Şimdi Ara

Monster Notebook yeni bir gamepad duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monster Notebook yeni bir gamepad duyurdu
    Genellikle Monster Notebook markasını oyuncu dizüstü lansmanları ile tanıyoruz ancak zaman zaman farklı ürünler de tanıtıyor. Pusat Clutch Gamepad mobil ve masaüstü sistemlerin vazgeçilmez bir parçası olacak.

Pusat Clutch Gamepad özellikleri ve fiyatı

Pusat Clutch Gamepad çift bağlantı ile geliyor. Bluetooth bağlantısı yanında gövde içerisine gizlenmiş nano alıcı ile 2.4GHz bağlantısı da kurulabiliyor. Ayrıca mobil cihazlar için bir tutucu stand da mevcut. Titreşimli geri bildirim özelliği ve Turbo Modu ile öne çıkan Pusat Clutch Gamepad, gerçekçi bir oyun deneyimi vadediyor.

Ayrıca Bkz.Monster Aryond A27 V1.2 oyuncu monitörü karşınızda

Değiştirilebilir iki farklı D-Pad tuşu ve her biri farklı renklerdeki aksiyon tuşlarıyla kişiselleştirilebilen Pusat Clutch Gamepad, XAYB tuşlarında bulunan RGB led göstergeleri sayesinde hem şık hem özgün bir oyun deneyimi sağlıyor.  

Pusat Clutch Gamepad, USB C-Type girişiyle hızlı şarj edilebilen dahili 700mAh bataryası ve 12 saate varan çalışma süresiyle oyunlardan alınan verimi maksimum seviyeye çıkarıyor. Pusat Clutch Gamepad modeli 899TL fiyat etiketine sahip.

Kaynak:https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-clutch-gamepad-yesil/

• Fiyat olarak bakıldığında sundukları güzel ama denemeden bilemeyeceğiz.

• Adamlar dualsense benzeri özellik koyduysa güzelmiş bu fiyata.

• Güzel fiyat 2 yıl önce aldığım monster gamepadden çok memnunum hâla bozulursa eğer buna da şans veririm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sol analoğun üstte olması iyi olmuş. Xbox gamepad 2 bin liraya doğru gidiyor. Pcde iş yapar

• O paraya Xbox Gamepad alabilirsiniz eminim daha kalitelidir bundan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desteklediği cihazlar kısıtlı. Xbox kontrolcüsü alıp Xbox, Apple cihazlarında da kullanmak mümkün.

• Abi kusura bakmayın da o paraya xbox controller alıyoruz

Diyecektim ki, fiyatlara baktım sustum :D
    Zamanında aldım koydum eve allahtan

• Bir önceki cikan modelini satin almistim, firmware kaynaklı yaşadığım sorun nedeniyle iade etmistim. Teknoloji şans işi ama soz konusu Monster olunca biraz daha fazla şansa ihtiyaç var.

• Duyurdu ne demek Aliexpress'te zaten satılıyordur. Monster Notebook yeni bir gamepad duyurdu 

• Ey monster notebook şu aksesuarları Xbox ps4 destekli yapsan pazar payını artırırsın daha çok kazanırsın bim de bile satılırsın.

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    2400 Lira Xbox Controller 9, 899 liraya bulursan link atar mısın? Ciddi Alıcıyım.

• İlk nesil pusatlardan edinmiştim. İki üç senedir pcde çok kral performans veriyor. O zamanlar 200? fiyatı vardı. Muadili Logitech F170 kablosuz ile fiyat farkı 2 kol parası ediyordu. Performans ise ps modele alışık olan kişilerin zorlandığı klasik xbox stiliydu. Sorunsuz işliyor hala, tuş rengi bile atmadı. Bir gün daha üst model pc için kol ararsam yine ilk bakacağım yer olacak monster.

• fourka1n F kullanıcısına yanıt

https://www.monsternotebook.com.tr/gamepad/pusat-clutch-gamepad-siyah/?gclid=CjwKCAjwwL6aBhBlEiwADycBICU1blCIufjmM4wIcLuHKF33G1zwGv62qloABiuXFi3MoR4eK6yQ3BoCjKUQAvD_BwE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amma çok monster hater varmış...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.