yüklemek isterseniz download a girin yukarıda 5 altta beş tane dosya var yukarıdaki ve aşağıdakilerden bi tanesini indirin. sonra yukarıdan yüklediğinizi setuplayın sonrada aşağıdan indirdiğinizi setuplayın.
girerseniz nick im BLACKTR01
SAYGILARLA
we are performing a dupe scan, the first results showed that over 250.000 items will be deleted. Because this is our first scan we wont ban any player but on the next ones we will start the banning wave. We will perform a dupe scan everyday and to do such thing we will have to shut down the servers for 10-30 minutes. As we said this is our first dupe scan and it might take several hours to finish, thanks you. MONSTAH - MonsterMU owner.
beyler site yarınaçılacakmış açıldığı zaman bir bakar bi oynarrsınız diyorum çünkü türk çok az toplaşırız bir TURKEY guildi kurarız
quote:
Orjinalden alıntı: gaffurtr
dupe sanırım kandırı lan kişi demek
Dupe"bir İtemi Kopyalmak demek dostum.." Bir bakımada senin dediğin doğru dupe de insanlar kandırılıyor
ben zaten tahmin etmiştim yine de söylediğin için teşekkürler
ya gelin işte monster mu online a kasarız hep beraber
slm BLACKTR09 seni hatıladım ben CORNETTOBK epeydir gorusemiyoz serverda:D ARKADASLAR EGER MONSTERMU YA BASLICAKSANIZ FULL OLMANIZ ICIN 1311 RR GERKIYO BK SM VE ELFLER ICIN ONA GORE DAVRANIN :D DAHA BUGUN 1200. RESI ATTIM BEN BILE ARTIK BIKTIM YANI.KOLAY IS DEIL EGER FULLEYIM DIYORSANIZ.HERALDE TURK OLARAK EN COK RES BENDE VAR BIDE GORKEM DIYE BI ARKADASTA VARDI ONUNDA 940 GIBI BISEYDI.SERVERDA TURK SAYISIDA OLUKCA AZ. AMA GELIRSENIZDE ELIMDEN GEEN HERSEYI YAPARIM.RES ATMASI KOLAY AMA 1300 RR ADAMIN GOZUNU KORKUTUYO :P
Bu serverda oynamıştım haziranın başlarıydı, sonra oynadığım server açıldı tekrar ona geçtim
geLdim İsim !!MaTaDoR!! oLur
YAF Siteyi batırmışsınız!
Server yabancı halbuki, nasıl batırıcaz ki?
Bu esaslı bir serverdı eskiden şimdi ne olur bilemem.Ama çok iyiydi.