Şimdi Ara

Monster® P170EM Ayrıntılı Film Tadında İnceleme + Bol Bol SS + Resimler + KB Sempatikliği :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lordasum

quote:

Orijinalden alıntı: kb001

havale/nakitte %3 indirim var eger bu fiyat en son ödeme seceneğinden sonraki ise zaten fiyat budur yok öyle özelleştirdeki ise %3 indirim oluyo yaklasık bi 100 lira düşün bundan ancak dikkatimi çeken
    ürün default ama fiyat pahalı sanırım hemen teslim li alıyorsunuz ysnılıyor muyum

Sanırım nakitte %5-6 civarı bir indirim yapıyorlar yani aşşa yukarı ikisi 6000tl civarına gelicek. Evet hemen teslim alıcam açıkcası beklemek istemiyorum. Başka bir öneriniz var mı? Bunu alma istersen bunu al diyeceğiniz bir öneri falan olursa söylerseniz sevinirim.

:D gelsana benim kini satayım :D 7970m li kart için kampanyaya katılcam 2 ay daha beklicem bunu da 3 ay bekelmiştim daha alalı 1 ay 3 gün felan oldu :D

i7 3720QM
    8 gb 1600 mhz ram.
    750 gb hdd
    gtx670m ekran kartı

= 2.900 hemen teslim

imzamdaki işte :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordasum

quote:

havale/nakitte %3 indirim var eger bu fiyat en son ödeme seceneğinden sonraki ise zaten fiyat budur yok öyle özelleştirdeki ise %3 indirim oluyo yaklasık bi 100 lira düşün bundan ancak dikkatimi çeken
    ürün default ama fiyat pahalı sanırım hemen teslim li alıyorsunuz ysnılıyor muyum

Sanırım nakitte %5-6 civarı bir indirim yapıyorlar yani aşşa yukarı ikisi 6000tl civarına gelicek. Evet hemen teslim alıcam açıkcası beklemek istemiyorum. Başka bir öneriniz var mı? Bunu alma istersen bunu al diyeceğiniz bir öneri falan olursa söylerseniz sevinirim.

:D gelsana benim kini satayım :D 7970m li kart için kampanyaya katılcam 2 ay daha beklicem bunu da 3 ay bekelmiştim daha alalı 1 ay 3 gün felan oldu :D

i7 3720QM
    8 gb 1600 mhz ram.
    750 gb hdd
    gtx670m ekran kartı

= 2.900 hemen teslim

imzamdaki işte :D

aslında ben ödeyip alıcak olsam alırdımda babam hayatta almaz :) mecburen mağazada peşin olarak almak zorundayım

• :D :D :D anlıyorum. satabilsem 7970m lisin alcam pc de hiç sıkıntı yok daha 1 ay oldu zaten hatta yine aynı p170em alcam ama kimseye derdimi anlatamadım neyse o kısmı hallettimde geçsem mi geçmesem mi bilmiyorum :S

Neyse senin pc ye gelirsek madem hemen teslim alcan bu özellikler yetiyorsa ekleme agır gelir ...
    ama ssd alabilirsen çok iyi olur :D

+ babaya mecbur kalmak ne kötü ama iiyi yanı para ondan ben kendi kyk burslarımı biriktirip aldım bunu 600-700 katkı yaptı ailem :D
  • Peki çok sağolasın sdd de ekletmeyi deneyecem.
  • Beyler bende bu kervana dahil oldum fakat yüklenilmesi gereken programlar konusunda yardımlaşmak lazım sizce hangi programları(windows çeşitleri,antivirüs,video oynatıcı,tarayıcı vb..) yüklersek bu canavardan ejderha perfomansı alırız. böyle bir konu açmak lazımmı yada varmı ?
  • hemen onu da acak bi ara :)
  • Hwmonitor ile oyunlara girip değerleri gösterebilir misin? Mümkünse oyuna girdikten sonra açıp yani gpu da görünsün.
  • hw monitör ss var ya
  • quote:

hw monitör ss var ya

O hw olan ss 50+ derecelerde yani oyun esnasında değil de sonrasında açılmış. O yüzden başka bir ss istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

quote:

hw monitör ss var ya

O hw olan ss 50+ derecelerde yani oyun esnasında değil de sonrasında açılmış. O yüzden başka bir ss istemiştim.

hw monitör oyuna girmeden önce açılmalı. Oyun bittikten sonra ss alınmalı.
  • tamambi ara alırım istediğinz ss olsun ama cihaz serin yaw :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: skyw@lker

quote:

hw monitör ss var ya

hw monitör oyuna girmeden önce açılmalı. Oyun bittikten sonra ss alınmalı.

O fark etmez oyuna girip alt tab yapıp oyuna devam etmek daha iyi. Öyle yapılırsa gpu da gözükür. O yüzden öyle demiştim.

• Bilgisayarımda 3820qm işlemci ,gtx680m ekran kartı, 16gb 1600mhz, 240gb ssd ,win7 pro var ama windows performans derecelendirmesinde oyun grafikleri ve aero için 7.1 puan alıyorum diğer puanlar 7.7 - 7.8 - 7.9 şeklinde.7.1 lerin daha yüksek olması gerekmiyor mu sebebi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCüneyt

Bilgisayarımda 3820qm işlemci ,gtx680m ekran kartı, 16gb 1600mhz, 240gb ssd ,win7 pro var ama windows performans derecelendirmesinde oyun grafikleri ve aero için 7.1 puan alıyorum diğer puanlar 7.7 - 7.8 - 7.9 şeklinde.7.1 lerin daha yüksek olması gerekmiyor mu sebebi nedir acaba?

gtx 680m de 7.9 olmadı 7.8 aman lazım .. bence hd4000 ni görüyordur o driver yükle öyle yap ...
    olmadı hd400 nini driverını sil ve gtx i yükle diğer tüm driverları yükle öyle yap .. bakalım nolcak yani gtx 680m de öyle olmaz :D
  • EWET BAKTIM BEN DE DE HD 400 KULLANIYOR :d 7.3
    ŞÖYLERBİ NOT VAR WİNDOWSTA

quote:

Oyun grafikleri puanı birincil grafik bağdaştırıcısına bağlıdır. Bu sistemde bağlı veya birden çok grafik bağdaştırıcısı varsa, bazı yazılım uygulamaları için ek performans getirileri sağlayabilir.
    Dikkat: WinSAT Disk değerlendirmesi sonuçlarına göre sistem sürücünüz bazı iş yükü durumlarında daha yavaş yanıt veriyor olabilir. Performans sonuçları kullanılan belirli uygulamalara ve kullanılabilir bellek miktarına bağlı olacaktır. Performanstan memnunsanız, hiçbir işlem yapmanız gerekmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MCüneyt

Bilgisayarımda 3820qm işlemci ,gtx680m ekran kartı, 16gb 1600mhz, 240gb ssd ,win7 pro var ama windows performans derecelendirmesinde oyun grafikleri ve aero için 7.1 puan alıyorum diğer puanlar 7.7 - 7.8 - 7.9 şeklinde.7.1 lerin daha yüksek olması gerekmiyor mu sebebi nedir acaba?

Sorun yok kardeş. Windows saçmalıyor bazen. Hem test yaparken HD 4000 değil GTX 680M'i kullanır. Yoksa HD 4000 7.2 alması söz konusu olamaz.
    Önemli olan oyunlardaki deneyimin ne olduğu. AMD HD 7970M alienware sistemde 7.9 alıyor .

http://www.notebookcheck.net/Alienware-M17x-R4-Notebook-Review.75292.0.html

Bununda nedeni bant genişliği olmalı. Çünkü AMD 7970M'in bellek bant genişliği 153 Gb civarındayken GTX 680M 115 Gb civarı. O bakımdan oyun performansı bizim için önemli zaten gerisi hikaye. Ha şu da var ki AMD profesyonel uygulamalarda Nvidia'nın canına okuyor ve farklar yer yer %400'e yaklaşıyor. Test kriteri içinde bunlarda varsa zaten bu durum normal :)

• Ellerine sağlık kardeşim
  • / Up
  • quote:

/ Up

Canavar yaşıyo mu hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

/ Up

Canavar yaşıyo mu hala

Ewet :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.