Şimdi Ara

MONSTER® P150EM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
8.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 5 dakikada bir mavi ekran hatası alıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_64846100/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flynetcan -- 21 Ağustos 2012; 11:12:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flynetcan

Ben 5 dakikada bir mavi ekran hatası alıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_64846100/tm.htm

Monster'ı arayıp cihazı servise gönder. Ram'inde arıza vardır, değişim yaparlar.
  • bazı arkadaşlar sanırım hiç şirketi aramadan direk konu açıyorlar böyle bir başlık mevcut çözümü de orada lütfen biraz araştıralım konu açmadan önce
  • Arkadaşlar bende cuma günü almıştım sesi çok teneke geliyordu forumda okudum thx kurmak ve aktif etmek gerekiyormuş. Vqllahq ses kendine geldi yine bu forumda öğrendim klavye ışığı varmış bende yanmiyor nedendir acaba nasıl yakarım klavye ışığını. Cevqplarsqniz memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Arkadaşlar bende cuma günü almıştım sesi çok teneke geliyordu forumda okudum thx kurmak ve aktif etmek gerekiyormuş. Vqllahq ses kendine geldi yine bu forumda öğrendim klavye ışığı varmış bende yanmiyor nedendir acaba nasıl yakarım klavye ışığını. Cevqplarsqniz memnun olurum

pc henüz bana ulaşmadı ama videolarda izlediğim kadarıylahttp://www.youtube.com/watch?v=8z54qf5q1RA 4:18 süresinde fn ve numlock dan 8 e basıyor diye görüyorum inceleyiniz..
  • saolasın benim aldığım laptop w150er miş buyüzden klavyemin ışığının yanmaması normal saol yinede.
  • P150em serisi ekran kartı olmadan çalışıyormu arkadaşlar, deneme şansı olan var mı acaba? Sadece işlemci ile çalışıyor ise kardeşime aldığım P150em'deki ekran kartını, ekran kartı bozuk olan laptopuma takacağımda (P150hm). Ekran kartını söküp denemiş olan var ise sonucu buraya da yazarlarsa eminim faydalı olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ilk sayfaya kullananların isimleri falan yazsak sayfayı güzelleştirsek iyi olur sankim
  • arkadaşlar ürünüm bugün geldi. 670m yerine 660m ekran kartı takılmış. fakat getirin değiştiririz dediler. bakalım eğer performanstan memnun kalırsam belki para iadesi isteyebilirim ekran kartı için. tabi böyle bir şey mümkünse. onun dışında win7 ultimate alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir. aktivasyonu başarıyla yapıldı. ürün tamamen orjinaldir.
    onun dışında skyrimi deneme şansım oldu. herşey ultra highta hiç bir donma olmadı. ısınmayla karşılaşmadım fakat çokta zorlamadığımdan olabilir bu durum. ilerleyen zamanlarda incelemeyi yapıp sayfaya eklemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner2405

arkadaşlar ürünüm bugün geldi. 670m yerine 660m ekran kartı takılmış. fakat getirin değiştiririz dediler. bakalım eğer performanstan memnun kalırsam belki para iadesi isteyebilirim ekran kartı için. tabi böyle bir şey mümkünse. onun dışında win7 ultimate alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilir. aktivasyonu başarıyla yapıldı. ürün tamamen orjinaldir.
    onun dışında skyrimi deneme şansım oldu. herşey ultra highta hiç bir donma olmadı. ısınmayla karşılaşmadım fakat çokta zorlamadığımdan olabilir bu durum. ilerleyen zamanlarda incelemeyi yapıp sayfaya eklemek istiyorum

hayırlı olsun sorunsuz bi şekilde güle güle kullanın inşallah canavarınızı herkesten beklediğim gibi sizinde inceleme ve resimlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden ...

• Arkadaslar
    Bu p150em nin klavyesinin üstündeki hoparlörü koruyan seyi nasil cikarip temizleyebilirim(acma tusunun yanindaki yer).Baya tozlandi orasi cikarip temizlemek istiyorum
  • 30 Mart 2013 son teslim tarihiydi.henüz gelmedi.ne arayan var ne soran.son tarih olarak haziran ayı içerisinde ürünler stoklarımıza girecek dendi.umarım bu son tarih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: birinci6161

Arkadaslar
    Bu p150em nin klavyesinin üstündeki hoparlörü koruyan seyi nasil cikarip temizleyebilirim(acma tusunun yanindaki yer).Baya tozlandi orasi cikarip temizlemek istiyorum

Hocam wireless ve hdd ısıklarının oldugu taraftan tırnagınla tut cek dıslı zaten cıkarıp takabılırsın kolayca.
  • vay be laptopu alalı aradan 5 sene geçmiş. Ama teknolojide çok bi ilerleme olmamış bana kalırsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitni3kk

vay be laptopu alalı aradan 5 sene geçmiş. Ama teknolojide çok bi ilerleme olmamış bana kalırsa.
    bende laptopumda gayet memnunum :D o zaman baya indirim yaptılar
  • Merhaba. 10 yıllık Acer laptobum bozuldu. Sıfır fiyatlar çok yüksek olduğu için 2. el ilanlarına baktım. Monster P150EM 3750 TL bir ilanda gördüm. Cs, COD, BF, LFS, FIFA dışında oyun hevesim yok. Sizce 10 yıllık ve 2. el bir cihaza bu kadar fiyat vermek mantıklı mı? Sıfır ürün alsam 8-9 bin TL verip aynı işleri yapacağım, ikindi el alsam da aynı işleri yapacağım. Konuya yıllar önce mesaj gelmiş hortlatmak gibi olmasın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.