Şimdi Ara

Monster notebook Windows 10 home Wow'da lag sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, monster abra a5 16.2.1 kullanıyorum. Windows 10 home kurulu. Fiber internetimin olmasına rağmen oyunlarda 65 ms var fakat 1-2 saniye delay var ne yaptıysam çözülmedi. Telefonumun internetini bağladığımda da aynı delay sorunu devam etti. Bir fikri olan var mı ? yıllardır beklediğim WOW'u böyle oynamak beni üzüyor..

• delayi biraz tarif eder misiniz. zıplayınca karakter 2 sn geç zıplıyorsa sorun pcde. ama zıplayınca anında zıplıyor fakat yaratıklara skill atınca 2sn sonra atıyorsa bilgisayar ile alakası olan bir durum değil.
    sorunun internetle alakalı olduğunu anlamak için başka serverda zıt factionda bir karakter açıp kasmayı deneyin. farklı saatlerde deneyin. en boş serverlarda deneyin. telefon ve normal internetten aynı sorunu yaşadıysanız sorun geçici olabilir. yani sorun serverlarda olabilir.
  • Sorun şu ki; bir tek bende var bu sorun. Guildden insanlara soruyorum hiçbirinde yok ya da delay ne bilmiyorlar.. Telefon internetini de denedim onda da delay sorunu var. Çok ilginç private serverlara giriyorum onlarda yok. Fakat burada 65 ms gözükmesine rağmen gecikme var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.