Şimdi Ara

Monster T7 v13.1 vs v10.1.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhendislik ogrencisiyim 3. Sinifa kadar sabrettim artik bilgisayar alma zamani geldi oyun 2. Planda olarak catia, solidworks, ansys vs gibi cad/cam programlari kullanbilecegim 4-5 yil goturmesini istedigim bilgisayar bakiyorum butcem 6.5 a kadar biraz daha zorlayip 7ye ciktim v10.1.1 yuzunden ondan fazla cikamam benim dusunduklerim asagi resimde bunun disinda alternaif notebook onerebilecek kisiler ariyorum butcemi soyledim simdiden tesekkurler
    Birde unutmadan sorayim 8.nesil islemciler beklenmeli mi ? monsterlarda cok isiniyor soyle problem filan diyorlar forum altinda fikirlerinizi bekliyorum herkese hayirli gunler

Monster T7 v13.1 vs v10.1.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcoo95 -- 12 Ekim 2017; 21:44:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevabiniz icin cok tesekkur ederim doyurucu olmus ama onerdikleriniz genelde gtx 1050-1050ti ben uzun surelikullanmayi dusundugum icin 1060 yerine onlara mi onelmeliyim cizim yapacagim icinde 17.3 inc dusunuyorum dediginiz bazi modelleri bulamadim turkiyede 2. El disinda

• Orcoo95 O kullanıcısına yanıt
    O zaman açık konuşmak istiyorum: Monster cihazlar kolay kolay gpu nun hakkını veremiyor. 1060 olması sizi yanıltmasın çünkü 1050ti performansı vermediğine internette videolardan sait oldum. 7000 tl lik alet 4000 tl lik aletten daha kötüydü.

• İnceledigimde kullanilan anakart bilesenleri cogu diger bilgisayarlarla ayni monsteri boyle yapan nedir pekin? Fiyat olarak 1060lar arasinda baya uygun v10.1.1 aluminyum kasasiyla gayet iyi fiyat sogutmasini fanini bikac yerde okudum cokda yorum yok fan surekli son hizda sicakliklar soyle diye gorunusude oyuncu bilgisayarindan cok is bilgisayarina benzedigi icin cekti beni monsteri kotu yapan nedir hala cozemedi sogutma sistemide guzel gozukuyorda is gormuyor sanirim

• Merhaba,

Her iki modelimizde belirttiğiniz uygulamalarda sorunsuz ve performanslı şekilde çalışacaktır. Tulpar T7 V13.1 modelimiz fiyatına göre tam bir F/P ürünüdür T7 V10.1.1 modelimiz ile aynı işlemci ve ekran kartına sahiptir. 2 adet fanı vardır. 1 adet 2.5" disk + 1 adet M.2 SSD ile birlikte toplam 2 adet disk takılabilmektedir. 32GB 2666Mhz 'e kadar RAM desteği bulunmaktadır. Oyunculara özel dizayn edilmiş bir kasa yapısı vardır.

Tulpar T7 V10.1.1 modelimiz ise kozmetik açıdan diğer modele göre fırçalanmış alüminyum kaplama ve inceltilmiş bir kasaya sahiptir. G-SYNC ekranı artısı olmakla birlikte yükseltme seçenekleri bakımından daha zengin bir üründür. Ayrıca Intel HD 630 dahili ekran kartı kapatılarak salt ekran kartı performansı alınabilmektedir. Ayrıca diğer modelden farklı olarak 3 adet aktif fanla soğutulmaktadır. Soğutma performansı 2 fanlı modele göre oldukça iyidir. 64GB 2666Mhz 'e kadar bellek yükseltmesi ve 2 adet 2.5" disk + 2 adet M.2 SSD ile toplam 4 adet sabit disk takılabilmektedir.

Bu çerçevede bütçenize en uygun olan modeli seçme konusunda tercihi size bırakıyoruz. Sorularınız olursa mesai saatlerimiz içerisinde 444 26 04 numaralı müşteri hizmetleri numaramızdan arayarak ürünlerimiz ile ilgili aklınıza takılan her konuda sorularınızı bize sorabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Orcoo95

İnceledigimde kullanilan anakart bilesenleri cogu diger bilgisayarlarla ayni monsteri boyle yapan nedir pekin? Fiyat olarak 1060lar arasinda baya uygun v10.1.1 aluminyum kasasiyla gayet iyi fiyat sogutmasini fanini bikac yerde okudum cokda yorum yok fan surekli son hizda sicakliklar soyle diye gorunusude oyuncu bilgisayarindan cok is bilgisayarina benzedigi icin cekti beni monsteri kotu yapan nedir hala cozemedi sogutma sistemide guzel gozukuyorda is gormuyor sanirim

arkadaşın dediği olay bazı monster modellerinde mevcut , cpu tam çalışmıyor ve dediği gibi 1050ti kadar performans bile vermiyor bu şekilde.Monsterın müşteri hizmetleri çok iyi ancak ,kasa ve soğutma performansı daha iyi markalara yönelmeni dilerim.
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi diger markalarla ayni ozellikleri koyunca ucurum fiyat farki var monsterlerin bi serisindeki hata hepsine yayildi aluminyum kasa 3 fanli nasil isinma problemi kasa problemi cikarir bilemedim kararsizlik var ama suan stok geldigi anda da alabilirim o aradayim f/p olarak v10.1 iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Düşüncelerinize elbette saygı duyuyoruz ancak GTX 1060 ekran kartının, GTX 1050Ti performansını vermediği konusunda bizi aydınlatmanızı sizden rica ediyoruz.

Saygılarımızla,

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Internetten model ismi ile arattiginizda tulpar t5 serisinin genel olarak dirt 3 de 90 fps anca verdiğini ve acer vx 15 te ise 1050ti ile rahatca 130 ile 150 fps arasi verdiğini araştırıp görebilirsiniz. Her iki alette de full hd çözünürlük maksimum ayarlarda denenmiş bu oyun. Ve daha niceleri...

Saygilarimla. (Keşke yanılıyor olsaydım ama durum bu)

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İnternette güvenilir kaynaklardan edindiğiniz donanım inceleme sitelerinin yerli ya da yabancı fark etmez oyun performansı ile ilgili inceleme yazıları veya çekilmiş profesyonel Youtube videoları varsa ve kolay erişebiliyorsanız linklerini bizimle paylaşır mısınız? Yapılan testlerin aynı Windows 10 sürümünde, aynı Nvidia sürücüleri kullanılarak ve oyunun tüm güncellemelerinin yapılmış ve laptop donanımlarının aynı olduğu koşullarda yani birisi 8GB ramli diğeri 16GB ramli ise bile bu değerler ufak ufak oynayabilir ya da bir modelin işlemcisi 7700HQ iken diğerinin ki 7300HQ olabilir yani bu gibi kriterlerin aynı olduğu bir test platformunda her iki marka notebooku yan yana koyup aynı koşullarda test ettiğinizde GTX 1060 'ın GTX 1050 Ti 'ın gerisinde kalması kesinlikle mümkün değildir.

Bir de şu olabilir pek ihtimal vermiyoruz ama biliyorsunuz ki ekran kartları genelde kolayca O.C edilebilen donanımlardan belirttiğiniz modelin GTX 1050Ti ekran kartı normal standart saat hızlarından farklı olarak O.C edilerek bu testler yapılmış olabilir ama GTX 1060 hiç ellenmemiş de olabilir. Tabii bu testi kim ya da kimler yaptıysa onların tasarrufunda olan bir durum ancak asıl olan tüm testlerin fabrikasyon çıkışı ayarlarla yapılmasıdır. Gerekirse Dirt 3 testini biz aynı koşullardaki bir modelimizde yapar ekran görüntülerini de bilgi sahibi olmanız açısından buradan sizinle de paylaşabiliriz. Elbette burada ürünlerimizin oyun performansının tam olmadığı veya düşük kartlı modellere geçildiği gibi konularda size katılmadığımızı bilmenizi isteriz.

Saygılarımızla,

• MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=uc8wkOH-gac Tulpar t5 v8 gtx 1060 7000tllik alet. Dirt 3 e bakarasanız ne kastettiğimi anlayacaksanız.

Acer ın asıl gördüğüm videosunu kaldırılmış (i7 7700hq vardı alette) ama benzer bir örnek göstermek istiyorum :https://www.youtube.com/watch?v=8c1oONbeFI0 Pentium masaüstü cpu ve 4gb 1050 ti ve 8gb ram ile daha iyi fps alıyor videodaki adam.Eğer 1060 lı bir makine aldıysam ve üstünde 16gb ram ve hatta masaüstü i5 7400 ayarında bir cpu varsa bu performans bu alete yakışmıyor üzgünüm. Amacım ürünlerinize çamur atmak değil. Ama msi kasadan vazgeçtiğiniz günden beri herkesin ağzı yandı. Sırf clevo diye almaya korkuyoruz. Saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.