Şimdi Ara

Monster Notebooklar'a Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay önce Monsterdan a5 v11.1 isimli bilgisayarı aldım. Monster almayı düşününler için önemli bir konuda bilgi vermek istiyorum. Çünkü kendileri satış ekranında bu bilgiye yer vermiyor.

Yeni anakartlara sahip Monsterlarda Windows 10 dışındaki işletim sistemleri ekran kartını görmüyor. Ekran kartının çalışması için Windows 10'nu kullanmayı zorunlu kılıyor.

Müşteri temsilcisine niçin satış ekranında bu bilgiye yer vermediklerini sordum. Cevap olarak sizin bize sormanız gerekiyor dedi. Beyin yakan bu cevabı beni kendimi getirdi. Türk markalardan teknolojik alet alınmayacağını bir kez daha tecrübe ettim. Artık bu hataya düşmem herhalde.

• hayırlı ramazanlar
    bir insan neden 7.nesil bir işlemcili ve dx12 destekli bir ekran kartlı bilgisayara eski bir sistem kurmak isterki win10 gayet hızlı bir sistem ne yapacaktın xp mi kuracaktın buna
  • dostum ben alır iken altını çizerek windows 10 kurmamı söylediler ama.
  • Hocam keşke bulaşmasaydınız markasıza asla bulaşmıcan ucuz etin yahnisi yenmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer Windows ları geçtim linuxda da aynı sıkıntılar mevcut,

• Jalikarnas kullanıcısına yanıt
    Bana hiçbir şey demediler Windows 8,1 kurmaya çalıştim olmayınca aradım onlar çalışmıyor dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deeprain -- 27 Mayıs 2017; 23:54:50 >
  • Freedos istediginiz zaman ozgursunuz istediginiz OS yi kurun driverlarin cogunun destekleri bulunur. Pascal 1080 nin bile xp haric cogu sistemleri destegi var buna freedos ta dahil.

• Diger isletim sistemlerinde oyun oynamicagina gore dahili ekran karti intel 620 yi goruyorsa sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim benim anlamaya çalıştığım şey; madem Windows 10 dışındaki işletim sistemleri çalışmayacak bunu satın alırken özellik kısmında neden belirtmiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Balistik16

hayırlı ramazanlar
    bir insan neden 7.nesil bir işlemcili ve dx12 destekli bir ekran kartlı bilgisayara eski bir sistem kurmak isterki win10 gayet hızlı bir sistem ne yapacaktın xp mi kuracaktın buna

intel i7 7700hq ve 1050 ti lı bir notebook kullanıyorum 1600 mb okuma hızına sahip ssd var ve linux kullanıyorum neden windows 10 kullanmak zorunda olayım?

monsternotebook yine bir yer daha batırmış hep sorunlu bu adamların işleri. daha alıp adam gibi sorunsuz kullanan görmedim
  • 7. nesil i7 ve ryzenlar windows 10 aşağısı zor şimdilik. Bunun ucuz etin yahnisi ile alakası yok.Daha 7. nesil masaüstü i5 zor adapte edildi windows 7 ye.Biraz zaman. Elinizdeki makine 1000 dolarlık Gigabyte sabre 15 in ta kendisidir.Güzel bir alet bildiğim kadarıyla.Memnunsanız alabilirim ben de.
  • Monsterin elinde olan bir durumd eğil, intel ve microsoft bu konuda anlaşmış galiba. Vatandaşı zorla windows 10 kullanmaya zorluyor microsoft. Yeni çıkan cihazlarda windows 10 zorunlu. yoksa driver bulamıyorsun .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle öyledir ama satış esnasında bunu belirtmeleri gerekmiyor mu

• Hocam size şu kadar söyliyeyim, Firmalar içinde en dürüstü yine monsterdir . Alacağınız cihaz hakkında bilginiz yoksa her yerde bu tür şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Altına bir soğutucu alıp öyle kullanmayı deneyin .
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Soğutucu kullanıyorum, oyunlarda sıkıntı cikarmiyor. Ama Windows 10 arayüz olarak Windows 8.1 göre akıcılığı çok kötü

• evet 10 henüz eliştirme aşamasında bu üzden böyle sıkıntılar olması normal . Ben yinede beğeniyorum .
  • Windows 10 Windows' un şu ana kadar çıkarttığı açık ara en iyi işletim sistemi. Her açıdan. Temiz kurulum denediniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.