Şimdi Ara

monster pusat gamepad kullanan arkadaşlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar monster gamepad aldımda kullanan arkadaşlara soruyorum X tuşunun hissiyatı sizce diğer tuşlara göre farklı mı servise gittiğimde bunun normal olduğunu söylediler X tuşu sanki biraz daha içine gömülü B tuşuda çok dışarı çıkık onun gibi olması gerekmiyor mu kullanan bir arkadaş yardımcı olabilir mi

monster pusat gamepad kullanan arkadaşlar bakabilir mi ?monster pusat gamepad kullanan arkadaşlar bakabilir mi ?

• Bende de öyle kanka araştırdım inceleme yapan adamlara sordum teknik servise falan sordum fabrika çıkışı öyleymiş herkeste öyle senlik bir sorun yok yani ama bence o kadar takılacak bir şey değil beni rahatsız etmedi ben açıkcası baya memnunum bu gamepadden özellikle de tetik tuşlarının hissiyatı falan çok hoşuma gitti bundan önce Logitech F710 kullandım ve bunu ondan çok daha fazla beğendim bence takma o kadar rahatsız edici değil hatta parmağın B tuşuna giderken x tuşuna kıyasla daha uzağa gittiği için rahat etmesi amacıyla öyle yapıldığını düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz herhalde ve kötü bir yön olarak görmüyorum merak etme yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.