monster Q47W370SK01 17.3" aldım 5 gün önce , driverları sorduğumda windows 8 için driver cd'si verdiklerini söylediler , ancak windows 8e 200 küsür lisans ücreti vermek istemiyorum , windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemim var driverları nerden bulabilirim aynı dertten muzdarip toplamış olan varsa paylaşabilir mi ? Windows Update yakalar mı driverları ? Saygılar teşekkürler
driver genius işini görür...
Ben Dodin arkadaşın bilgisayarından yazıyorum da ,
Yeni bir sorunum var , windows 7yi yükledim , ancak hiçbir driver yok ne usb'leri görüyor, ne etherneti görüyor , ne wireless , sadece bluetooth çalışıyor gözüküyor , birçok driver bulan program var haklısınız ancak pc internete bağlanamıyor ethernet usb driverları olmadığı için
Monster Q47W370SK01 'da hangi ethernet driver'ini yüklemem gerekiyor linkini atabilir misiniz ?? Windows 7 64 bit için ? Onu dvd'ye atıp yüklersem bilgisayar internete bağlandıkran sonra driver bulan programlarla gerisini halledeceğimi düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme