Şimdi Ara

MONSTER® P150EM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
8.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caner2405

arkadaşlar bende şipariş verdim. 17 ağustos'ta teslim edilecek diyor. valla sırf canavar için orjinal win 7 ultimate aldım 190 lira verip. orjinal oyunlar aldım... büyük bir heyecan var açıkcası bakalım

190 liraya nerden Ultimate aldin ya -.- bana da PM atta bende alayim :D valla ariyorum bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf898989

quote:

arkadaşlar bende şipariş verdim. 17 ağustos'ta teslim edilecek diyor. valla sırf canavar için orjinal win 7 ultimate aldım 190 lira verip. orjinal oyunlar aldım... büyük bir heyecan var açıkcası bakalım

190 liraya nerden Ultimate aldin ya -.- bana da PM atta bende alayim :D valla ariyorum bende

500 lira cogu yerde . cidden nerden aldın ultımate 190 a ?

• valla beyler pm atayım ikinize de söyleyeyim. burda site adı vermek yasak olabilir ceza yemeyeyim
    pm attım beyler ikinize de bakarsınız. umarım bi problem çıkmaz ama kullanan herkes memnun açıkcası fazla alıp satmayı düşünmedim desem yalan olur
    edgar sana da yolladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner2405 -- 13 Ağustos 2012; 21:46:03 >
  • quote:

valla beyler pm atayım ikinize de söyleyeyim. burda site adı vermek yasak olabilir ceza yemeyeyim

hocam bir pmde ben alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

o tür bi oyunum yok . crysis 2 aklına gelen hersey fulde 42 fps ustu bıtırdım kasma fala yok . Bf3 kurdum . single playerde f16 kullandıgımız bolume kadar geldım ( single zevk vermedıgı ıcın sıldım ) ful HD cozunurluk , hersey highta 50 civarı fps verdı . ekran kartı max 82 'C gordu .

çok sağolun. dediğiniz oyunlarda o fpsleri verdiyse sorun yok o zaman.
  • quote:

valla beyler pm atayım ikinize de söyleyeyim. burda site adı vermek yasak olabilir ceza yemeyeyim
    pm attım beyler ikinize de bakarsınız. umarım bi problem çıkmaz ama kullanan herkes memnun açıkcası fazla alıp satmayı düşünmedim desem yalan olur
    edgar sana da yolladım

ramazan ayinda sevaba girdin

• quote:

quote:

edgar sana da yolladım

ramazan ayinda sevaba girdin

hocam işinize yararsa ne ala:) bu adamın kuzeni ofis pro'yu 60 liraya satıyormuş. öğrenciyim para kalmadı alamıyorum isteyen olursa onun için de pm atarım.
    not:kesinlikle tanımam etmem bu sahışları işinize yararsa diye söylüyorum arkadaşlar.

• at bakim onu da ya :D:D PM 'den !

• ben ürünü test ettiğimde daha net bişey söyleyebilirim bakalım arkadaşlar şimdilik durum bu. bu arada söz vermim ama 150em'in de bir incelemesini yapmak istiyorum inş
  • quote:

ben ürünü test ettiğimde daha net bişey söyleyebilirim bakalım arkadaşlar şimdilik durum bu. bu arada söz vermim ama 150em'in de bir incelemesini yapmak istiyorum inş

Bana da pm pls

• arkadaşlar win 7 ultimate sıfır kutusunda elime ulaştı. tabi product keyi denemedim. çünkü monster'a yüklemeyi istiyorum ilk olarak. o yüzden şimdilik herşey yolunda. yüklediğimde de detayları söylerim.

bu arada 17 ağustos teslimat olarak satın almıştım. umarım bir gecikme olmaz. bayramdan sonrasına kalmasını kesinlikle istemiyorum neyse bu konuda da monsterın elinden geleni yapacağına inaniyorum
  • quote:

arkadaşlar win 7 ultimate sıfır kutusunda elime ulaştı. tabi product keyi denemedim. çünkü monster'a yüklemeyi istiyorum ilk olarak. o yüzden şimdilik herşey yolunda. yüklediğimde de detayları söylerim.

bu arada 17 ağustos teslimat olarak satın almıştım. umarım bir gecikme olmaz. bayramdan sonrasına kalmasını kesinlikle istemiyorum neyse bu konuda da monsterın elinden geleni yapacağına inaniyorum

Orijinal KUTULU Bir isletim sistemini PRODUCT KEY ile denemekten baska orijinal olup olmadigini anlayacagimiz bir yol var mi? yani BANDROL,ETIKET,AMBLEM ne bilim yani bu tur seyler ?Nasil anlariz orijinal oldugunu ?

• quote:

arkadaşlar win 7 ultimate sıfır kutusunda elime ulaştı. tabi product keyi denemedim. çünkü monster'a yüklemeyi istiyorum ilk olarak. o yüzden şimdilik herşey yolunda. yüklediğimde de detayları söylerim.

Sanirim bu sitede birazcik aciklama yapiyor.Eger sende bu sitedeki gibi kontrol edip soylersen orjinal olup olmadigini ,ki orjinalse direk siparisi cekeyim bari

http://www.uydulife.net/forum/windows-7/36716-windows-7-orjinal-oldugunu-nasil-anlariz.html

• quote:

artik ben de siparisi verdim

Bakalim umarim bir sorun olmaz

Urunu denedikten sonra da bilgilendirirsen sevinirim :)

• quote:

quote:

artik ben de siparisi verdim

Bakalim umarim bir sorun olmaz

Urunu denedikten sonra da bilgilendirirsen sevinirim :)

elbette bilgilendiririm
    hele bi monster gelsin de bakalım

• bende monster almayı duşunuyorum ama sistemim 3720qm gpu 670m ve ramler 1600 mhz lik almayı duşunuyorum bu sistemle monsterın verdigi standart sistem ile arasında performans olarak oyunlarda falan fps olrak ne kadar oynar acaba bi tahmini olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetburakaytemur

bende monster almayı duşunuyorum ama sistemim 3720qm gpu 670m ve ramler 1600 mhz lik almayı duşunuyorum bu sistemle monsterın verdigi standart sistem ile arasında performans olarak oyunlarda falan fps olrak ne kadar oynar acaba bi tahmini olan varmı ?

3720 gereksiz alcaksan 3820 al yada 3610 da kalsın 3610 ile 3720 farkı anlamazsın
  • quote:

bende monster almayı duşunuyorum ama sistemim 3720qm gpu 670m ve ramler 1600 mhz lik almayı duşunuyorum bu sistemle monsterın verdigi standart sistem ile arasında performans olarak oyunlarda falan fps olrak ne kadar oynar acaba bi tahmini olan varmı ?

İşlemcinin farkını oyunlarda anlamazsın
    1333 ile 1600 ram arasında 1-2 fps fark olur
    660 ile 670 arasında 5-7 fps fark olur. İki kart arasında ortalama fark %18'dir. 30 fps oynanabilirlik için ideal kare sayısıdır. 100'de 18 fark var ise Gtx 660m'in 20 fps aldığı bir oyunda ters orantıdan 18X30/100=5,4 fps yapar. Ramleri değiştirdiğini varsayarsak 7 fps fark olacak. Yani 20 fps oynadığın oyunu 27 fps oynayıp yine sınıra ulaşamayacaksın. Full HD çözünürlükte 7-8 fps artışı için Ben işlemciye 220, ekran kartına 330, ramlere 130 yani toplamda 680TL verip verim alamayacaksam o yatırımı hiç yapmam. Default halde almanızı ve ilerde ekran kartını yükseltmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Joey

quote:

İşlemcinin farkını oyunlarda anlamazsın
    1333 ile 1600 ram arasında 1-2 fps fark olur
    660 ile 670 arasında 5-7 fps fark olur. İki kart arasında ortalama fark %18'dir. 30 fps oynanabilirlik için ideal kare sayısıdır. 100'de 18 fark var ise Gtx 660m'in 20 fps aldığı bir oyunda ters orantıdan 18X30/100=5,4 fps yapar. Ramleri değiştirdiğini varsayarsak 7 fps fark olacak. Yani 20 fps oynadığın oyunu 27 fps oynayıp yine sınıra ulaşamayacaksın. Full HD çözünürlükte 7-8 fps artışı için Ben işlemciye 220, ekran kartına 330, ramlere 130 yani toplamda 680TL verip verim alamayacaksam o yatırımı hiç yapmam. Default halde almanızı ve ilerde ekran kartını yükseltmenizi tavsiye ederim.

+1 gayet güzel açıklamış arkadaş :D

• tesekkurler cevaplarınız için goz onunde bulundurucam mutlaka bunları
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.