oluyosun ister istemez. Ne kadar "görünmez yav" da desek kameralar var sonuçta. Eğer orada insanlar senin bilgilerini ele geçirse hiç bir laf edebilecek ortamın olmayacak. Ama mail order ile gönderirsen internet üzerinden bir kullanım olduğunda şunu söyleye bilirisn "ben ... tarihte ... firmaya mail order ile ödeme yaptım". Bu şekilde kendini koruyacak bir ortamın olur, yani aslında bir güvencedir mail order. Bu arada nice büyük amrket mail order ile ödeme alır.

Tamamen kişisel tecrübelerden dolayı ne yazık ki, yoksa mail order ile de alışveriş yaptığım zamanlar oldu. Bu arada pos cihazlarına da çok dikkat ederim, ayrıca şifreden çok daha önemli bilgileri (kart numarası, son kullanma tarihi, cvv, nüfüs cüzdan fotokopisi, imza gibi) tanımadığım bir kişiye fakslayıp çalıştığı şirketin itibarına güvenmek, şifremi girerken bir kameranın bilgilerimi kötü niyetli şahıslara iletmek üzere kaydediyor olmasından daha gerçekçi ve korkutucu geliyor. Neyse, demek istediğim tamamen kişisel tercihlerle alakalı bir mesele, bu durumda benim tercih ettiğim yöntem de ne yazık ki mail order değil. Yoksa bu bilgisayar şu an tüm ihtiyaçlarıma cevap verecek nitelikte ve fiyat olarak da bütçeme uygun, kaçırmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

ben hala ekran kartı seçimini yapamadım.donanımı oluşturuyorum sonra elim gidiyor vazgeçiyorum.ati ekran kartlı dizüstüleri çok görme fırsatım oldu.sıcak bakmıyorum açık söyleyeyim.192 bit ve 1,5 gb olması nvidia beni cezbediyor.bir yandan da acaba ne gerek var boşuna fazla para vermeyeyim diyorum.ne yapayım ? lütfen görüşlerinizi bekliyorum.eğer bugün ön sipariş indirimi sonsa yandı gülüm keten helva...

Kardeşim bence hiç gerek yok o kadar masrafa sana dünyanın en ünlü ve en çok çalışan notebook ve bileşenleri inceleme sitesinin adresini vereyim:http://www.notebookcheck.net/
    Burdaki de ekran kartı performans listesi:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

İstediğini incele ama bence bu kadar denk iki ekran kartının birinin 200$+KDV daha pahalı olması çok saçma bence. Bu sitedeki genel değerlendirmeye göre hd 5870 gyx 460m den 2 sıra üstte :) evet HD 5870 12. GTX 460m iste 14. sırada :)

Evet daha hızlı ama emin ol hd 5870 de oldukça hızlı ve güzel. ;)

Bence işlemci sonra hard disk problemini hallet ondan sonra hala çok para harcamak istiyosan ekle kardeşim 460m'i;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre

Tamamen kişisel tecrübelerden dolayı ne yazık ki, yoksa mail order ile de alışveriş yaptığım zamanlar oldu. Bu arada pos cihazlarına da çok dikkat ederim, ayrıca şifreden çok daha önemli bilgileri (kart numarası, son kullanma tarihi, cvv, nüfüs cüzdan fotokopisi, imza gibi) tanımadığım bir kişiye fakslayıp çalıştığı şirketin itibarına güvenmek, şifremi girerken bir kameranın bilgilerimi kötü niyetli şahıslara iletmek üzere kaydediyor olmasından daha gerçekçi ve korkutucu geliyor. Neyse, demek istediğim tamamen kişisel tercihlerle alakalı bir mesele, bu durumda benim tercih ettiğim yöntem de ne yazık ki mail order değil. Yoksa bu bilgisayar şu an tüm ihtiyaçlarıma cevap verecek nitelikte ve fiyat olarak da bütçeme uygun, kaçırmazdım.

Anladım Kötü bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

ben hala ekran kartı seçimini yapamadım.donanımı oluşturuyorum sonra elim gidiyor vazgeçiyorum.ati ekran kartlı dizüstüleri çok görme fırsatım oldu.sıcak bakmıyorum açık söyleyeyim.192 bit ve 1,5 gb olması nvidia beni cezbediyor.bir yandan da acaba ne gerek var boşuna fazla para vermeyeyim diyorum.ne yapayım ? lütfen görüşlerinizi bekliyorum.eğer bugün ön sipariş indirimi sonsa yandı gülüm keten helva...

Sürekli yazıyoruz ama ikna edici olmuyor mudur nedir, arada kalanlar oluyor.

Çok net bir ifadeyle tekrar yazayım; eğer Direct Compute (GPGPU) işlemleriyle haşır neşir değilseniz, kartın oyun dışındaki özellikleri sizi ilgilendirmiyorsa, nVidia GTX 460M'e para vermek, parayı çöpe atmak demek oluyor. Az buz değil, 350-400 lira fark var. Oyunlarda HD 5870'in üstünlüğü ortada. nVidia modelin pahalı olmasının sebebi nVidia'nın fiyat politikası.

Bir kartın gücünü bilmem kaç MB ve bilmem kaç bit olması göstermez. Bunlar en son bakılacak şeyler. Daha az güç tüketen ve oyunlarda daha iyi sonuçlar alan bir kartı daha ucuza mal etme şansınız varken, gidip nVidia'ya kaptırmayın paranızı. İki kartın da fiyatı aynı olsaydı tamam diyebilirdim ama şu durumda oyun için nVidia almak çok büyük bir hata. Sıfır, Türkiye distribütör garantili bir SSD'ye vereceğiniz parayı, yok yere harcamış oluyorsunuz ki, SSD'nin bilgisayara kattıklarını görememiş olanlar için yapılabilecek en kötü tercih olur bu.

Bence; cihazın standart donanımının hiçbir fazlalığa ihtiyacı yok. RAM almayın boşuna. İşlemciyi yükseltmeniz de o kadar mühim değil. Alacaksanız SSD alın. Sitedeki Adata marka SSD'ler de oldukça iyi görünüyorlar. Artık daha nasıl yazayım bilmiyorum (:

• SSD tabiki :)
  • Ben Bimeks'ten iademi geç aldım. İndirimi kaçırdım. Artık bayramdan sonra 100 TL falza verip indirimsiz alacağım. Umarım şans bu sefer yüzüme gülerde dolar biraz olsun düşer :) Çünkü başka seçenek yok benim için bu makineyi gördükten sonra. Hayran kaldım bu makineye.

Ben baz donanıma sadece 100$ ile Win 7 Home Premium ekleteceğim. Baz donanım benim için yeterli. Ve piyasadaki diğer pclere göre performans ve fiyat olarakta çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 14 Kasım 2010; 0:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

Ben Bimeks'ten iademi geç aldım. İndirimi kaçırdım. Artık bayramdan sonra 100 TL falza verip indirimsiz alacağım. Umarım şans bu sefer yüzüme gülerde dolar biraz olsun düşer :) Çünkü başka seçenek yok benim için bu makineyi gördükten sonra. Hayran kaldım bu makineye.

Ben baz donanıma sadece 100$ ile Win 7 Home Premium ekleteceğim. Baz donanım benim için yeterli. Ve piyasadaki diğer pclere göre performans ve fiyat olarakta çok iyi.

Zaten standart konfügrasyon gaye güzel. Bu arada ben ünlü xotic pc nin bu ürünü inceleme videolarını eklemiştim onları izle. Fan soğutma sistemi gayet güzel :) Ben bir de ona bayıldım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokay -- 14 Kasım 2010; 0:47:20 >
  • Ya geçenlerde exper laptopumu sattım şimdi yeni bi laptop alıcam sonylere bakıyordum ama şimdi bu monsterda fena ilgimi çekti çok kararsız kaldım ama almadan önce ürünü yakından görmek isterim hele bi çıksın bakalım piyasaya..
  • quote:

quote:

Ben Bimeks'ten iademi geç aldım. İndirimi kaçırdım. Artık bayramdan sonra 100 TL falza verip indirimsiz alacağım. Umarım şans bu sefer yüzüme gülerde dolar biraz olsun düşer :) Çünkü başka seçenek yok benim için bu makineyi gördükten sonra. Hayran kaldım bu makineye.

Zaten standart konfügrasyon gaye güzel. Bu arada ben ünlü xotic pc nin bu ürünü inceleme videolarını eklemiştim onları izle. Fan soğutma sistemi gayet güzel :) Ben bir de ona bayıldım yani.

Eklediğin videoları ve diğerlerinide izledim. Evet tek tuşla fan soğutmayı arttırma sistemi sanırım on bende bayıldım. Ancak makine herşeyi ile bir canacar zaten. Bakalım hayırlısı ile bayramdan sonra siparişi vereyim. Burda resimleri çekip ve testleri yapıp yayınlarım.

• Bi gönüllü çıkıp kullanıcılar klübü açarsa iyi olur. Ben de yayınlarım performans programlarının verilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokay -- 14 Kasım 2010; 1:34:02 >
  • quote:

Bi gönüllü çıkıp kullanıcılar klübü açarsa iyi olur. Ben de yayınlarım performans programlarının verilerini.

Burası zaten kullanıcılar klübü olarak açılmış bence yeni bir sayfa açarak bölmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ben imzayı değiştirdim bir resmi imza kurallarına göre düzenledim. Uygun görülürse bu kullanılabilir.
  • quote:

quote:

Bi gönüllü çıkıp kullanıcılar klübü açarsa iyi olur. Ben de yayınlarım performans programlarının verilerini.

Burası zaten kullanıcılar klübü olarak açılmış bence yeni bir sayfa açarak bölmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ben imzayı değiştirdim bir resmi imza kurallarına göre düzenledim. Uygun görülürse bu kullanılabilir.

Bu durumda Özgür Bey'den güncel olaylarda hemen yardım alamayacağımız için verimlilik düşer gibi geliyor bana.
  • quote:

quote:

quote:

Bu durumda Özgür Bey'den güncel olaylarda hemen yardım alamayacağımız için verimlilik düşer gibi geliyor bana.

Aynen katılıyorum. Hem yetkililer ile irtibat halinde olmamız çok iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında problem olacak bi durum :) hem bakarsın Özgür Bey siler bile konuyu

• Sipariş veren herkese hayırlı uğurlu olsun servis yolu gözükmezsizin kullanmak nasip olsun Mübarek Bayram üstü

ArkadaşLar kısa bi süre sonra Allah kısmet ederse bende aranızdayım :D 1 sorum olucak: ben bulgaristanda okuyorum SSD yi ordan alıp takma imkanım var mı acaba ( fazla bilgi sahibi değilimde hor görmeyin :D )
  • selam

1-Isınma problemi ne derecede seyretmektedir? 90-92 C ? yük altında ve boştayken ısı dereceleri ? açıldıktan yarım saat sonra plastik ve diot yanığı kokusu gelecekse bilelim ,zira donanımın tüm unsurları yüksek güç emen bileşenlere haiz....monster süper iş cıkarmıs ,süper!!
    2-ekran etrafındaki ve kasadaki turuncu ledler istenildiğinde kapatılabilmekte midir? lakin sürekli yanıyorsa hoş değil...
    3-donanım harikulade , kutu içeriğinde neler var ?
    4-önsipariş indiriminden yararlanabilme süresini aşmış bulunmaktayım şu an itibariyle , lakin bu imkana henüz rastladım ... şimdi sırf zaman aşımından dolayı (haberdar olunmadıgından...) bu ındırım dısında urunden yenı haberdar olanlara ılıskın bır ındırım ılan edılecek mıdır?

monster nıhayet kımlıgıne gerı dondu ,mantıklı fıyata gercekten harıkulade donanım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında problem olacak bi durum :) hem bakarsın Özgür Bey siler bile konuyu

Özgür beyin böyle birşey yapması mümkün değil. Çünkü gerçekten müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar. Zaten Monster notebook garanti konusuna bakarsa herkes bunu anlayacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: wasiyet

Sipariş veren herkese hayırlı uğurlu olsun servis yolu gözükmezsizin kullanmak nasip olsun Mübarek Bayram üstü

ArkadaşLar kısa bi süre sonra Allah kısmet ederse bende aranızdayım :D 1 sorum olucak: ben bulgaristanda okuyorum SSD yi ordan alıp takma imkanım var mı acaba ( fazla bilgi sahibi değilimde hor görmeyin :D )

Tabi ki zaten Monter notebook garanti şartlarında zarar vermeden vidaları söküp değişimler yapılsa bile garanti dışı kalma gibi bir durum söz konusu değil. Bunu zaten sitelerinde de belirtmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 14 Kasım 2010; 17:23:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koah

selam

1-Isınma problemi ne derecede seyretmektedir? 90-92 C ? yük altında ve boştayken ısı dereceleri ? açıldıktan yarım saat sonra plastik ve diot yanığı kokusu gelecekse bilelim ,zira donanımın tüm unsurları yüksek güç emen bileşenlere haiz....monster süper iş cıkarmıs ,süper!!
    2-ekran etrafındaki ve kasadaki turuncu ledler istenildiğinde kapatılabilmekte midir? lakin sürekli yanıyorsa hoş değil...
    3-donanım harikulade , kutu içeriğinde neler var ?
    4-önsipariş indiriminden yararlanabilme süresini aşmış bulunmaktayım şu an itibariyle , lakin bu imkana henüz rastladım ... şimdi sırf zaman aşımından dolayı (haberdar olunmadıgından...) bu ındırım dısında urunden yenı haberdar olanlara ılıskın bır ındırım ılan edılecek mıdır?

monster nıhayet kımlıgıne gerı dondu ,mantıklı fıyata gercekten harıkulade donanım...

1- Isınma konusunda sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Çünkü Exclusive Cooler Boost Technology özelliği sayesinde tek tuşla daha fazla fan gücü elde etme özelliği bulunmakta.
    2- Turuncu ledleri kapatıp açabiliyoruz. Bunu yukarıda verilen videolardan görebilirsiniz.
    3- Kutu içeriğinde anladığım kadarı ile ekstra birşey yok. Batarya dışında. Bir tek notebook çantası olacak gibi. Birde adaptör kablolalarını toplama aparatı çıkabilir. Bunu Özgür bey daha iyi açıklar.
    4- Özgür beyin söylediği bu indirim bir defaya mahsustu. Yeniden bir kampanya ile indirim yaparlarmı bilmiyorum. Ama keşke yapsalar, bende çok isterim. Şuan tek dileğim bayramdan sonra doların düşmesi :) Umarım bu sefer şans bizede güler.

• mehipek kardes , jayjayjustified ve diğer arkadaslar ?

secenekler sunlar :

1- monster gx 660r :2500tl (ıvırızıvırı geldısı gıttısı...) malum konfigurasyon , gormemısın laptopu olmus tipi kasa , 10 numara monster guvencesı.
    2- asus nj61 :1750 tl..........................core 7 740m ati5730 kıytırık ekran iyi kasa ,super anakart ,kalıtelı işcilik ,super kasa
    3- lenovo y560 :1800tl.........asusla aynı core 7 740m , ati5730 kıytırık ekran , iyi işcilik hoduk kasa
    4-dell insipiron :1600tl.........core5 460 m ati 5650 , hepsı gayet guzel

yapın secımınızı yardım edın , bılesenlerın yanında lutfen anakartın dayanıklılıgı, servıs , ısınma hususlarını da goz onunde bulundurun...

cevap beklerım ,herkese hayırlı bayramlar dılerım...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.