Şimdi Ara

monster şu ürünü tavsiye eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.monsternoteb...%C2%AE-Q63MS-17629.html

almayı düşünüyorum parçalar hakkında maalesef pek bir bilgim yok fiyat performans kasa tüm açılardan nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: godz

http://www.monsternoteb...%C2%AE-Q63MS-17629.html

almayı düşünüyorum parçalar hakkında maalesef pek bir bilgim yok fiyat performans kasa tüm açılardan nasıl ?

BURADAN ürünü OKULA DÖNÜŞ KAMPANYASI ! HEMEN TESLİMAT ! (30 EYLÜL' e kadar verilen siparişler için) seçeneğini seçerek sipariş verirseniz 3199 TL KDV Dahil fiyata alabiliyorsunuz.

Şahsi fikrimi soracak olursanız bu özelliklerdeki ve özellikle 17.3" boyutlarındaki bir notebook için bu fiyat bence gayet makul. Alternatif düşünürseniz de BURADAKİ ürünü tavsiye edebilirim.

Her iki ürünün en bariz özelliği birisinin 17.3" diğerinin ise 15.6" oluşu. Diğer önemli fark ise içerdiği teknolojiler. Birisi 4.üncü nesil Haswell mimarili i7-4700MQ işlemcili, diğeri ise 3.üncü nesil Ivy Bridge mimarisine sahip i7-3630QM işlemcili. Birisinin ekran kartı GTX670MX iken diğerinin ki GTX765M.

Her iki ekran kartının ve işlemcinin performansları hemen hemen birbirlerine denk. Buna göre tercihinizi çok önemli derecede etkileyecek bir fark göremiyorum. Ama sizin yerinizde olsam 17.3" boyutlarındaki olan modeli tercih ederdim.

EKRAN KARTI KARŞILAŞTIRMASI
    İŞLEMCİ KARTI KARŞILAŞTIRMASI

• Ya da 2900 luk modeli secip ustune ssd+16 ram+blueray okuyucu ekleyebilirsiniz ben oyle ekledigimde hemen hemene 3 civarina geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.