Şimdi Ara

MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
4.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6"http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=444969&lang=tr-TR bu ürünü kullanan veya gören var mıdır. Ben oyun ve çizim amaçlı kullanabileceğim bir bilgisayar düşünüyorum. ekran kartı güçlü ve kasa estetiği güzel olana taşınması kolay bir bilgisayar düşünüyorum. Bunun ekran kartı tatminkar duruyor ama kasası nasıldır bir bilgim yok. Resimlerinden de çok emin olamadım. kasası plastik mi, alüminyum mu, ince midir, göze hitap eder mi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• Merhaba sorularını yanıtlamaya çalışayım ben kendi laptopumu alırken bu modeli inceledim.Öncelikle şunu söylüyüm kasası inanılmaz güzel bu konuda kesinlikle şüphen olmasın.Aluminyum diye hatırlıyorum.Ama gerçekten çok hoş bir kasaya sahip.Performans konusunda oyun olarakta çizim olarakta seni asla yarı yolda bırakmaz.Ayrıca onkyo ses sistemi vardır.Kesinlikle tavsiye ederim
  • bu kasayı kullanıyorum cizim ve oyun konusunda seni bırakmaz emin ol ama kasa kalitesi arkadasın dediği gibi deil alüminyum falan hikaye adi plastik hissi veriyor klavyede 10 uzerinden 6 falan ama bana gore bu dediklerim ama cokta kotu demiyorum ama yuzde yuz tavsiye ederim fiyat performans acısından en iyi secenek bnm gordugum msı ge lerle karsılastırırsak sahsi fikrim ısınma sorunu daha az sonradan ssd de taktırdın mı makina dehset agır prog kullanıosan on yukleme faydasını goreceksin monster fan boylugu yapmayayım asus n550 ve msı ge60 lara bakabilirsin alternatif olarak ama bunun yanında ikinci planda kalacaklardır lenovoyu piyasada bulunamıo simdilerde o yuzden saymadım imkanın varsa git yerinde gor incele yoksa foto cekip atayım fikir olsun diye sakın yanıltmayayım seni ben begenmedim asus ve lenovo kullandım kac yıl sonra kalite vasat geldi acıkcası ama kardesim falan baya begendi arkadaslarda oyle ama karsılastırma yaptıgım için vasat geldi bana
  • Hocam bende asus n550 laptopunu vatan bilgisayarda gördüm. kasası çok güzel. çok hoşuma gitti. Ama dediğim gibi ekran kartı tatminkar etmedi. ayrıca boş hdd yuvası yok. 2. disk olarak SSD yeri olsun diye düşünüyorum. Afyonda olduğumdan Monster bilgisayarı görme şansım yok. Kasa da Ekran kartı da önemli benim için. Bu kasa zarifliği konusunda emin olamıyorum. resimlerden güzelmiş gibi duruyor ama dokunan gören daha iyi bilir elbet..
  • Çok güzel bi kasası var ama kalitesi nasıl bilemem tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acıkca soyleyeyim kalite olarak bi asus falan değil ms ve p serileri değil onlar iyi ms kasa dehset hatta ama ben w350 begenmedim cevremdeki cogu kişi begendi simdi dugun nisan işlerimiz var foto cekip atayım dersem pazar aksama anca olur ama kalitesiz demiyorum dizayn olarakta guzel ama makina okuom baya bi plastik dersside aldım adi plastik hissi vermio dersem yalan olur ama bu yarın sıkıntı cıkacak bu yuzden demekte değil bugun gene alacak olsam bunu alırım bu butceye para olsa msı gt ler var o baska kesinlikle tavsiye ederim onu soyliim ben on odeme ile aldım yusuf yusuf modda o zmnlar foruma bakmadan arastırmadan ama sanslıyım:D bunu almayacaksan msı ge 60 lara yoneleceksin ama ısınma sıkıntısı bunda daha az geldi ark karsılastırma yaptı bi iki kişininde aklını celmeye calısıom cevremden ekran geciş butonu ikinci yuva fln onemliydi bnm için ama asus gibi ince değil ama oyle ms kasalar kadar kabada değil bana soracaksan al pişman olmazsın makina olarak servis vs bilmiom sadece telde arayıp yardım istediimde cok yardımseverler ama gecmiş yorumlarıda okursan bi korkuda yok deil ama simdilerde eski hatalarını duzeltmeye calısıolar goruntusu var git al pazar gunu yorumlarını sen yazarsın hatta w350sk baslıgı acalım...

• kardesimde lenovo var mesela onun sesi daha guzel sahsi fikrim bunlar iyi yanlarını yanında bunları bilerek al sonra yanlıs yonlendirdin deme :D para kolay kazanılmıo sonucta onca para vericen ah almak istemem ne istersen bil hakkında sor bide aklında olan baska model varsa kullananlara sor forumdan elinden geldiğine yardım ederler ama kimse malını kazık yemişse bile kotulemez goz onunde bulundurarak yorumlara dikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir yorumda ben yapayım madem ;
    bundan önce asus N56vz vardı onun kasası zaten ödüllü kasa 10 numara ama bu MSI da dahil aynı kasa 10 üzerinden 7 lik hele benim gibi kalite kasa kullanıp bunu alırsan biraz demerolize oluyorsun ama içi dolu olunca sana kasayı unutturuyor yani, bende kasa süper tuşlar süper ASUS kullandım 10 ay burnumdan geldi sorunluydu ama kasası süper ALLAH var, akşam oldumu kasayı koyuyorum önüm lem sen bunamı 4 bin lira verdin .)) ama az takılıyorum hakkını veriyor zaten kasası da 10 numara olsa bu fiyata alamazsın (keşke Qsmionun kasası olsa) bu özelliklerin 1 altı olan toshiba qosmio yada gt70 alırsın değilmi.)) artık karar senin ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardamalkoc -- 4 Ekim 2013; 18:07:22 >
  • Ge60 2oe ye gore nasildir ? Klavyede isiklandirma falan var mi ? Ekran kartlari ayni sayilir ama monster oldugu halde msi dan dusuk fiyati var yada msi ge60 2oe ye onerebileceginiz baska model var mi n550 ve y510p haric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zBrave -- 4 Ekim 2013; 21:32:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi pc nin ben sadece kasa yapısını ve tuşlarını beğenmedim bu demek değil ki başkası beğenmeyecek ama daha kaliteli olabilirdi ama sen demişsin ki msi g60 ben bundan önce g70 modelini almayı düşünüyordum msi ama kıyasladığın katagori yanlış bunu en az msi g70 ile kıyaslamalısın zaten g70 model kasası ile bunu kasası aynı kasa incelersen artık bu aşamadan sonra içeriğini inceleyceksin ayrıntı detaylarda gizlidir ekran kartı, ram vs g70de ssd var bunada sorada ilave edebiliyorsun 300 tl şimdi otur hesabını yap ben çok baktım msi g 60 çok düşük kalır umarım yardımcı olabilmiştir.
  • ardamalkoc kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Monsterin kasası ile msi ge70 in kasası aynı diyorsunuz yanlış anlamadıysam. Af buyurun Web'den çok benzetemedim. Msi kasaları doğrusu hiç hoşuma gitmedi ge60ın kasasını gördüm. Tatminkar durmuyordu ya da bana hitap etmedi. Bu monster modelinin fotosunu paylaşabilecek olan olursa çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar;

usta ben g60 ile demedim senin kıyasladığın pc kategorisi farklı olduğundan bahsettim bende sana katılıyorum zaten kasa yapısı ve tuş olarak beni de tatmin etmedi kimse yoğurdum kara demez ama burada tanımadığımız insanları da yanlış yönlendirmemek gerekir zira ben aylarca forumda kim doğru, kim sallıyor kim firmanın adamı diye ayırt etmekle uğraştım ben size şunu diyebilirim ki ge 60 modeli yerine ge 70 modelini inceleyiniz kasasını görmedim sadece webden gördüm, ama yanlış bilmiyorsam araştırmalarıma göre ge 70 modeline ss , hdd takılabiliyor, bir bak derim.. Monsterin 2 günlük performansı beni mutlu eden ileriki zamanlarda artısını da, eksisini de yazarım...

MSİ gt70 ve Monster47ms modeli aynı kasa bunlardaki performans pc leri yani iyi para ama beni kasa ve tuş takımı tatmin etmedi..

http://thgtr.com/msi-ivy-bridge-islemcili-g-serisi-dizustu-bilgisayarlarini-duyurdu/msi_gt70
    http://xtreview.com/addcomment-id-27105-view-Monster-Q48MS-and-Q47MS.html
    NOT: BU arada g70 demişim sonradan fark ettim özür GT70 oalrak düzelteyim :(

umarım faydalı bilgiler vermişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardamalkoc -- 5 Ekim 2013; 0:29:04 >

• adam w350 serisi soyledi buna denk baska urunler konusuldu artık konu dısına cıkıldı iyice gt serilerine ms kasalara dondu olay kardesim internetten clevo arat kasa uretici firması o daha fazla resim ayrındı sadece kasa hakkında fikir verir sana içerisindeki özellikler firmalara göre değişiklik gosterir googledan arat clevo w350 yada benzer kodlar yaklasık aynı resimleri gorursun youtubedan bile bulursun ama özellikleri karsılastırma sakın dikkat bu neden boyle deme iç özellikleri firmalar belirler msi kasa ile tip konusunda benzemez ama ikinci yuva konusunda ge70 ler bu özellik bakımından bi iki modelinde benzerlik gosterir arkadas bu yonden ele almıs sen arat clevo kasa diye aklında soru işareti kalırsa pazar aksamı resimleri atarım rahat ol yada daha erken biri atabilirse senin icinde fikir olur
  • google gorsellerde baya yardımcı fotolar var bi iki tus islevleri farklı sana soylerken baktımda ama aynı genel olarak ama p kasalarda var yazıo sagda solda dikkat ederek bak arastırmacı ol:D
  • Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Ancak bahsi geçen Monster bilgisayarı için kafamda bir netlik oluşmadı. Bu modeli tespit ederken ekran kartı özelliği, 2. HDD yuvası olması çözünürlüğü vs özelliklerine ok dedikten sonra iş kasa kalitesi ve kasa estetiğine kalmıştı. Bunu Monster sitesindeki veya Google üzerinden resimlerle net anlaşılamayacağına kanaat getrdiğimdendir ki bu modeli gören bu alete dokunan birinin bilgisini rica ettim. Resimlerden sadece kabaca rengini ve genel dizaynını seçebiliyorum ama dokunduğunda malzemenin kalitesi verdiği hissiyat ben bunu yanımda taşırım dedirtiyor mu bunu algılamak mümkün değil. Muadili ürünleri de inceledim bu modeli seçinceye kadar. En yakını asus n550 ve msi gt serileri oldu. Asursun kasası harika ama 2 hadd yuvası yok. Ekran kartı tatminler değil. Msi nin de kasası kaba geldi bana. Monster özellik bakımından başarılı kasası resimlerden sade düzgün güzelmiş gibi geldi. Ancak malzemeye dokunmadan klavyesine basmadan görüntü havada kalıyor. Bu yüzdendir ki bu cihaza dokunan arkadaşların fikirleri benim için çok değerli. Zaman ayırıp görüş bildiren ve bildirecek arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thaff -- 5 Ekim 2013; 10:14:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ne kadar yardımsever bir insanım :D malzeme kalitesi 6/10 sahsi fikrim ama yanımda tasıyorum merak etmedandik durmuyor vatandaki eleman ssd takacakken boyle bi marka falan mı demişti ama özellik fiyat bakımından konustuk cok iyi oldugunu soyledi hatta fotolar bu modeli kullandıgımın kanıtı olur artık sanıyorum bi kere daha soyliyim onceden asus toshiba fln bisey kullanmıssan ilk basta malzeme kalitesi dusuk gelecektir ama bu saglam olmadıgı anlamına gelmez dayanıklılığınada guveniyorum nette yazmayan ozellikleri falanda var ram artıo mesela istersen vs aklımda kalan bu kullanan biri olarak tavsiye ediyorum ama ssd taktıracaksan dısarıdan al taktır ucuza gelsin :D aklında baska soru isareti kaldıysa yardım etmeye calısayım genede...
     MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6' MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6' MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6' MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6' MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6' MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6' MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6' MONSTER® Q47W350SKQ01 15.6'

• ikinci olarak gt serisi kalın geldiyse iki secenegin kaldı 2. yuva ve ekran kartı seceneklerini soylediğin için msı ge60 lar ve monster w350 simdi değişti ama bunu almadan vatanda msı ge 60 baktım goruntu olarak cok hostu ama plastıgı klavye yazı yazarken içeri esnemişti bana itici gelmişti ama goruntu olarak hostu 15,6 için bunlar ama msıda klavye steel series bundaki idare eder bnm için aydınlatmalı klavye falan gorsellik on plandaysa onu tercih etmelisin ama MSI G Series GE60 20E-220XTR ile karsılastırırsam arada yuz lira gibi fark cıkar mostera ssd taktırdıgımı varsayıyorum marka olanı tercih ederim ama ısınmadan dolayı msiları satıp lenovo alan baya bir insan var fikrimi celerdi hatta y510 bekleyen ciddi bir potansiyel var hos bu makinayıda cok kasmadım daha sıcaklık için sarjı gayet iyi gidiyor ssd nimeti ac kapa cok kısa sureler ama tavsiyem vaktin varsa lenovo y510 bekleyebilirsin ama satış fiyatı yaklasık bu aralarda olacaktır bu aralar alıcam dersen ver siparisi kapıda ode :D hatta testlerini yap senin gibilere ısık tut hayrına

• thaff T kullanıcısına yanıt
    Kasa plastikten yapılma lakin alacağın bilgisayara göre değişir.2 .5 milyarlık bilgisayarla 5 milyarlık bilgisayar arasında kasa farkı olur ama performans olarak ele alırsak gerçekten çok iyi memnun kalıcaksın ayrıca teknik serviside çok yardımcı oluyor
  • Yav arkadaslar bu bılgısayarın drıverlerını bulamadım sıtede belırtılen marka kodu yok bugunden sonrada bayram gıdırıyor 1 hafta beklemek ıstemıyorum.
  • Bende o mevzu icin teknik servise ugradım ellerınde kalmamış ve bayram sonrası yüklenecegi söyleniyor.

hangi driverda eksikligin varsa soyle benimkinden uploadlayıp sana yollayayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.