Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Klavye türkçe değil sanırım? Açıkçası konfigrasyona göre hiç önemli değil ama böyle türkçe karakterler olmayınca gözümüze bir değişik geldi. İndirim için ayrıca teşekkürler, sanal pos olayı da çok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuraK1554

Klavye türkçe değil sanırım? Açıkçası konfigrasyona göre hiç önemli değil ama böyle türkçe karakterler olmayınca gözümüze bir değişik geldi. İndirim için ayrıca teşekkürler, sanal pos olayı da çok güzel olmuş.

sanırım resimler üreticinin görsel materyallerinden alındığı için türkçe karakterli bir klavye gözükmüyor

ama gelecek notebook'ta türkçe karakterli olcaktır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 15 Kasım 2010; 16:34:28 >
  • ewet imkan süper bende şuan gördüm zaman aşımına ragmen ikinci bi fırsat var ama ahh teknik servis ahh yap artık iademi :D :D tamir edemiceksin işte benim emektarı :D :D bu arada ledler turuncu degilde mavi olsaymış şahsi görüşüm çok feci olurmuş mümkünse bence led renkleride özelleştirilebilir opiyonlar arasına konmalı bence :D :D
  • Özgür Bey sisteminize üye oldum.Sepete ekledim.Havale ile almayı düşünüyorum.Durum müsait olmaz ise Garanti bonus devreye girecek.Garanti bonus 6taksit +banka tarafından 3 ay eklenmesiyle 9 ay seçeneği taksit seçeneklerinde gözükmüyor.Garanti Bonus 9 taksitli alım nasıl olacak.?
  • Geç gelmesinden dolayı bir endişe oluşmuştu. Yani iki durum olabileceğini düşündüm;

1. Bu arkadaşlarınki de ön sipaişr modunda olacak ve bizim siparişleri önceden vermemiz pek bi işe yaramayacak, bizim ürünlerimiz de geç gelecek.
    2. Sizin zaten satış için verdiğiniz siparişlerden şimdi veren arkadaşlar satın alacak.

Eğer ikincisiyse bi sorun yok elbetteki fakat birincisi ise bizim ürünlerin gecikmemesi çok küçük bi ihtimal görünüyor.

Bu arada beni de ön sipariş verenler listesine eklerseniz sevinirim. Benden sonra veren 3 kişi yazılmış, sanırım arada kaynadım

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. Tokayy,

Neden endişelendiğinizi sorabilir miyim size?

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: Tokayy

Sipariş vermeyenler için;büyük şans, şirketten para kazananlar için ticari planlama başarısı diye adlandırabilriz heralde bu durumu :)

İçimden bi ses tahmini vaad edilen süreyi biraz geçecek gibi diyor. Bu yazıları gördüğüme arkadaşlar adına sevindim ama kendi adıma da endişelendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokay -- 15 Kasım 2010; 13:03:44 >

• İlk mesajı incelersen fan sistemi ya da kendi Turbo fanı aktive değilken max sıcaklık 80 derece yi görmüş :) ortalama 53-59 derecelerde.
    Turbo Boost ve Fan Boost çalışırken 40-46 derece arasına iniyor :)

Önceki mesajları ya da sadece ilk mesajı bile okusan byeterli bilgi sağlamış olursun.

quote:

Orijinalden alıntı: o_sisman

Cihazın ısı durumu nasıl, bunu öğrenmek istiyorum? Hiç ısınmasın gibi bir ütopya beklemiyorum ama oyun oynarken, grafik işlemcisi 90 derecelerde seyrederken bunun fiziksel ortama yansıması nasıl oluyor? Özellikle ellerimizi koyduğumuz bölüm ve klavye bölümü?
  • İlgi ve sabır için tekrar tekrar teşekkürler Özgür Bey:) bu bile 3-4 kere aynı soruyu yanırtlarken sıkılıyorum :) sizin işiniz hakikaten çok zor...

Bu arada önde arkada olmak değil ama o listede olmak önemliydi onun için eklemenizi rica ettim :)

quote:

Sn. Tokayy,

Endişe etmenizi gerektirecek bir durum yoktur. İçiniz rahat olsun lütfen. Bu konu başlığının 1.mesajında da önceden belirttiğim gibi bu ürün grubumuz ile ilgili siparişlerimiz haftalar öncesinden MSI firmasına zaten verilmiştir. Dolayısıyla ön sipariş indirimi konusunda gelen talep ve istekleri de değerlendirerek genel müdürümüz Sn. İlhan bey'in de dün gece açıkladığı üzere bu kampanya süresini Kurban Bayramı tatiline özel olarak ve bu süre içerisindeki talepleri de geri çevirmemek adına, %5'lik çok ön sipariş indirimini kaçırdığını düşünen onlarca kişiye ikinci bir fırsat yaratabilmek adına uzatılmıştır. Bu uygulamanın ürünlerimizin geliş sürelerine karşı olumsuz bir etki etmesi gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Tekrar ifade etmek istiyorum ki; ürünlerimiz haftalar öncesinden siparişleri MSI firması yetkililerine geçilerek sözleşmeler zaten imzalanmıştır. Akabinde gelecek olan 2. ve 3.parti ürün tedariği konusunda ise çalışmalarımız hızla sürdürülmekte olup, 1.parti ürün stoğunun tükenmesine yakın yine 2.parti ürünlerin yola çıkması planlanacak şekilde organize olunmuştur.

Diğer taraftan nickinizi 1.mesajdaki ön sipariş verenler listesine sizden sonra sipariş veren 3 kişinin üstünde yer alacak şekilde listeye ekledim. Bu konuda bizi uyardığınız için ayrıca size teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Geç gelmesinden dolayı bir endişe oluşmuştu. Yani iki durum olabileceğini düşündüm;

1. Bu arkadaşlarınki de ön sipaişr modunda olacak ve bizim siparişleri önceden vermemiz pek bi işe yaramayacak, bizim ürünlerimiz de geç gelecek.
    2. Sizin zaten satış için verdiğiniz siparişlerden şimdi veren arkadaşlar satın alacak.

Eğer ikincisiyse bi sorun yok elbetteki fakat birincisi ise bizim ürünlerin gecikmemesi çok küçük bi ihtimal görünüyor.

Bu arada beni de ön sipariş verenler listesine eklerseniz sevinirim. Benden sonra veren 3 kişi yazılmış, sanırım arada kaynadım

quote:

Sn. Tokayy,

Neden endişelendiğinizi sorabilir miyim size?

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Sipariş vermeyenler için;büyük şans, şirketten para kazananlar için ticari planlama başarısı diye adlandırabilriz heralde bu durumu :)

İçimden bi ses tahmini vaad edilen süreyi biraz geçecek gibi diyor. Bu yazıları gördüğüme arkadaşlar adına sevindim ama kendi adıma da endişelendim.

• Özellikleri olarak bunlar belirtilmiş fakat !

--> Intel® PM55 Chipset ile Intel® Core™ i7 & Intel® Core™ i7 Extreme işlemci desteği,
    --> nVIDIA® GeForce®: GTX 460M DX11 / GTX 285M veya
    --> ATI® Mobility Radeon™ HD 5870 DX11 ekran kartı desteği,
    --> 15.6" Full HD (1920 x 1080) LED Backlight Parlak Ekran desteği,
    --> Max. 12GB (3 x 4 GB) DDR3-1333 Mhz. Triple Channel Memory desteği,
    --> Max. 1.5TB (2 x 750 GB) 2 mekanik veya SSD disk ile RAID 0 / 1 desteği,
    --> TDE+ (Turbo Drive Engine+) teknolojisi ile tek tuşla TURBO modunu aktifleştirme özelliği,
    --> Exclusive Cooler Boost Technology özelliği sayesinde tek tuşla daha fazla fan gücü elde etme özelliği,
    --> Dahili 2 Hoparlör + 1 Subwoofer (Dynaudio Premium Sound Technology)
    --> Dahili 4 in 1 Kart Okuyucu ( XD / SD / MMC / MS )
    --> Gigabit LAN 10/100/1000
    --> Kablosuz LAN Intel 802.11b/g/n
    --> Dahili Bluetooth™ v2.1 + EDR
    --> Dahili 720p HD Kamera
    --> 1x D-Sub (VGA)
    --> 1x HDMI-out
    --> 2x USB 2.0 bağlantı noktası
    --> 2x USB 3.0 bağlantı noktası
    --> 1x e-SATA
    --> 1x Mic-in/Headphone-out
    --> 1x Express Card
    --> 1x Line-in
    --> Numerik Klavye
    --> 150W AC Adaptör
    --> 9 Hücreli Batarya (3 saate varan çalışma süresi)
    --> Boyut 374 (L) x 246 (W) x 26,8-35 (H) mm
    --> 3.5 Kg Ağırlık (9 Hücreli Batarya Dahil)

Bazı özellikleri barındırmıyor sanırım bunlarda

Firewire 400
    Gelişmiş HD bağlanabilirliği
    Yüz tanıma
    Parmak izi okuyucu

Birde bataryanın 3 saat gittigi belirtilmiş ama diger bataryalardan farkı ne merak ettim dogrusu en üst düzey parçalar seçildigindede 3 saat gidiyormu acaba ?

Bunlar varda belirtilmedimi yoksa bu özellikler cihazda barınmıyormu yada siparişler geldikten sonra ek olarakmı monta edilecek bu özellikler

bu konuda açıklama yapabilirseniz sevinirim bilgilendirme bekliyorum .

Ek olarak

Intel® Core™ i7-940XM Extreme ( 4 Core, 8MB, 2.13GHz > 3.33GHz, 1333MHz, 55W, 45nm

işlemci destegi mevcut ama bu işlemci yerine aşagıdaki işlemciyi takabilme imkanıda varmı acaba

3.33 GHz i7-980X Intel® Core™ i7 Gulftown-EP; 6-cores; 8MB L3; LGA1366; 32nm; 130W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal.24 -- 15 Kasım 2010; 14:15:54 >

• 1. stok miktarınız ne kadar acaba.1 ay sonra stok durumu ne olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reco_83 -- 15 Kasım 2010; 14:29:39 >
  • FireWire yok, parmak izi okuyucu, yüz tanıma yok. Ama HDMI var. Yüz tanımayı zaten siz bir sürü programdan biri aracılığıyla yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: kartal.24

Özellikleri olarak bunlar belirtilmiş fakat !

...

Bazı özellikleri barındırmıyor sanırım bunlarda

Firewire 400
    Gelişmiş HD bağlanabilirliği
    Yüz tanıma
    Parmak izi okuyucu

Birde bataryanın 3 saat gittigi belirtilmiş ama diger bataryalardan farkı ne merak ettim dogrusu en üst düzey parçalar seçildigindede 3 saat gidiyormu acaba ?

Bunlar varda belirtilmedimi yoksa bu özellikler cihazda barınmıyormu yada siparişler geldikten sonra ek olarakmı monta edilecek bu özellikler

bu konuda açıklama yapabilirseniz sevinirim bilgilendirme bekliyorum .

Ek olarak

Intel® Core™ i7-940XM Extreme ( 4 Core, 8MB, 2.13GHz > 3.33GHz, 1333MHz, 55W, 45nm

işlemci destegi mevcut ama bu işlemci yerine aşagıdaki işlemciyi takabilme imkanıda varmı acaba

3.33 GHz i7-980X Intel® Core™ i7 Gulftown-EP; 6-cores; 8MB L3; LGA1366; 32nm; 130W

• Daha önceden belirtildiği gibi 1. stok ürünleri bitmeden 2. parti siparişi verilecek ve bu şekilde devam edecek. Çünkü bu ürün uzun bi süre f/p listesinin başında görünüyor :)

quote:

Orijinalden alıntı: reco_83

1. stok miktarınız ne kadar acaba.1 ay sonra stok durumu ne olur ?
  • İthal edilen dizüstü bilgisayarlarda performansla beraber biraz da hafiflik görmek istiyoruz mümkünse. =)
  • quote:

Sn. isikayhan,

Bu konu başlığına eklenen resimler ürünün birebir gerçek resimleridir. Dolayısıyla bu resimleri üretici firmanın (MSI) kendi resmi sitesinden yayımladığı yüksek çözünürlükteki görsel resimlerden seçerek MSI logolarını kaldırmak yolu ile MONSTER® markası ve bu marka ile özdeşleşen göz ikonu ilavelerini Fotoshop programında resim üzerine ekleyerek elde ettik. Ancak sizlerin elinize ulaşacak olan ürünler, arka kapakta " Göz " ikonu (Arka aydınlatmalı olacak şekilde) ve ön tarafta da LCD panel altında " MONSTER " marka stickerı yazacak şekilde olacaktır. Ürün standart klavye seçeneği Türkçe Q klavyelidir. Ayrıca isteyen müşterilerimiz Rusça-Çince veya Arapça klavye seçeneği ile de bu notebook serilerimizi dilerlerse hemen bizden satın alabileceklerdir.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

sanırım resimler üreticinin görsel materyallerinden alındığı için türkçe karakterli bir klavye gözükmüyor

ama gelecek notebook'ta türkçe karakterli olcaktır herhalde

Özgür Bey, ben o yorumu klavye dilini soran arkadaşa cevaben yazmıştım
    alıntı yapmadan yazdığım için de sanırım soru gibi görünmüş
    şimdi düzelttim

• Selam arkadaşlar bende cuma günü güç bela aranıza katıldım. Size tavsiyem %100 müşteri memnuniyeti sınırlarını benim gibi zorlayıp saat 19.00 dan sonra işlem yaptırmak için uğraşmayın sonra acısı kadir beyden ve benim arabamdan çıkıyor :) Neyse sonuçta Kadir Bey e teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı. Ancak şu konuda hala kararsızım. GTX 460 ekran kartını seçtim 200 dolar fark vererek her ne kadar makinada genelde oyunda oynasam esas işim makinayı cam/cam işlerinde kullanmak. Ati lerde opengl ve cuda (Tam olarak ne işe yaradığını anlamasamda) desteği olmamasından dolayı kime sorsam bu özellikler yüzünden çok sıkıntı yaşarsın diye beni uyardılar ve bu nedenle nvidia da karar kıldım. Testlere baktığım zaman genelde hep oyun tabanlı karşılaştırmalar yapılmış ve ati önde çıkmış. Aranızda ati ekran kartı ile cad/cam sektöründe çalışan varmı. Atinin özellikle driver larında problem oluyormuş uygun driver bulmak sorun imiş. Ama dediğim gibi hep kulaktan dolma bilgiler bunlar.
    Aklımda bu 200 dolar fark ile ssd almak yatıyor :) ama olmadı parayı buluncada bunu taktırabilirim nasıl olsa bu teknolojide bir zaman sonra uygun hale gelecektir.

Not: Özgür bey benide listeye ekleyebilirsiniz(sedat iriç) Artık bayramdan sonra kapınızı aşındırmaya başlarız
    Birde acaba çanta konusunda bir iki resim ekleyebilirmisiniz. Yani normal ve sırt çantalarının resimlerini siteye ekleyebilirmisiniz. Benim w1511 ile gelen snopy çanta vardı. Hala onlardan mı veriyorsunuz.

• Özgür bey:

Cevabınız için çok teşekkürler. Ürünü nakit olarak ödemek istersek nasıl ödeyebiliriz ? EFT mi yapmam gerek? Kafamda MONSTER Q7GX660R01 standart modeline ek olarak işlemciyi 740QM değiştirip orjinal 64bit professional Win7 işletim sistemi almak var. Bu hali ile 2650Lira bir tutar çıkıyor, acaba işlemciyi i7-820QM yapsam daha mı iyi olur? Kısacası değer mi ? 740QM'e 50Usd vereceğime 820'ye 100 versem daha iyi gibi bir düşünce oluşuyor sizce ne yapmalıyım ? 2650 verene kadar işlemci değişikliği ile 2821 vermelimiyim?
  • Sitede fotoğraflı olan tek sırt ve tek normal notebook çantası bunlar;
    Not: sistemde bunların dışında hp, lenovo, toshiba, valja, castbag, sony, exper marka notebook çantaları da mevcut :) Hangisi gelir bilemiyorum ama ilk bakışta monster'a ait olduğu için bu ürünlerdir diye düşündüm.

quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

Selam arkadaşlar bende cuma günü güç bela aranıza katıldım. Size tavsiyem %100 müşteri memnuniyeti sınırlarını benim gibi zorlayıp saat 19.00 dan sonra işlem yaptırmak için uğraşmayın sonra acısı kadir beyden ve benim arabamdan çıkıyor :) Neyse sonuçta Kadir Bey e teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı. Ancak şu konuda hala kararsızım. GTX 460 ekran kartını seçtim 200 dolar fark vererek her ne kadar makinada genelde oyunda oynasam esas işim makinayı cam/cam işlerinde kullanmak. Ati lerde opengl ve cuda (Tam olarak ne işe yaradığını anlamasamda) desteği olmamasından dolayı kime sorsam bu özellikler yüzünden çok sıkıntı yaşarsın diye beni uyardılar ve bu nedenle nvidia da karar kıldım. Testlere baktığım zaman genelde hep oyun tabanlı karşılaştırmalar yapılmış ve ati önde çıkmış. Aranızda ati ekran kartı ile cad/cam sektöründe çalışan varmı. Atinin özellikle driver larında problem oluyormuş uygun driver bulmak sorun imiş. Ama dediğim gibi hep kulaktan dolma bilgiler bunlar.
    Aklımda bu 200 dolar fark ile ssd almak yatıyor :) ama olmadı parayı buluncada bunu taktırabilirim nasıl olsa bu teknolojide bir zaman sonra uygun hale gelecektir.

Not: Özgür bey benide listeye ekleyebilirsiniz(sedat iriç) Artık bayramdan sonra kapınızı aşındırmaya başlarız
    Birde acaba çanta konusunda bir iki resim ekleyebilirmisiniz. Yani normal ve sırt çantalarının resimlerini siteye ekleyebilirmisiniz. Benim w1511 ile gelen snopy çanta vardı. Hala onlardan mı veriyorsunuz.

• Bence ya hiç işlemciyle oynama kardeşim ya da almışken 820qm al. Yoksa zaten 720 ile 740 arasındaki farkı hissedemezsin bile :)
    Benim önerim bu yönde.

quote:

Orijinalden alıntı: BuraK1554

Özgür bey:

Cevabınız için çok teşekkürler. Ürünü nakit olarak ödemek istersek nasıl ödeyebiliriz ? EFT mi yapmam gerek? Kafamda MONSTER Q7GX660R01 standart modeline ek olarak işlemciyi 740QM değiştirip orjinal 64bit professional Win7 işletim sistemi almak var. Bu hali ile 2650Lira bir tutar çıkıyor, acaba işlemciyi i7-820QM yapsam daha mı iyi olur? Kısacası değer mi ? 740QM'e 50Usd vereceğime 820'ye 100 versem daha iyi gibi bir düşünce oluşuyor sizce ne yapmalıyım ? 2650 verene kadar işlemci değişikliği ile 2821 vermelimiyim?

• quote:

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

MONSTER® GX660R ve GT663R 15.6" Notebook Serisine özel olarak uyguladığımız %5'lik çok özel ön sipariş indirimi kampanyamız 13.11.2010 Cumartesi gününden itibaren son bulacaktır. Ürünlerimiz büyük bir aksilik olmadığı taktirde bayram sonrasındaki hafta stoklarımızda yerlerini alacaktır. İki hafta arasına 9 günlük Kurban bayramı tatili girmesi dolayısıyla bu Cumartesi günü akşamı da kampanyamız sona ermiş olacaktır. Bu nedenle de bayramın sonrasındaki haftadan itibaren ürünlerimiz normal satış fiyatları üzerinden satılmaya devam edecektir. Tüm ilgililere duyururuz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

merhaba özgür bey bizde son gün diye lanse ettiğiniz 13.11.2010 Cumartesi sipariş verdik fakat şu an gördüğümüz üzere kampanya süresi uzatılmış.tabiki tum arkadaşlarımız uygun koşullarda bu pc ye sahıp olsun isteriz.fakat yapılanın genel yaklaşımınıza hiç uymadığını söylemek istiyorum.çünkü ön sipariş denilen metodla indirim yapıldığını ve bunun bir tanıtım fiyatı olduğunu lanse ettiniz.sizce ticari bir oyun kokusu alınması anormal bir durummu?önümüzdeki hafta ne gibi bir kampanya yada kur değişiklikleri ile yaratılacak farklar ne olacak?gerçekten bir düşününün kur fıyatında değişiklik olursa siparişi iptal edip yenıden mi alalım bu pc yi? şu ana kadar olan yardımlarınız ve hizmetlerınız için teşekkürler ancak sizin gibi "gamer" kesimine hizmet eden ve bu piyasada önemli bir yer edinmek isteyen firamanız için bu tip davranışlar hoş durmamaktadır.umarım anlatabilmişimdir.ticari yaşamda mühim olan sözlerin tutulmasıdır ve bu müşteriler tarafından takdir edilir böylece firma alışkanlığı ,bağımlılığı oluşur.(ukalalık olarak algılamayın lütfen)iyi çalışmalar.

• Tokayy
    Ben w1511 i aç-lırken ikinci resimdeki çantayı vermişlerdi. Çanta çok sağlam ve bir sürü gözü var çok güzel ama bir o kadarda ağır. Yani çantanın darası yetiyor :) Onun için merak ettim acaba hangi çantayı veriyorlar diye. Acaba aranızda sırt çantasını kullanan varmı. Yoksa normal çanta güzel hatta altında döner ayak var çanta her ortamda dik durabiliyor ama ağır işte :(
  • Özgür bey standart sırt çantası derken notebook lar için olan sırt çantası değilmi. Yani içinde notebook için ayrı göz çarpma için koruma vs gibi kısımlar varmı acaba? Dediğim gibi normal çanta çok güzel her türlü gözü vs var ancak ağır biraz. Sırt çantasıda benzer özelliklerde mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.