Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17624 17.3' Hakkında.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aldığım bilgisayar bugün geldi. bir şuan yazdığım mesajın tarihine bakın birde bu konuyu açtığım tarihe aradaki fark kadar beklerim diyorsanız tavsiye ederim aksi takdirde hiç bulaşmayın..
  • Bunca zaman nerelerdeydiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim bilgisayarımda geldi, notebook soğutucuyu göndermemişler unutmuşlar sanırım arayıp söyleyecem onuda. 8 ay beklediğime değdimi? kesinlikle değdi! fakat yinede bu birer ay erteleyipte beni muazzam derecede mağdur etmeleri için bahane değil. birdaha bu firmadan alırmıyım bilgisayar ? alırım faka hemen teslim zaten artık önsipariş almayacaklarmış. piyasadaki tüm bilgisayarları aylardır araştırıyorum aldığım bilgisayarım yanına yaklaşan yok, 128 ssd 750 hdd, 675mx (256bit),16 gb ram, 3630q işlemci, özellikler upgrde edilmiş hali, üstelik 2500 tl civarı bir fiyata aldım gerçi 1000 tlde bonus birikmişti, need for speed 2012 de tüm ayarlar ultrada oynadım ısınma bile yok doğru düzgün ve fps ölçmedim ama çok akıcı oynanıyor. bilgisayar linux gelecekti, freedos geldi bende w8 vardı sorun olmadı. umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur. sormak istediğiniz bişey olursa pm atabilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilibrahimozugur -- 9 Ağustos 2013; 21:18:19 >
  • Merhaba bu monster modeli tipki msi gx70. Cakma olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE_CaPtAiN

Merhaba bu monster modeli tipki msi gx70. Cakma olmasin

Monster Clevo ve MSI kasa kullanıyor zaten, ne çakması?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: ThE_CaPtAiN

Merhaba bu monster modeli tipki msi gx70. Cakma olmasin

Monster Clevo ve MSI kasa kullanıyor zaten, ne çakması?

Tamam ne bagiriyon ayni oldugunu gorunce sasirdim

• benim fazladan beklediğim 5 ay için biriken bonusu ve yaptığım upgrade işlemlerini buraya yazdım isteyen bakabilir :)

http://www.easoftware.org/genel/monster-q63ms-17624-17-3-hakkinda-detayli-bilgi/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.