Şimdi Ara

Monster® P170EM Ayrıntılı Film Tadında İnceleme + Bol Bol SS + Resimler + KB Sempatikliği :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yusuf898989

Adamin ham maddesi

Eywallahh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline sağlık güzel bir inceleme olmuş.

umarım en kısa zamanda canavarına sorunsuz bir şekilde kavuşursun.

Bende bir 170em kullanıcısıyım ilk gelen partiden aldıydım yanılmıyorsam temmuz 5 de teslim aldım.

aldım alalı tam gaz gece gündüz iş eğlence son sürat devam etmekte hiç bir sıkıntısını mavi ekran hatasını hatta şöyle diyim win7 bile kilitlenmedi :)

tü tü tü maşallah nazar değmez inşallah :)

inşallah herkesin cihazı böyle sağlam olur.

tek çözemediğim olay var sıkıntı bir durum mu değil mi anlayamadım.

herhangi bir uygulama çalışırken yada internette gezinti yaparken arada sırada windows donanım tak çıkar sesi geliyor durduk yere nerden geliyor çözemedim.

bu bir sorun mu değil mi onuda bilmiyorum kullanıma hiç bir etkisi yok.

Benim konfigürasyonum

170em
    i7 3610 =========> (yeni nesil mobil i7 ler süper olmuş)
    gtx670m ========> (ben 660m siparişi verdim ellerinde olmadığı için 670m verdiler bir zaman değişecek 660m ile)
    8gb ddr3 1333 =====> (ileride 1600 mhz yaparım)
    120gb corsair force gt3 => (ssd ler malum fiyatları pahalı ama şunu söylemeliyim bu canavara tam anlamda hükmetmek istiyorsanız mutlaka almanız lazım)
    750gb segate 7200 hdd

• quote:

Orijinalden alıntı: Mipek

eline sağlık güzel bir inceleme olmuş.

Bende bir 170em kullanıcısıyım ilk gelen partiden aldıydım yanılmıyorsam temmuz 5 de teslim aldım.

aldım alalı tam gaz gece gündüz iş eğlence son sürat devam etmekte hiç bir sıkıntısını mavi ekran hatasını hatta şöyle diyim win7 bile kilitlenmedi :)

herhangi bir uygulama çalışırken yada internette gezinti yaparken arada sırada windows donanım tak çıkar sesi geliyor durduk yere nerden geliyor çözemedim.

Benim konfigürasyonum

170em
    gtx670m ========> (ben 660m siparişi verdim ellerinde olmadığı için 670m verdiler bir zaman değişecek 660m ile)
    120gb corsair force gt3 => (ssd ler malum fiyatları pahalı ama şunu söylemeliyim bu canavara tam anlamda hükmetmek istiyorsanız mutlaka almanız lazım)
    750gb segate 7200 hdd

Harici olarak bir aygıt takılı mı cihaza? Yoksa hiç bir şey takılı olmadan da alıyor musun sesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mnccp -- 15 Ağustos 2012; 12:43:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnccp

quote:

Orijinalden alıntı: Mipek

eline sağlık güzel bir inceleme olmuş.

Benim konfigürasyonum

170em
    750gb segate 7200 hdd

Harici olarak bir aygıt takılı mı cihaza? Yoksa hiç bir şey takılı olmadan da alıyor musun sesi?

logitech unifing alıcı var sadece başka takılı bir şey yok.

• @kb001: eline sağlık çok güzel ve detaylı inceleme olmuş. Tek eksiğin SSD kalmış, onu çok geciktirme, asıl canavarı o zaman görüyorsun. (Ben hiç bir ekstra ayar yapmadım, masaüstü 12-15 sn'de açılıyor )

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: tarantula35

Kardeş Klavye Rengini Değiştirebilme Şansımız Var Mı ? O.o

7 farkli renk secenegi var. Klavyenin 3 bolgesini farkli renge atayabiliyorsun. Yani 21 farkli konfigurasyon :) renk degisimini pc den yapiyorsun yazilimi var. Ustte fotolarda var zaten.

Aynen öyle, ESC-F5 / F6-ScrLk / Pause-PgDn şeklinde diklemesine 3 bölgeye ayrılmış klavye. Her bir alana 7 renkten birini ayarlayabiliyorsun ya da kapatabiliyorsun. (Yani kırmızı, mavi, kapalı yapabilirsin.)
    Sonuç olarak her bir bölge için 8 seçenekten bir tanesinini kullanarak; toplamda 8x8x8 = 512 farklı kombinasyon ile (bir tanesi hepsi kapalı) klavyeni ışıklandırabilirsin.
    PS: ben yeşili çok sevdim, siyahla çok güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xao -- 16 Ağustos 2012; 1:46:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xao

@kb001: eline sağlık çok güzel ve detaylı inceleme olmuş. Tek eksiğin SSD kalmış, onu çok geciktirme, asıl canavarı o zaman görüyorsun. (Ben hiç bir ekstra ayar yapmadım, masaüstü 12-15 sn'de açılıyor )

quote:

quote:

7 farkli renk secenegi var. Klavyenin 3 bolgesini farkli renge atayabiliyorsun. Yani 21 farkli konfigurasyon :) renk degisimini pc den yapiyorsun yazilimi var. Ustte fotolarda var zaten.

Aynen öyle, ESC-F5 / F6-ScrLk / Pause-PgDn şeklinde diklemesine 3 bölgeye ayrılmış klavye. Her bir alana 7 renkten birini ayarlayabiliyorsun ya da kapatabiliyorsun. (Yani kırmızı, mavi, kapalı yapabilirsin.)
    Sonuç olarak her bir bölge için 8 seçenekten bir tanesinini kullanarak; toplamda 8x8x8 = 512 farklı kombinasyon ile (bir tanesi hepsi kapalı) klavyeni ışıklandırabilirsin.

xao , senin SSD marka ve modelini soyleyebilirmisin ?

• quote:

quote:

@kb001: eline sağlık çok güzel ve detaylı inceleme olmuş. Tek eksiğin SSD kalmış, onu çok geciktirme, asıl canavarı o zaman görüyorsun. (Ben hiç bir ekstra ayar yapmadım, masaüstü 12-15 sn'de açılıyor )

quote:

quote:

Ben Memoright FTM Plus, SSD'yi martta almıştım, eski bilgisayarda kullanmaya başlamıştım, monster gelince de ona taktım. Ben 350'ye almıştım, 3 ay içerisinde fiyatlar çok düştü
    Bendeki SSD şu:http://forum.donanimhaber.com/m_58972781/tm.htm

Ama eğer tavsiye istersen fiyat/performans ürünü olarak Sandisk 120 GB Extreme öneririm:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdx-120g-g25-120gb-extreme-sata-30-ssd-(-okuma-550mb---yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=58904

Kampanya ile 200 TL civarına alabilirsiniz. Her kuruşunu hakeden bir ürün. İnternetten incelemelerine bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Memoright FTM Plus, SSD'yi martta almıştım, eski bilgisayarda kullanmaya başlamıştım, monster gelince de ona taktım. Ben 350'ye almıştım, 3 ay içerisinde fiyatlar çok düştü
    Bendeki SSD şu:http://forum.donanimhaber.com/m_58972781/tm.htm

Ama eğer tavsiye istersen fiyat/performans ürünü olarak Sandisk 120 GB Extreme öneririm:
    http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/sandisk-sdssdx-120g-g25-120gb-extreme-sata-30-ssd-(-okuma-550mb---yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=58904

Kampanya ile 200 TL civarına alabilirsiniz. Her kuruşunu hakeden bir ürün. İnternetten incelemelerine bakabilirsiniz.

Ya acikcasi ben direk 240 lik alacam yani ben muhendislik programlarini cok kullaniyorum ,oyun derken o bu derken,sistem derken yer kalmayacak.O yuzden direk 240 lik alip kurtulcam.Aslinda Corsair ile OCZ arasinda kalmistim.baya da arastirmistim simdi kafama Sandisk'i soktun

• quote:

Ya acikcasi ben direk 240 lik alacam yani ben muhendislik programlarini cok kullaniyorum ,oyun derken o bu derken,sistem derken yer kalmayacak.O yuzden direk 240 lik alip kurtulcam.Aslinda Corsair ile OCZ arasinda kalmistim.baya da arastirmistim simdi kafama Sandisk'i soktun

Hocam bak o işin sonu yok. Şu anda 240 GB'lar çok pahalı. 120 GB'lar makul fiyatlara geldi (200-250 tl).

Ben 120 GB SSD + 500 GB monsterla gelen mekanik diski kullanıyorum. Çok program ve oyun kurmamama rağmen yer sıkıntısı oluyor. Param varsa tamam da, sıkıntı olacaksa SSD'ler daha da ucuzlayana kadar idare et bence.

• ewet ya bi SSD şart şimdi 2 oyun kurulumu yapıyordum 3. bi program acaken felan pencere çok bekletti , yanı9t vermedi.. hdd den mi acaba :S yoksa diğer sistemler iyi :S
  • mavi ekran da ramdenmiş 10+ gündür kullanıyorum no problem gayet güzel.. hele klavye ışıkları çok şahane
    Edit: millet kaba diyor ama bence gayet iyi normalde klavye az oldugu için heryer bos oldugundan kaba görünüyor ama kapalıken yandan çok çokçok sexi görünüyor tam kral gibi :D
  • Güzel Konu Ellerine Sağlık Ama Videoda Koysandın İyi Olurdu Bence Koymalısın

• @tarantula: yahu güzel bi kamera olsa video çekerdim de kamera yok işte neyse yine de bi ara bakruım gerçi bunu satıp tekrar kampoanyya katuılcam ekimde onun kini çekerim inş. :D
  • Bende profesyonel programlardan aldığım sonuçları yazayım
    öncelikle konfigürasyon standart monster 170em üzerine 750 gb seagte xt hdd, 16 gb corsair vengeance ram, 660 gtx ekran kartı, 120 team s3 xtreem ssd

windows açılma süresi 22 sn
    photosop cs6: açılma süresi 3 sn
    autocad 2013 : 12 sn
    3dsmax 2013(vray 2 kurulu) 27 sn
    revit 2013: 22 sn

bunlar gerçi ssd ile alakalı.
    önceki laptop casper nirvana cpq-9000 idi onunla ciddi bazı farkları var misal ram 4 ten 16 ya geldiği için birçok program aynı anda çalışma ve çizim açıp rahatlıkla çalıştırıyor yeni laptop
    ayrıca revit ile orta seviye poligonlu modeller 3d modunda eksiksiz dönebiliyor.
    3dsmax ile fazla test edemedim autocad te pek farklılık görünmüyor.

oyunlarda starcraft sc2 ayarları ultra ile oynayabiliyorum ama extreme yapınca kasılmalar oluyor takılıyor bir iki reflection postprocessing ayarı kapanınca en yüksek ayarlarda oynanabiliyor ama high ile oldukça akışkan.
    bir iki oyun var onlarla fazla denemedim ama test edince yazarım.

çizim yapmak isteyenler için güzel bir laptop ,ışıklı klavye ile geceleri oldukça rahat çalışma imkanı doğuyor.

• EWET GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL VE hızlı bir pc. dün akşam tekrar baktım da karanlıkta .. lan cok güzel bir pcm var dedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb001

EWET GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL VE hızlı bir pc. dün akşam tekrar baktım da karanlıkta .. lan cok güzel bir pcm var dedim :D

Çok güzel bir çalışma olmuş. Bende bu canavardan almayı düşünüyorum. Mavi ekran sorunundan bahsetmişsiniz mavi ekran sorunu ısıdan dolayımı oluyor hangi sıklıkla oluyor ve sorunu çözmenin yöntemini buldunuz mu bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordasum

quote:

EWET GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL VE hızlı bir pc. dün akşam tekrar baktım da karanlıkta .. lan cok güzel bir pcm var dedim :D

Çok güzel bir çalışma olmuş. Bende bu canavardan almayı düşünüyorum. Mavi ekran sorunundan bahsetmişsiniz mavi ekran sorunu ısıdan dolayımı oluyor hangi sıklıkla oluyor ve sorunu çözmenin yöntemini buldunuz mu bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

yok sorun yok o hata ben hersey üst düzey olsun diye 1866 mhz ram sipariş etmiştim onlarda bi uyumsuzluk varmıs 1600 mhz yaptık sorun yok :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordasum

quote:

yok sorun yok o hata ben hersey üst düzey olsun diye 1866 mhz ram sipariş etmiştim onlarda bi uyumsuzluk varmıs 1600 mhz yaptık sorun yok :D

:) Ben mağazadan 2 adet almayı düşünüyorum nakit ödeyecem. Acaba ödeme bilgileri hakkında bir bilginiz varmı? Nakit ödemelerde belli bir indirim yapılıyor mu?
    MONSTER® Q61P170EM01 17.3"
    Windows 7 Professional 64-Bit (Türkçe) : (279,90 TL)
    Hemen Teslim : (0,00 TL)
    Intel® Core™ i7-3610QM 4-Cores; 6MB L3; 2.30GHz > 3.30GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm (OEM) : (0,00 TL)
    Intel® HM77 Chipset : (0,00 TL)
    1GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 660M 128-Bit DX11 : (0,00 TL)
    17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran : (0,00 TL)
    30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi : (0,00 TL)
    8GB (2x4GB) DDR3 1333MHz CL9 SODIMM : (0,00 TL)
    500GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9500420AS : (0,00 TL)
    Yok : (0,00 TL)
    Yok : (0,00 TL)
    8x Multi DVD +-RW/-RAM WRITER; Dual Layer; Tray Load; SATA : (0,00 TL)
    Türkçe Klavye (TR) : (0,00 TL)
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter : (0,00 TL)
    2.0 MP Kamera : (0,00 TL)
    Parmak İzi Okuyucusu : (0,00 TL)
    Internal Bluetooth™ v3.0 : (0,00 TL)
    Notebook Sırt Çantası : (0,00 TL)

Fiyat : 3.279,28 TL
    Bu özelliklere + olarak şunu eklersen iyi olur dediğiniz bir şey var mı? Yalnız fiyatta 3250 tlyi geçemeyecem heralde

• havale/nakitte %3 indirim var eger bu fiyat en son ödeme seceneğinden sonraki ise zaten fiyat budur yok öyle özelleştirdeki ise %3 indirim oluyo yaklasık bi 100 lira düşün bundan ancak dikkatimi çeken
    ürün default ama fiyat pahalı sanırım hemen teslim li alıyorsunuz ysnılıyor muyum
  • quote:

havale/nakitte %3 indirim var eger bu fiyat en son ödeme seceneğinden sonraki ise zaten fiyat budur yok öyle özelleştirdeki ise %3 indirim oluyo yaklasık bi 100 lira düşün bundan ancak dikkatimi çeken
    ürün default ama fiyat pahalı sanırım hemen teslim li alıyorsunuz ysnılıyor muyum

Sanırım nakitte %5-6 civarı bir indirim yapıyorlar yani aşşa yukarı ikisi 6000tl civarına gelicek. Evet hemen teslim alıcam açıkcası beklemek istemiyorum. Başka bir öneriniz var mı? Bunu alma istersen bunu al diyeceğiniz bir öneri falan olursa söylerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.