Şimdi Ara

monster Q47W370SK01 17.3' Windows 7 Driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

monster Q47W370SK01 17.3" aldım 5 gün önce , driverları sorduğumda windows 8 için driver cd'si verdiklerini söylediler , ancak windows 8e 200 küsür lisans ücreti vermek istemiyorum , windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemim var driverları nerden bulabilirim aynı dertten muzdarip toplamış olan varsa paylaşabilir mi ? Windows Update yakalar mı driverları ? Saygılar teşekkürler

• driver genius işini görür...
  • Ben Dodin arkadaşın bilgisayarından yazıyorum da ,

Yeni bir sorunum var , windows 7yi yükledim , ancak hiçbir driver yok ne usb'leri görüyor, ne etherneti görüyor , ne wireless , sadece bluetooth çalışıyor gözüküyor , birçok driver bulan program var haklısınız ancak pc internete bağlanamıyor ethernet usb driverları olmadığı için

Durum şu ki boş dvd'im var

Bilgisayarım :http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6231&urn=444971&lang=tr-TR

Monster Q47W370SK01 'da hangi ethernet driver'ini yüklemem gerekiyor linkini atabilir misiniz ?? Windows 7 64 bit için ? Onu dvd'ye atıp yüklersem bilgisayar internete bağlandıkran sonra driver bulan programlarla gerisini halledeceğimi düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.