Bildirim
Monster Ram ?
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam alırsanız banada haber misiniz mhz kaç bide ? -
Dostum benim elimdeki monster ram boşta eğer istersen pm at konuşalım. -
Hocam benim yaklaşık 20 gün önce aldığım Tulpar T7 V5.3 bilgisayardaki ramler Samsung olarak gelmişti. -
Bende monster ramin yanına kingston ram ekledim sorunsuz çalışıyorlar . Ramler hakkında bende net bir bilgi bulamadım . Sizin bilgisayara uygun bir ram alıp takarsanız sorunsuz kullanırsınız , dediğiniz markada iyi markadır sorun yaşamazsınız . -
Bende 2 adet kingston hyperx 1600 ram aldım taktım monster laptopta olan ram boşa çıktı duruyor öyle :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktug
quote:
Orijinalden alıntı: ARTHUR.
Bende monster ramin yanına kingston ram ekledim sorunsuz çalışıyorlar . Ramler hakkında bende net bir bilgi bulamadım . Sizin bilgisayara uygun bir ram alıp takarsanız sorunsuz kullanırsınız , dediğiniz markada iyi markadır sorun yaşamazsınız .
Micron marka RAM kullanıyorlar ancak üzerinde MONSTER yazıyor.
Benim için çokta önemi yok , micron ilk kez duydum , ben uzerindeki ramin yanına kingston taktım sorunsuz çalışıyor .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X