Şimdi Ara

Monster Notebook İyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster Notebooklar oyun oynamak için idealmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapim kalitesi cok iyi degil laptoplarin. Ama f/p olarak iyi. Genelde ayni paraya ayni ozellikli baska marka laptop bulamiyorsun.

Ucretsiz bakim yapiyorlar, belirli bir zaman sonra her oyun laptobunun kronik problemi olan isinma sorunu bas gosterdiginde en azindan temizlik yapip macun yeniliyorlar.

Genel olarak benim fikrim laptop; oyun oynamak icin ideal degil.
  • Oyunu oynatan temelde ekran kartıdır. Ancak aynı ekran kartı ve diğer donanımlara sahip iki laptop arasında performans değil kalite farkı vardır. Ayrıca soğutma, ekran kalitesi ve tasarımda çok önemlidir. Eğer oyun laptopu alacaksan kesinlikle Msi tavsiye ederim.
  • bi aralar en iyi notebook hangisi diyince coğu insan monsteri önerirdi. ama şimdi nasıldır tam bilemiyorum
  • Temiz ve dikkatli kullanacaksan Monster F/P'dir ama ucuz etin yahnisi de bir yere kadardır.

Gidip mobil ekran kartlı kaliteli bir cihaz almaktansa düşük malzeme kalitesine sahip yüksek donanımlı Monster almayı tercih ederim.

Monster kullanmadım ama Exper kullandım. İkisi de Clevo firmasının üretimi bilgisayarlar.

Malzeme kalitesi rakiplerine göre düşük.

Laptop'lara uzun ömürlü cihazlar olarak bakmıyorum.

En kaliteli dedikleri bile BGA Rework işlemine ihtiyaç duyuyor belli bir yıldan sonra.

O yüzden bütçeni zorlama, al ve keyfine bak.
  • iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Gaming Notebook Hk.
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.