Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön sipariş devam ediyor fakat indirim bitti :| çünkü artık vereceğin siparişler ön sipariş sayılmıyor. Bayramdan sonra geliyor inşallah ;)

quote:

Orijinalden alıntı: (dark)

ön sipariş bitti mi?
  • 1- ısınmalar maksimum işlemci harddisk ve ramde bile çok normal. İlk mesajda bulabilirsin sıcaklıklaı 3 test konfügrasyonu için de.
    2- İstediğin bölümünü açı istediğini kapatabilirsin. İstersen tempoya göre bile ayarlıya bilrisin(müziklerde)
    3- Kutusunda yanlış bilmiyorsam 2 dvd+notebook+batarya+şarj adaptörü+hediye notebook çantası var
    4- Bildiğim kadarıyla bu sadece ön siparişler için geçerli bir indirimdir. Bunun dışında tek indirim havele ya da tek çekimlere yapılan %3'lük indirimdir.

Saygılar...

quote:

Orijinalden alıntı: koah

selam

1-Isınma problemi ne derecede seyretmektedir? 90-92 C ? yük altında ve boştayken ısı dereceleri ? açıldıktan yarım saat sonra plastik ve diot yanığı kokusu gelecekse bilelim ,zira donanımın tüm unsurları yüksek güç emen bileşenlere haiz....monster süper iş cıkarmıs ,süper!!
    2-ekran etrafındaki ve kasadaki turuncu ledler istenildiğinde kapatılabilmekte midir? lakin sürekli yanıyorsa hoş değil...
    3-donanım harikulade , kutu içeriğinde neler var ?
    4-önsipariş indiriminden yararlanabilme süresini aşmış bulunmaktayım şu an itibariyle , lakin bu imkana henüz rastladım ... şimdi sırf zaman aşımından dolayı (haberdar olunmadıgından...) bu ındırım dısında urunden yenı haberdar olanlara ılıskın bır ındırım ılan edılecek mıdır?

monster nıhayet kımlıgıne gerı dondu ,mantıklı fıyata gercekten harıkulade donanım...

• ozaman şimdi fiyat 2300 mü ve bonus kart 12 taksit imkanı olabiliyor mu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasiyet

Sipariş veren herkese hayırlı uğurlu olsun servis yolu gözükmezsizin kullanmak nasip olsun Mübarek Bayram üstü

ArkadaşLar kısa bi süre sonra Allah kısmet ederse bende aranızdayım :D 1 sorum olucak: ben bulgaristanda okuyorum SSD yi ordan alıp takma imkanım var mı acaba ( fazla bilgi sahibi değilimde hor görmeyin :D )

Alabilsin kardeşim, bu arada parça garantisi mantğı işliyor. O yüzden ekstra alacağın bir parça sistem uyumluluğu dışında değilse yani güçde falan bir problem çıkartmayacak parça ise aldığın ürün sistem garantisini bozmaz(Umarım yanlış bilgi vermiyorumdur )

• Bonus'a vade farksız 6+3 yani 9 aylık taksit imkanı var.
    Bonus'a 12 taksit imkanında %8 gibi uçuk bi vade farkı var o yüzden pek önermem :)

quote:

ozaman şimdi fiyat 2300 mü ve bonus kart 12 taksit imkanı olabiliyor mu acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokay -- 14 Kasım 2010; 19:31:52 >
  • Arkadaşlar sürekli sorulduğu için yazayım dedim.
    Buyurun ödeme imkanları ve vade farkları;

Nakit / Havale / EFT ile Ödeme
    %3 İndirim

Axess
    6 Taksit vade farksız
    9 Taksit %2,5 vade farklı
    12 Taksit %4,5 vade farklı

Advantage
    12 Taksit %5,5

Bank Asya
    3 Taksit vade farksız

Bonus
    9 Taksit vade farksız
    12 Taksit %8 vade farklı

Card Finans
    5 Taksit vade farksız
    8 Taksit %3 vade farklı
    12 Taksit %5 vade farklı

Maximum Card
    6 Taksit vade farksız
    12 Taksit %4 vade farklı

Türkiye Finans
    4 Taksit vade farksız
    6 Taksit %1,5 vade farklı
    12 Taksit %5,5 vade farklı

World Card
    5 Taksit vade farksız
    12 Taksit %4 vade farklı (Bir söylentiye göre vade farksızmış)

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Not: Bunlar İstanbul'daki Monster bayisi olan Fokus Bilgisayar'ın ödeme seçenekleridir.
    Not 2: Bildiğim kadarıyla tüm ödemeler elden ya da Mail Order sistemiyle yapılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokay -- 14 Kasım 2010; 19:56:22 >

• Maximum Karta 6 ay vade farksız yazmayı unutmuşsun sanırım. Ancak bir de Özgür bey bana telefonda Yapı Kredi Word karta 12 ay vade farksız demişti.
  • Evet maximum 6 yı unutmuşum. Bu arada world 12 hakkında bi bilgim yok ben internet sitesinden tek tek son fiyat/normal fiyat yaparak ayzdım. Orada faizliydi :|

Bunlar da eklendi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tokay -- 14 Kasım 2010; 19:57:08 >
  • testlerde ati nvidia dan üstün görünüyor model olarakta ondan üstün ve daha fazla özelligi var zaten açıkcası benim tercihim atiden yana.
  • Aslında nvidia daha iyi ama oyun performansları olarak ati daha iyi puanlar almış. Açıkçası 3d tasarım yapacak arkadaşlara nvidia, oyun için alacaklara ati öneririm ben. Ama hangisini alırsanız alın en az 2.5 sene rahat bi şekilde iki kulvarda da işinizi görür. O yüzden 200$+KDV'ye değmez bence :)

quote:

Orijinalden alıntı: kartal.24

testlerde ati nvidia dan üstün görünüyor model olarakta ondan üstün ve daha fazla özelligi var zaten açıkcası benim tercihim atiden yana.
  • Sn. dark ve Değerli Arkadaşlar;

MONSTER GX660R ve GT663R modellerimizdeki ÖN SİPARİŞ indirimi 13 Kasım 2010 tarihi itibariyle sona ermiştir. Ancak sizlerden gelen talepleri değerlendirerek DONANIM HABER üyelerine KURBAN BAYRAMI TATİLİ boyunca özel bir fırsat sunmaya ve ÖN SİPARİŞ fırsatını size özel olarak devam ettirmeye karar verdik.

Aşağıda yer alan İNDİRİM KUPONU KODU aracılığı ile 21 Kasım 2010 günü akşamına kadar web sitemizden geçilen siparişler için bu fırsat devam edecektir. Aynı kodu kullanarak tüm DONANIM HABER FORUM üyeleri bu modellerimize ait ÖN SİPARİŞ FIRSATI' ndan yararlanabilirler.

İNDİRİM KUPONU KODU : ROR6IQ3CHQS6R3

İndirim Kuponu Geçerlilik tarihi : 13 - 21 Kasım 2010

DONANIM HABER ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİMLİ ÖN SİPARİŞ sayfasına gitmek için hemen tıklayın !..

Bu fırsatın DONANIM HABER forum üyelerine sunulmuş özel bir fırsat olduğunu ve indirim kodu kullanılmadan geçilen siparişler için ÖN SİPARİŞ indirimi fırsatının bulunmadığını özellikle belirtmek istiyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

quote:

ön sipariş bitti mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. dark ve Değerli Arkadaşlar;

MONSTER GX660R ve GT663R modellerimizdeki ÖN SİPARİŞ indirimi 13 Kasım 2010 tarihi itibariyle sona ermiştir. Ancak sizlerden gelen talepleri değerlendirerek DONANIM HABER üyelerine KURBAN BAYRAMI TATİLİ boyunca özel bir fırsat sunmaya ve ÖN SİPARİŞ fırsatını size özel olarak devam ettirmeye karar verdik.

Aşağıda yer alan İNDİRİM KUPONU KODU aracılığı ile 21 Kasım 2010 günü akşamına kadar web sitemizden geçilen siparişler için bu fırsat devam edecektir. Aynı kodu kullanarak tüm DONANIM HABER FORUM üyeleri bu modellerimize ait ÖN SİPARİŞ FIRSATI' ndan yararlanabilirler.

DONANIM HABER ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİMLİ ÖN SİPARİŞ sayfasına gitmek için hemen tıklayın !..

Bu fırsatın DONANIM HABER forum üyelerine sunulmuş özel bir fırsat olduğunu ve indirim kodu kullanılmadan geçilen siparişler için ÖN SİPARİŞ indirimi fırsatının bulunmadığını özellikle belirtmek istiyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

quote:

ön sipariş bitti mi?

Harikasınız İlhan Bey Sesimizi Duycağınızı BiLiyorduk

• quote:

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

İlhan bey teşekkürler.
    Peki İş Bankası ya da diğer kartlar için netten sipariş vermemiz mümkün olmayacak sanırım. Diğer bankalar ile de ödeme yapabilseydik internet üzerinden çok iyi olacaktı. Bu konuda bir çalışmanız var mı acaba? Bunu sormamdaki neden internet üzerinden diğer kartlar ile ödeme yapabilmemiz için mail order yöntemi gerekli, bayram süresince tatil dolayısı ile bu da mümkün olmayacak sanırım. Ve bu nedenle diğer kart sahipleri bu indirimden yine yararlanamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 14 Kasım 2010; 23:49:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tokayy

Arkadaşlar sürekli sorulduğu için yazayım dedim.
    Buyurun ödeme imkanları ve vade farkları;

Nakit / Havale / EFT ile Ödeme
    %3 İndirim

Axess
    6 Taksit vade farksız
    9 Taksit %2,5 vade farklı
    12 Taksit %4,5 vade farklı

Advantage
    12 Taksit %5,5

Bank Asya
    3 Taksit vade farksız

Bonus
    9 Taksit vade farksız
    12 Taksit %8 vade farklı

Card Finans
    5 Taksit vade farksız
    8 Taksit %3 vade farklı
    12 Taksit %5 vade farklı

Maximum Card
    6 Taksit vade farksız
    12 Taksit %4 vade farklı

Türkiye Finans
    4 Taksit vade farksız
    6 Taksit %1,5 vade farklı
    12 Taksit %5,5 vade farklı

World Card
    5 Taksit vade farksız
    12 Taksit %4 vade farklı (Bir söylentiye göre vade farksızmış)

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Not: Bunlar İstanbul'daki Monster bayisi olan Fokus Bilgisayar'ın ödeme seçenekleridir.
    Not 2: Bildiğim kadarıyla tüm ödemeler elden ya da Mail Order sistemiyle yapılmaktadır.

yüzde 8 vadefarkı gerçekten çok. kaça denk geliyor acaba. birde ödeme mail order la olur demişsiniz. o nasıl oluyor. bildiğim kadarıyla siteler üzerinden kart bilgilerini girip ödeme oluyordu. bu sistem yokmu?

ayrıca indirimli fiyatın süresinin uzatılması iyi oldu. şu ödeme şeçenekleri ve ödemenin yapılması konusu uygun olsa hemen alacağım ama işte vade farkları, taksit imkanları, ödeme şekli zorlaştırıyor. ya bu yada son kalan asus n61jq lardan birini alıcam. onlarında stok durumları kritik. bugün yarın almam gerek.

• Sn. mehipek ve Değerli Arkadaşlar;

Bu uygulamanın esası ve önceliği doğal olarak sipariş sürecinin kampanya süresi içinde tam olarak sonuçlanmasına dayanıyor. Bu nedenle 21 Kasım 2010 akşamına kadar mutlaka İNDİRİM KUPONU kullanılarak sitemizden siparişin geçilmesi ve ödemesinin yapılmış olması gerekiyor. Ödeme metodu olarak şu an için site aracılığı ile FİNANSBANK ve GARANTİ BANKASI kredi kartlarına taksit yapabiliyoruz. Ayrıca tüm banka kredi kartlarına site üzerinden tek çekim işlemi yapılabiliyor. Bunun dışında banka hesaplarımıza havale yapılarak aynı şekilde sipariş sonuçlandırılabilir.

Bu kartlar dışında bir kredi kartınız varsa veya taksit / tek çekim işlemini MAİL ORDER ile yaptırmak istiyorsanız da yine taleplerinizden hareketle şöyle bir çözüm üretebiliriz. Siparişinizi web sitemizden ( mümkünse ) 19 Kasım 2010 akşamına kadar mail order ile ödeme seçeneğini işaretleyerek geçin. 20 Kasım 2010 / cumartesi günü firmamız inşallah açık olacak ve gelen mail order ile ödeme talepleri bu tarihte gerçekleştirilerek siparişiniz sonuçlandırılacak.

20 Kasım 2010 mesai bitimi ile 21 Kasım 2010 geceyarısı aralığında siparişinizi mail order ile ödeme seçeneğini işaretleyerek geçebilen müşterilerimizin işlemleri de 22 Kasım 2010 pazartesi günü öğlen 12:00' ye kadar gerçekleştirilebilecektir. Bu süreç sonrasında ön sipariş uygulamasının tüm ödeme biçimleri için sonuçlanmış olacağını ve 22 Kasım 2010 pazartesi günü 12:00' dan sonra yapılmak istenen ödemelerin siteden sipariş verilmiş olsa bile maalesef ÖN SİPARİŞ İNDİRİMİ uygulamasının dışında kalacağını özellikle hatırlatmak istiyorum.

Mail order ile gerçekleştirebildiğimiz taksit kolaylıkları, kampanyalar ve güncel oranlar konusunda kafasında soru işaretleri bulunan, oranları yüksek yada taksit seçeneklerini yetersiz bulan arkadaşlarımız 20 Kasım 2010 cumartesi günü güncel oranları ve taksit seçeneklerini Müşteri Temsilcisi arkadaşlarımızdan öğrenebilirler.

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen tüm arkadaşlarımıza memnuniyetle ve çözüm odaklı bir yaklaşımla yardımcı olmak gayretinde olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

İlhan bey teşekkürler.
    Peki İş Bankası ya da diğer kartlar için netten sipariş vermemiz mümkün olmayacak sanırım. Diğer bankalar ile de ödeme yapabilseydik internet üzerinden çok iyi olacaktı. Bu konuda bir çalışmanız var mı acaba? Bunu sormamdaki neden internet üzerinden diğer kartlar ile ödeme yapabilmemiz için mail order yöntemi gerekli, bayram süresince tatil dolayısı ile bu da mümkün olmayacak sanırım. Ve bu nedenle diğer kart sahipleri bu indirimden yine yararlanamayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokusshop.com -- 15 Kasım 2010; 0:24:20 >

• quote:

Sn. mehipek ve Değerli Arkadaşlar;

Bu uygulamanın esası ve önceliği doğal olarak sipariş sürecinin kampanya süresi içinde tam olarak sonuçlanmasına dayanıyor. Bu nedenle 21 Kasım 2010 akşamına kadar mutlaka İNDİRİM KUPONU kullanılarak sitemizden siparişin geçilmesi ve ödemesinin yapılmış olması gerekiyor. Ödeme metodu olarak şu an için site aracılığı ile FİNANSBANK ve GARANTİ BANKASI kredi kartlarına taksit yapabiliyoruz. Ayrıca tüm banka kredi kartlarına site üzerinden tek çekim işlemi yapılabiliyor. Bunun dışında banka hesaplarımıza havale yapılarak aynı şekilde sipariş sonuçlandırılabilir.

Bu kartlar dışında bir kredi kartınız varsa veya taksit / tek çekim işlemini MAİL ORDER ile yaptırmak istiyorsanız da yine taleplerinizden hareketle şöyle bir çözüm üretebiliriz. Siparişinizi web sitemizden ( mümkünse ) 19 Kasım 2010 akşamına kadar mail order ile ödeme seçeneğini işaretleyerek geçin. 20 Kasım 2010 / cumartesi günü firmamız inşallah açık olacak ve gelen mail order ile ödeme talepleri bu tarihte gerçekleştirilerek siparişiniz sonuçlandırılacak.

20 Kasım 2010 mesai bitimi ile 21 Kasım 2010 geceyarısı aralığında siparişinizi mail order ile ödeme seçeneğini işaretleyerek geçebilen müşterilerimizin işlemleri de 22 Kasım 2010 pazartesi günü öğlen 12:00' ye kadar gerçekleştirilebilecektir. Bu süreç sonrasında ön sipariş uygulamasının tüm ödeme biçimleri için sonuçlanmış olacağını ve 22 Kasım 2010 pazartesi günü 12:00' dan sonra yapılmak istenen ödemelerin siteden sipariş verilmiş olsa bile maalesef ÖN SİPARİŞ İNDİRİMİ uygulamasının dışında kalacağını özellikle hatırlatmak istiyorum.

Mail order ile gerçekleştirebildiğimiz taksit kolaylıkları, kampanyalar ve güncel oranlar konusunda kafasında soru işaretleri bulunan, oranları yüksek yada taksit seçeneklerini yetersiz bulan arkadaşlarımız 20 Kasım 2010 cumartesi günü güncel oranları ve taksit seçeneklerini Müşteri Temsilcisi arkadaşlarımızdan öğrenebilirler.

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen tüm arkadaşlarımıza memnuniyetle ve çözüm odaklı bir yaklaşımla yardımcı olmak gayretinde olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

Selamlar,

İlhan YILMAZ
    Genel MÜDÜR

İlhan bey teşekkürler.

İlhan bey ilginiz, alakanız ve müşteri memnuniyeti odaklı gayretiniz için çok teşekkür ediyorum size.

• Sipariş vermeyenler için;büyük şans, şirketten para kazananlar için ticari planlama başarısı diye adlandırabilriz heralde bu durumu :)

İçimden bi ses tahmini vaad edilen süreyi biraz geçecek gibi diyor. Bu yazıları gördüğüme arkadaşlar adına sevindim ama kendi adıma da endişelendim.
  • bu iyi oldu site üzerinden bonus ile 12 taksit şeçeneginde aylık 195 e denk geliyor. asusta bu civardaydı. toplamda da 2.324,30 TL fiyata denk geliyor. sanırım bir aksilik çıkmazsa bende standart konfigürasyonu alacağım.

ama bundada win7 sorunu var kurulum konusunda cahilim. linuxtan cevirmeyi hiç beceremem. ama diğer alan ve bu işi bilen arkadaşlar yardımcı olur sanırım.

bakalım daha pazara var veririrz şiparişimizi zaten üye oldum kart bilgilerini girip satın demesi kaldı. acele etmeye gerek yok
  • acaba su ana kadar önödeme ile alınan bilgisayarların tahmini geliş süresinde bir farklılığa yol acacak mı bu kampanyanın uzaması yoksa aynı belirtilen tarihler arasında mı gelecek bilgisayarlar?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.