Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet çanta çok hoş görünüyor, zaten notebook ağır bir de o ağırsa fokus bilgisayardan sırt ağırıları için ilaç satmasını rica ediyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: jipsy

Tokayy
    Ben w1511 i aç-lırken ikinci resimdeki çantayı vermişlerdi. Çanta çok sağlam ve bir sürü gözü var çok güzel ama bir o kadarda ağır. Yani çantanın darası yetiyor :) Onun için merak ettim acaba hangi çantayı veriyorlar diye. Acaba aranızda sırt çantasını kullanan varmı. Yoksa normal çanta güzel hatta altında döner ayak var çanta her ortamda dik durabiliyor ama ağır işte :(

Tutturmuşum desenize :) İyi tahmin gerçekten şaştım kendime

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. jipsy,

1.mesajdaki ön sipariş verenler listesine nickiniz eklenmiştir. Aşırı yoğunluktan ötürü sizin nickinizi yazmayı unuttuğumuz için de ayrıca sizden özür dileriz. Sorunuza gelince de bu notebook modelimiz ile birlikte standart omuz askılı MONSTER yazılı taşıma çantasını ürün ile birlikte size ücretsiz olarak vermekteyiz. Diğer bir opsiyonel seçenek olarak da standart bir sırt çantasını yine sunmaktayız. Çanta resimlerini size örnek olması açısından aşağıdaki linklerden görebilirsiniz.

BKNZ --> AYAKLI NOTEBOOK ÇANTASI
    BKNZ --> NOTEBOOK SIRT ÇANTASI

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Selam arkadaşlar bende cuma günü güç bela aranıza katıldım. Size tavsiyem %100 müşteri memnuniyeti sınırlarını benim gibi zorlayıp saat 19.00 dan sonra işlem yaptırmak için uğraşmayın sonra acısı kadir beyden ve benim arabamdan çıkıyor :) Neyse sonuçta Kadir Bey e teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı. Ancak şu konuda hala kararsızım. GTX 460 ekran kartını seçtim 200 dolar fark vererek her ne kadar makinada genelde oyunda oynasam esas işim makinayı cam/cam işlerinde kullanmak. Ati lerde opengl ve cuda (Tam olarak ne işe yaradığını anlamasamda) desteği olmamasından dolayı kime sorsam bu özellikler yüzünden çok sıkıntı yaşarsın diye beni uyardılar ve bu nedenle nvidia da karar kıldım. Testlere baktığım zaman genelde hep oyun tabanlı karşılaştırmalar yapılmış ve ati önde çıkmış. Aranızda ati ekran kartı ile cad/cam sektöründe çalışan varmı. Atinin özellikle driver larında problem oluyormuş uygun driver bulmak sorun imiş. Ama dediğim gibi hep kulaktan dolma bilgiler bunlar.
    Aklımda bu 200 dolar fark ile ssd almak yatıyor :) ama olmadı parayı buluncada bunu taktırabilirim nasıl olsa bu teknolojide bir zaman sonra uygun hale gelecektir.

Not: Özgür bey benide listeye ekleyebilirsiniz(sedat iriç) Artık bayramdan sonra kapınızı aşındırmaya başlarız
    Birde acaba çanta konusunda bir iki resim ekleyebilirmisiniz. Yani normal ve sırt çantalarının resimlerini siteye ekleyebilirmisiniz. Benim w1511 ile gelen snopy çanta vardı. Hala onlardan mı veriyorsunuz.

• Yapıkredi 12 taksit ile almayı düşünüyorum. Fakat anca bayramdan sonraki pazartesi veya salı günü sipariş verebilirim. İndirimlerden yararlanabilmemiz için siparişten önce telefon ile aramamız gerekiyor sanırım öyle mi?
  • ikinci firsat cok guzel oldu, bu sefer kacirmayacagim :)

yaklasik 50 kere sordum ama, z5500 ile kullanmak icin bu cihazdaki cikislar yeterli mi yoksa usb ses karti aramaya baslamali miyim sizce?
  • Bu iki kart arasında dogrudan yapılmış bir teste rastlayan varmı acaba benim baktıgım testlerde ikisi arasında bir fark göremedim ama sanki olması lazımmış gibi geliyor bana nede olsa birisi 1 digeri 1.5 gb bu konuda bilgisi olan paylaşa bilirmi.

1.5GB GDDR5; 192Bit nVIDIA® GeForce® GTX 460M Fermi; DX11; MXM 3.0b; 65W
    1GB GDDR5; 128Bit ATI® Mobility Radeon™ HD 5870; DX11; DVI-DL; MXM 3.0b; 40nm; 50W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal.24 -- 15 Kasım 2010; 19:00:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal.24

Bu iki kart arasında dogrudan yapılmış bir teste rastlayan varmı acaba benim baktıgım testlerde ikisi arasında bir fark göremedim ama sanki olması lazımmış gibi geliyor bana nede olsa birisi 1 digeri 1.5 gb bu konuda bilgisi olan paylaşa bilirmi.

1.5GB GDDR5; 192Bit nVIDIA® GeForce® GTX 460M Fermi; DX11; MXM 3.0b; 65W
    1GB GDDR5; 128Bit ATI® Mobility Radeon™ HD 5870; DX11; DVI-DL; MXM 3.0b; 40nm; 50W

Fark tabiki var.. Sizin neye göre fark aradığınıza bağlı bu
  • Bu 4 ses çıkışı ve girişi sayesinde 7.2lik sistemi bile çalıştırabiliyorsunuz ;)
    Sizin bahsettiğiniz sistemi de çalıştırır yani ;)
    Siz eğer bilgisayara takılacak olan kaç kablosu olduğunu ve bunalrın rengini söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
    Sanırım çıkış olarak cihazdan çıkan bir yeşil bir siyah bi de turuncu kablo çıkıyor bilgisayara.
    Bu laptopda yeşili yeşile siyahı siyaha, turuncuyu da gri olan girişe takacaksın yanlış bilmiyorsam.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre

ikinci firsat cok guzel oldu, bu sefer kacirmayacagim :)

yaklasik 50 kere sordum ama, z5500 ile kullanmak icin bu cihazdaki cikislar yeterli mi yoksa usb ses karti aramaya baslamali miyim sizce?
  • Sn. Özgür,

Öncelikle %5lik indirimi uzattığınız için teşekkür ederim. Ben 20 kasım cumartesi günü fokus bilgisayara gelip nakit ödeme yapmak istiyorum. Bu yüzde 5%lik ön sipariş indirimden yararlanabilir miyim? Herhangi bir sorun çıkar mı?
  • quote:

Sn. jipsy,

Evet notebooklar için olan standart sırt çantası. Zaten bir önceki mesajımda verdiğim linklerden de bu çantaların resimlerini görebilirsiniz. Bu sırt çantası da omuzda taşınan çanta gibi oldukça kullanışlı olup, yine çeşitli gözleri ve kullanışlı cepleri olan oldukça şık bir çantadır. Notebookunuzu teslim alma aşamasında bu iki çantadan birisini seçebilirsiniz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Özgür bey standart sırt çantası derken notebook lar için olan sırt çantası değilmi. Yani içinde notebook için ayrı göz çarpma için koruma vs gibi kısımlar varmı acaba? Dediğim gibi normal çanta çok güzel her türlü gözü vs var ancak ağır biraz. Sırt çantasıda benzer özelliklerde mi acaba?

Özgür bey linklerde sadece birer resim olduğundan sırt çantasının içini merak etmiştim. Normal çantadaki gözleri biliyorum ama sırt çantası ile ilgili tek resim olduğundan merak ettim acaba içinde koruyucu yada ekstra gözler mevcut mu diye. Yoksa dış görüntüsüne diyecek lafım yok
    İyi Çalışmalar

• Ürünü elden alacak olanalr detaylıca inceler, siz de inceleyebilrisiniz. ben kargo ile alacağım büyük bir ihtimalle :|
    O yüzden daha önce bu iki çantayı kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

Besela @jipsy belirttiği üzere standart notebook çantası gayet güzel ve kullanışlıymış.

quote:

quote:

Sn. jipsy,

Evet notebooklar için olan standart sırt çantası. Zaten bir önceki mesajımda verdiğim linklerden de bu çantaların resimlerini görebilirsiniz. Bu sırt çantası da omuzda taşınan çanta gibi oldukça kullanışlı olup, yine çeşitli gözleri ve kullanışlı cepleri olan oldukça şık bir çantadır. Notebookunuzu teslim alma aşamasında bu iki çantadan birisini seçebilirsiniz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Özgür bey standart sırt çantası derken notebook lar için olan sırt çantası değilmi. Yani içinde notebook için ayrı göz çarpma için koruma vs gibi kısımlar varmı acaba? Dediğim gibi normal çanta çok güzel her türlü gözü vs var ancak ağır biraz. Sırt çantasıda benzer özelliklerde mi acaba?

Özgür bey linklerde sadece birer resim olduğundan sırt çantasının içini merak etmiştim. Normal çantadaki gözleri biliyorum ama sırt çantası ile ilgili tek resim olduğundan merak ettim acaba içinde koruyucu yada ekstra gözler mevcut mu diye. Yoksa dış görüntüsüne diyecek lafım yok
    İyi Çalışmalar

• Normal çantayı merak edenler için bir iki resim ile çantayı anlatmaya çalıştım. Umarım benzer bir şekilde sırt çantası içinde yapılır. Bende muhtemelen kargo ile alacağımdan hangisini seçeceğime karar veremedim. Çantayı 3-3.5 yıl kullandım. Girip çıkmadığı yer kalmamıştır :) Bence hala iş görür haldedir. Bu nedenle ağırlığı sağlamlığından geliyordur tahminimce :) Bu kadar göz ve işlevi olduğundan ve ayrıca derisinden (Malzemesi ne anlamadım deri gibi birşey) çok ağır çekiyor. Birde ağır notebook koyduk mu artık kolumuza kuvvet diyeceğiz. Allahtan arabam var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jipsy -- 15 Kasım 2010; 22:26:48 >

• quote:

Sn. noxion,

Daha önceki açıklamalarımızda da belirttiğimiz üzere; sizlerden gelen talepleri değerlendirerek DONANIM HABER üyelerine KURBAN BAYRAMI TATİLİ boyunca özel bir fırsat sunmaya ve ÖN SİPARİŞ fırsatını size özel olarak devam ettirmeye karar verdik. Bu fırsatın DONANIM HABER forum üyelerine sunulmuş özel bir fırsat olduğunu ve indirim kodu kullanılmadan geçilen siparişler için ÖN SİPARİŞ indirimi fırsatının bulunmadığını özellikle belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: noxion

merhaba özgür bey bizde son gün diye lanse ettiğiniz 13.11.2010 Cumartesi sipariş verdik fakat şu an gördüğümüz üzere kampanya süresi uzatılmış.tabiki tum arkadaşlarımız uygun koşullarda bu pc ye sahıp olsun isteriz.fakat yapılanın genel yaklaşımınıza hiç uymadığını söylemek istiyorum.çünkü ön sipariş denilen metodla indirim yapıldığını ve bunun bir tanıtım fiyatı olduğunu lanse ettiniz.sizce ticari bir oyun kokusu alınması anormal bir durummu?önümüzdeki hafta ne gibi bir kampanya yada kur değişiklikleri ile yaratılacak farklar ne olacak?gerçekten bir düşününün kur fıyatında değişiklik olursa siparişi iptal edip yenıden mi alalım bu pc yi? şu ana kadar olan yardımlarınız ve hizmetlerınız için teşekkürler ancak sizin gibi "gamer" kesimine hizmet eden ve bu piyasada önemli bir yer edinmek isteyen firamanız için bu tip davranışlar hoş durmamaktadır.umarım anlatabilmişimdir.ticari yaşamda mühim olan sözlerin tutulmasıdır ve bu müşteriler tarafından takdir edilir böylece firma alışkanlığı ,bağımlılığı oluşur.(ukalalık olarak algılamayın lütfen)iyi çalışmalar.

yazdığım konuyla ilgili bir cevap olmadığını düşünüyorum ama tabiki takdir sizin.firmanın yetkilisi olan sizsiniz.isterseniz daha da ucuza bir kampanya da yapabilirsiniz.söylemek istediğim sadece şu: "ön sipariş""özel indirim"ve son tarihli olarak lanse edilen bir indirim; şifresi açık olarak anasayfaya değil belkide p.m. olarak forum uyelerıne atılsaydı çokmu uğraştırmış olurduk?google taramasında "monster" yazan herkes bu şifreyi görebiliyor.lütfen yanlış anlamayın para peşinde yada kıllık yapmaya çalışan biri değilim satışlarınıza engel olmak gibi bir niyetimde yok.yani özet olarak yeni müşteriler ulaşırken eski müşteriler kendilerini mağdur ediliyor durumda görmesin.çevremiz bizim bu pc yi teslim almamızı bekliyor görüp beğenecek soracak ,sorun yaşadıkmı ?fiyat politikası?vb..bekleyecek yada hemen alacak.kolay gelsin

• Evet hemen bir soruyla konuyu up edelim :)

Bizim bu üründeki HDMI çıkışı standart HDMI çıkışı mıdır yoksa mini-HDMI çıkışı mıdır_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokay -- 16 Kasım 2010; 1:25:29 >
  • quote:

Sn. Emre,

Size şahsi fikrimi söylemek gerekirse bu notebook modelimizin ses seviyesi ve sesin gerçekten kalitesi hakkında tecrübe edindiğim kadarıyla ben şahsen şimdiye kadar bir notebooktan duyduğum en iyi ses performansı aldım diyebilirim size zaten MSI firmasının ödül almış bir ses sistemi bu notebook üzerinde size gelecek. Yani bence önce bir deneyin sonra harici bir ses kartı almayı tekrar düşünün derim.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: Emre

ikinci firsat cok guzel oldu, bu sefer kacirmayacagim :)

Öncelikle Kurban Bayramı'nız kutlu olsun arkadaşlar.

Notebook üzerindeki hoparlörlerin ve ses kartının diğer notebooklara göre oldukça iyi olduğundan şüphem yok, ancak kullanmak istediğim sistemden alabileceğim performansı usb ses kartı ile arttırmam mümkün mü, ve uğraştığıma değer mi diye merak etmiştim. En güzeli aldıktan sonra denemek, memnun kalmazsam alırım artık bir ses kartı

Yanıtladığınız için teşekkürler bu arada

• quote:

quote:

Sn. noxion,

Daha önceki açıklamalarımızda da belirttiğimiz üzere; sizlerden gelen talepleri değerlendirerek DONANIM HABER üyelerine KURBAN BAYRAMI TATİLİ boyunca özel bir fırsat sunmaya ve ÖN SİPARİŞ fırsatını size özel olarak devam ettirmeye karar verdik. Bu fırsatın DONANIM HABER forum üyelerine sunulmuş özel bir fırsat olduğunu ve indirim kodu kullanılmadan geçilen siparişler için ÖN SİPARİŞ indirimi fırsatının bulunmadığını özellikle belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

merhaba özgür bey bizde son gün diye lanse ettiğiniz 13.11.2010 Cumartesi sipariş verdik fakat şu an gördüğümüz üzere kampanya süresi uzatılmış.tabiki tum arkadaşlarımız uygun koşullarda bu pc ye sahıp olsun isteriz.fakat yapılanın genel yaklaşımınıza hiç uymadığını söylemek istiyorum.çünkü ön sipariş denilen metodla indirim yapıldığını ve bunun bir tanıtım fiyatı olduğunu lanse ettiniz.sizce ticari bir oyun kokusu alınması anormal bir durummu?önümüzdeki hafta ne gibi bir kampanya yada kur değişiklikleri ile yaratılacak farklar ne olacak?gerçekten bir düşününün kur fıyatında değişiklik olursa siparişi iptal edip yenıden mi alalım bu pc yi? şu ana kadar olan yardımlarınız ve hizmetlerınız için teşekkürler ancak sizin gibi "gamer" kesimine hizmet eden ve bu piyasada önemli bir yer edinmek isteyen firamanız için bu tip davranışlar hoş durmamaktadır.umarım anlatabilmişimdir.ticari yaşamda mühim olan sözlerin tutulmasıdır ve bu müşteriler tarafından takdir edilir böylece firma alışkanlığı ,bağımlılığı oluşur.(ukalalık olarak algılamayın lütfen)iyi çalışmalar.

yazdığım konuyla ilgili bir cevap olmadığını düşünüyorum ama tabiki takdir sizin.firmanın yetkilisi olan sizsiniz.isterseniz daha da ucuza bir kampanya da yapabilirsiniz.söylemek istediğim sadece şu: "ön sipariş""özel indirim"ve son tarihli olarak lanse edilen bir indirim; şifresi açık olarak anasayfaya değil belkide p.m. olarak forum uyelerıne atılsaydı çokmu uğraştırmış olurduk?google taramasında "monster" yazan herkes bu şifreyi görebiliyor.lütfen yanlış anlamayın para peşinde yada kıllık yapmaya çalışan biri değilim satışlarınıza engel olmak gibi bir niyetimde yok.yani özet olarak yeni müşteriler ulaşırken eski müşteriler kendilerini mağdur ediliyor durumda görmesin.çevremiz bizim bu pc yi teslim almamızı bekliyor görüp beğenecek soracak ,sorun yaşadıkmı ?fiyat politikası?vb..bekleyecek yada hemen alacak.kolay gelsin

zaten önceden şipariş verene ilk gönderimler yapılır herhalde. neden başkalarınında bundan faydalanması sizi rahatsız ediyor.

• Bu modele 1GB GDDR5 ATI Radeon™ Mobility HD 5870 CrossfireX™ takmamız münkünmü acaba alienware-m17x ile karşılaştırdım tek eksik noktası ekran kartı onuda yazdıgımla degiştire bilirsek eger onu bile sollamış olacak ama böyle birşey münkünmü

1GB GDDR5 ATI Radeon™ Mobility HD 5870 CrossfireX™
    Intel® Ultimate N WiFi Link 6300 a/g/n 3x3 MIMO Technology

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal.24 -- 16 Kasım 2010; 10:42:05 >

• yazdığım konuyla ilgili bir cevap olmadığını düşünüyorum ama tabiki takdir sizin.firmanın yetkilisi olan sizsiniz.isterseniz daha da ucuza bir kampanya da yapabilirsiniz.söylemek istediğim sadece şu: "ön sipariş""özel indirim"ve son tarihli olarak lanse edilen bir indirim; şifresi açık olarak anasayfaya değil belkide p.m. olarak forum uyelerıne atılsaydı çokmu uğraştırmış olurduk?google taramasında "monster" yazan herkes bu şifreyi görebiliyor.lütfen yanlış anlamayın para peşinde yada kıllık yapmaya çalışan biri değilim satışlarınıza engel olmak gibi bir niyetimde yok.yani özet olarak yeni müşteriler ulaşırken eski müşteriler kendilerini mağdur ediliyor durumda görmesin.çevremiz bizim bu pc yi teslim almamızı bekliyor görüp beğenecek soracak ,sorun yaşadıkmı ?fiyat politikası?vb..bekleyecek yada hemen alacak.kolay gelsin

zaten önceden şipariş verene ilk gönderimler yapılır herhalde. neden başkalarınında bundan faydalanması sizi rahatsız ediyor.

CEVAP:
    arkadaşım söylediğiniz bu cümlenin anlamı ne?siz okursanız geçen sayfadan itibaren yazdıklarımı anlarsınız.ben yine de özet geçiyim sizin için;örneğin siz geçen cumartesi sipariş verdiniz 2300 tlye aldınız pc nızı ve ındırım son dedıler.neyse eve geldınız ertesı gun ındırım tekar baslatılmıs oluyor.tesadufe bakınkı o pazartesı bankalar yarım gun acık ve dolar 1,30 oluyor (sız alırken 1,45) .düşünsenıze kampanyada zar zor son gun adıgınız urunu 2 gun sonra herkes daha ucuza ındırımlı almış oluyor.ve bende diyorumki hala sıparısler ıptal edılebılıyor, yanı ılk sıparıs veren ınsanlar ıptal edıp yenıden mı sıparıs versın yazık degılmı bu bir tıcarı hatadır demek ıstedım.ama sanırım sız çok gocundunuz.defalarca yazdım ama.urunun gelıs sırasıyla ılgılı bır sey yazdıgımı hatırlamıyorum.kimsenın ucuza almasında gözüm yok sadece buyuk fırmalar bu tıp hata yapmamalı dedım.lutfen dıkkatlı okuyalım.zaten firma yetkılısyle konustum bu konuyu, alıcı kesım ıle değıl farkedebıldınızmı bılmıyorum.

• Bayram tatili nedeiyle 22 Kasım da mı açılacak Kadıköy deki dükkanınız? Telefonlarada mı acaba bayram nedeniyle bakılamayacak? Maximum karta vade farksız n fazla 6 mı yoksa 8 taksitmi yapılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muraq -- 16 Kasım 2010; 18:51:54 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler.

quote:

Sn. Tokayy,

Ürün resimlerinden de anlaşılacağı üzere ürünümüz standart HDMI çıkışına sahiptir mini HDMI özellikli değildir.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: Tokayy

Evet hemen bir soruyla konuyu up edelim :)

Bizim bu üründeki HDMI çıkışı standart HDMI çıkışı mıdır yoksa mini-HDMI çıkışı mıdır_?

• Bu laptop için gürültülü oldugu söylenmiş ve turbo açıkken daha fazla ses çıkardıgı için kesinlikle açmayın turbosuz kullanın turbosuzken bile sesi çıkıyor diye okudum ama bu ses konusunda bilgi vere bilecek varmı gerçek anlamda nasıl bir gürültüyle karşılaşacagız?

Birde şuanki kasa msi firmasının yanılmıyorsam acaba alienware kasasınıda dell den almanız münkün degilmi güzel bir tasarımı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal.24 -- 17 Kasım 2010; 9:40:36 >
  • Merhabalar Özgür Bey. Geçen hafta Perşembe günü Kadir Bey vasıtasıyla ön siparişimi vermiş bulunmaktayım. Donanım Haber üyesi olduğumu bildirmedim Kadir Bey'e. Ön siparişlerin gelip de gönderilmesi aşamasında bu bildirimi yapmamam önceliğime mani olmaz değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.