Şimdi Ara

MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bu bilgisayarın taşınabilirliği nasıl. Rahat ve hafif mi. Hani kasası plastik ama bir albenisi var mı. Sık sık yanımda taşıma durumum var enazından yakışıklı bir kasa ise donanım açısından tatminim. Bir de parmak izi okuyucusu touchpad üzerinde mi bu modelde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thaff -- 14 Ekim 2013; 21:46:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak okuyucusu touchpad sağ - sol arasında bulunmakta.

Kasa normal laptoplara göre daha ağır kalıyor

Albeni olarak düşüneceksek bir HP - TOSHIBA - Samsung albenisi bekleme Eski 2005 model laptopları andırıyor

fakat monsterin 4000tllik makinalarıda var onların albenisi toshiba -samsung - hp nin çok daha üstünde ve dışarıdan baktığında vay be bu makina oyuncu bilgisayarı en az 10bindir gösterişi var

fakat bu pcde albeni olarak zayıf kalıyor.
    Şarjı diğer markalara göre daha az gidiyor (4200Mah)
    Klavyesinde ışık aydınlandırması yok
    Nvidia ekran kartı anakarta entegre yani upgrade şansın yok

Gelelim + yanlarına

Kasada ısınma sorunu yok tam oyuncu pcsi
    BF3 - BF4 - Crysis3 denendi high ayarlarda takılma yok
    1920x hd olması cok iyi rakipleri 1600x oluyor.
    fiatına göre gayet uygun

mesela 2500tlye hp - samsung vs. almak istesen i7 3. nesil ve 16gb ram belki bulursun ama ekran kartın iyi olmaz
    bunun hem i7 haswell 4. seri olması hemde ekran kartının ddr5 olması avantaj+

• emreyusuf01 kullanıcısına yanıt
    Kasa beni mutsuz edecek gibi o zaman. MSI GE70 2OE-205XTR kıyas yaparsak düşünceniz ne olur.http://www.sadecenotebook.com/msi-2oe-205xtr-core-i7-4700mq-240-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-vga-173-freedos-pmu297556?ref=akakce&v=0.20.2 tabii bunun da msata desteği var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thaff

Kasa beni mutsuz edecek gibi o zaman. MSI GE70 2OE-205XTR kıyas yaparsak düşünceniz ne olur.http://www.sadecenotebook.com/msi-2oe-205xtr-core-i7-4700mq-240-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-vga-173-freedos-pmu297556?ref=akakce&v=0.20.2 tabii bunun da msata desteği var mı bilmiyorum.

ekran boyutu farklı hazır ssd li modellerine bak kasa kalitesi olarak daha iyi özellik olarak cok fark yok sanırım monster ona rakip benzer özellikte olsun mantıgında w350 lileri yapıyor sanırsam ram dusuk ekran kartı biraz daha iyi hdd biraz fazla ... gel sende katıl aramıza hem kasa seni üzmez sıkıntı olursa gider değiştirirsin kırılır korkun varsa 2 dakkada ben dun dusurdum yataktan masaya koymaya calısırken usengeclik işte ayaga kalksam bisey olmazdı saglamlıgınıda test ettim ama gorsellik hakkındakii fikrim aynı asus ve lenovo dan sonra albenisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: eterna205

quote:

ekran boyutu farklı hazır ssd li modellerine bak kasa kalitesi olarak daha iyi özellik olarak cok fark yok sanırım monster ona rakip benzer özellikte olsun mantıgında w350 lileri yapıyor sanırsam ram dusuk ekran kartı biraz daha iyi hdd biraz fazla ... gel sende katıl aramıza hem kasa seni üzmez sıkıntı olursa gider değiştirirsin kırılır korkun varsa 2 dakkada ben dun dusurdum yataktan masaya koymaya calısırken usengeclik işte ayaga kalksam bisey olmazdı saglamlıgınıda test ettim ama gorsellik hakkındakii fikrim aynı asus ve lenovo dan sonra albenisi yok

GE70 2OE yok mu hocam sizde?

99 Dereceye çıkan notebooku nasıl çekinmeden tavsiye edebiliyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kallig

quote:

Orijinalden alıntı: eterna205

quote:

GE70 2OE yok mu hocam sizde?

99 Dereceye çıkan notebooku nasıl çekinmeden tavsiye edebiliyorsunuz?

arkadas konu baslıgını acan kisi alternatif bakıyor kasa kalitesi yuzunden ...herseyi okursan + ları - leri dilimiz döndugunce yazdık yardım ediyoruz profesyonel değilim :D ama ısınmadan dolayı msi satıp lenovo alanlar var dedim fan boyluk yapmaya gerek yok su yada bunu al diye imkanı olmadıgından gidip goremediğini belirtmişti yanılmıyorsam ben kullanıyorum resimleride ekledim ama msı kullanmadım ama bunun alternatifi kesinlikle msı ge60 lar sonrasında bir tane sogutucu alır ama tasıma olayına karısmam :D hesaba katılması gereken seyler ama uzadıkca uzar bu konu ince eleyip sık dokumaya calısıyor haklı olarak tahminim gidip vatan gold ... gibi bir yerden içine sinerek alacak

• Bu ozelliklerde 13 inc laptop var mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheWazZ kullanıcısına yanıt
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6223&urn=444943&lang=tr-TR bu var tek bildiğim en yakıın
  • eterna205 E kullanıcısına yanıt
    tesekkurler ama bu biraz yuksek gibi ayni fiyat araliginda olsa
    ayrica monster olmak zorunda degil. baska markalarda olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13,3 bu ozelliklerde baska yoktur turkiyede sanmıyorum yurt dısına bakınabilirsin yanılmıyorsam aynı mantıkta calısan benzer firmalar var fiyat konusunda cokta dusugunu bekleme teknoloji kuculdukce fiyat artar keske hersey bizim istedigimiz gibi olsa ama serbest piyasa ekonomisi iste hele ki rakibi yoksa benzeri ureten :D
  • bende monster kullanıvısıyım. çizim için yeterlidir. render süreleri fena değil. oyun açısından da idare eder. birçok oyunu full hd medium da oynarsınız. paranız varsa ekran boyutu , ekran kartı ve ssd tarzı şeylerle yükseltmenizi öneririm. sonuçta 1 kere alıcaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.