Şimdi Ara

MONSTER TULPAR 4.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 1 ay oldu ya da olmadı tulpar 4.1 aldım bugün pes oynarken farkettim ekranda ufak çaplı bir çizik var ne yapmam gerekiyor sizce?Bir de arkadaşlar gta 5 setup yüklerken pes 2015 açınca kastı ssd li versiyonu var bende
    ayrıca çok tozlanıyor ekran pisleniyor ne yapmam gerek kullanan ya da tavsiyesi olan arkadaşlar bi yardımcı olunuz lütfen.Çizik çok kafama takıldı
     MONSTER TULPAR 4.1

• Çizik bayağı büyükmüş, 1 aydır laptopun yüzüne bakmadınız heralde, bayağı anlaşılıyor çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu farketmemen çok garip...

ilk açtığında bile farketmedinmi ??

eğer farketmediysen önem vermiyosun demekki
    sen yinede müşteri hizmetlerini ara : 0216 449 49 30
  • temizlik için gözlük bezini kullanıyorum hafiften bir köşesini nemlendirip siliyorum leke falan kalmıyor
  • Sormayi arkadaslar ya da yeni oldu cunku baya sure bilgisayari kullaniyorum ne yapardiniz yerimde olsaniz marpheden sigortali pc suanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bir silme bezi al birlikte satılanlar var. Tozlanma çok oluyor bir de parmak izleri kalıyor her yerde düzenli olarak siliyorum sana da bunu öneririm ama ekran konusunda bir fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkatar

Bence bir silme bezi al birlikte satılanlar var. Tozlanma çok oluyor bir de parmak izleri kalıyor her yerde düzenli olarak siliyorum sana da bunu öneririm ama ekran konusunda bir fikrim yok

hocam çok belli olmuyor oyunlarda filmlerde siyah ekran da bile göze çok batmıyor ancak yeni aldığım için çok kuruntu yapıyorum .önerdiğiniz bez ve sprey markası varsa söyler misiniz?Pc acayip tozlanıyor ayrıca
     MONSTER TULPAR 4.1
     MONSTER TULPAR 4.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter1734 -- 17 Haziran 2015; 18:04:12 >

• Hocam bendede Tulpar T5 4.1 var. 1 haftadır silmiyorum ekranı hala pırıl pırıl. Ha bu arada bendeki Monster LCD,LED temizlik seti 10 TL lik olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarias7

Hocam bendede Tulpar T5 4.1 var. 1 haftadır silmiyorum ekranı hala pırıl pırıl. Ha bu arada bendeki Monster LCD,LED temizlik seti 10 TL lik olan

Hocam benim cok tozlaniyor ya ne yapmali ne yapmali acaba ??

• Arkadaşın dediğini alıp kullanarak bilirsiniz ben bimex yaa vatandaş 13 ya da 25 liraya bulmuştum aldım gayet memnunum size de tavsiye ederim mavi bir bezi ve büyük bir spreyi var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.