Şimdi Ara

Monster Stone Ana Konu Drop-Rehber-SSS(Hortladık) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
33.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş bu nedir ya o kadar uğraşıyorum 4 gündür uğraşıyorum 1 tane bile ms düşüremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

quote:

Orijinalden alıntı: theguitarist

quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

quote:

Orijinalden alıntı: theguitarist

cz cardinal de 2 ayı geçkin takılmama rağmen 1 tane bile ms düşmedi...

o slot hem exp icin seri degil hemde daginik
    tek tuk cikar ordan ms
    oraya para kasmak icin gidilir genelde

Cz cardinal + hf (1 ay) = 30gb

Hileyle Kasmak Yerine Dha Çok Zevk Vericek Elle Düşürüp Şansa Çıkan Oldu Satıp EN AZından 1 Gb Kasmak Çok ÇOK Daha Mutlu Eder

insanlarin mutlu olma sekilleri kisiden kisiye gore degisir
    bi ayda 30gb kasmis otoya baglayarak
    o sirada dersine calismistir,flimini dizisini izlemistir,arkadaslariyla chat yapmistir
    disari cikip bi isini gormeye gitmistir.
    elle kasayim cikartayim dersen belki seni mutlu eder.ama gozlerine sagligina yazik yani

• Az önce ezik charımı meganthereonda kasarken üst üste 2 defa düştü şimdi ilkine girdim Old Curse Belt düştü. Bir işe yarar mı ?
    Pek bildiğim de bir item değil. Bir size sorayım dedim.
  • Adam akıllı bişey düşmezki bize. 2.sinde de İntelligence Belt düştü.
  • Edit Konu Yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 13 Eylül 2011; 10:34:09 >
  • SSO değil de SSS olcak sanki
  • Edit Konu Yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 13 Eylül 2011; 10:34:12 >
  • Bu Konu Bu Kadar Düşmemeli
    uP
  • bir şey sorucam: Pazardan old takıları alıp net scarp la birleştrebiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Hicbiri

bir şey sorucam: Pazardan old takıları alıp net scarp la birleştrebiliyor muyuz ?

Evet. 3 tane old takı lazım . Ve sanırsam 5 adet nest scrap.

@YineDc

Konun çok güzel olmuş ellerine sağlık.
  • Hem lwl hemde para kasma yönünden ms işi inanılmaz keyiflidir. Özellikle bdw exp kağıdı ve şu anda yaratıklardan çıkan yıl başı kağıtlarından exp sc basarsanız +60 ta ortalama 230k exp gelir içeride ortalama 30-40 yaratıktan hesaplarsanız 7-9 m arası expe denk gelir. Birde exp preniz varsa bu rakam yaratık başına 500k exp olur o zaman ms kasmanın ne kadar kârlı olduğunu anlarsınız :)

Benim gibi çalışan biri iseniz biraz hf yardımı ile sadece hafta sonları 2-3 saatlık bir çalışma ile hafta boyunca kasamadığınız expı ms de kasabilirsiniz.

Bu arada bu ilk mesajım herkeze merhaba :)

Paylaşım için teşekkürler
  • Edit Konu Yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 13 Eylül 2011; 10:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can~

quote:

bir şey sorucam: Pazardan old takıları alıp net scarp la birleştrebiliyor muyuz ?

@YineDc

peki nereden birleştriyoruz ?
  • Juraid Mountain'dende ms çıktı bana kaç kez herşeyden çıkıyor açıkçası orda yazdığın yaratıkların çoğundan pek sık çıkmıyor.

Apostle , Deruvish , Cz cardinal , CZ Treant Ancient , Fosil Draki , Cz Hobgoblin , Delos Hobgoblin , Base deki Treantler , Solo keserseniz harpy'den daha sık düşüo
    Bosslardan düşüyor günde 4 TK kestik 2 sinden geldi , [Captain] diye nitelendirilen yaratıkların büyük cinslerinden sık düşüyor(master tüplerinin çıktıklarından),
    Derseniz ki uğraşamam gidin madende bırakın charı 1 inventory doldurun genelde 1 tane ms geliyor,

Bu arada Monster Stone a girdiğinizde mümkünse hepsini tek tek kesin , MS den Ms de düşebiliyor , en azından xp kasıyorsunuz ms den düşen ms'den drop alamadım hiç alan arkadaşta yok çevremde..

çıkan Nets Crap, Steel gibi itemleri toplayın bu old takı işine para yatıranlar var gerçekten onlara satarakta para yapabilrisniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can~

quote:

@YineDc

Öncelikle konu için teşekkür ederim.

Oyuna uzun zamandır girmiyorum fakat değiştiğini de zannetmiyorum.
    Ms'den düşen bütün Old Takılar'ı birleştiremezsiniz.
    Örneğin; Old rol,Old roc, Old ske bunlar gibi sönük ve giydiginizde bir daha pazara koyamıyorsanız bunlardan 3 tane de bulsanız bunları normale çeviremezsiniz.Normale çevirmeniz için düşen Old'ların normal gibi görünmesi lazım yani sönük olmaması lazım.
    Herkeze kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSeRR -- 4 Aralık 2010; 13:31:03 >

• YAnma iithtimali de vardır dikkat edın
  • Ben madenden kazarak 6 depo ore doldurdum 1 tane bile ms çıkmadı ben mi şanssızım ??? yoksa gerçekten çok nadir mi çıkıyor kazarak?
  • Edit Konu Yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 13 Eylül 2011; 10:34:28 >
  • Arkadaşlar ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim.Şöyle ki;

Daha önce 7 kere ms'ye girdim pre yok hiç bir şey düşmedi.Sadece nest scrap ve diğer şeyler geldi moblardan.Sonunda yeni patchdeki jewel of contrubution basarak girdim ve sonuç old ske belt.Xigenondayım iyi bir fiyata sattım.
    Bana düşen yerler: apos ve paramun partisinde yaklaşık 300 tanede bir düşüyor.Tek olarak haunga ve dtsoldier'den çıkardım.
    Bir kere de old takı birleştirmeyi denedim.3 old elf ring aldım ama yandı olmadı.%30 falanmış şans bilmiyordum.3200 cash ile açılıyor galiba öyle denemek daha mantıklı zannedersem.Bunun dışında klan varsa brahmanda parti yapılarak mesela 6 kişi 5'i üstünü doldurur ve 1 kişiye 3-4 tane ms çıkartabilir.Sırayla herkes şansını denemesi açısından zevkli olur herhalde.
    Bir de crimson winglerden 50 tanede 1 gibi bir oranda düşüyor.Mage tanıdığı olan varsa yardım isteyebilir.Bildiğim en iyi oran cw'lerdedir.kolay gelsin...

• Öncelikle tekrar Merhaba arkadaşlar ;

Konuyu yenilememim sebebi her girdiğim partyde kime monster stone düşse çok seviniyor .
    Bende burdan yola çıkarak insanları mutlu eden şey hakkında daha fazla bilgi vermek istedim.

Daha önceki mesajlarınız için çok teşekkürler , konuyu güncel tutmaya çalışacağım

Hadi bakalım hortlıyalım artık konu hazır

Not : Konu Tamamen(Resim,Yazı,Renklendirme,Bilgiler) Bana Aittir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 13 Eylül 2011; 10:37:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.