Şimdi Ara

Monster tulpar t5 v4.1 vs abra a7 v3.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abra a7 v3.1 2900tl tulpar t5 v4.1 3500tl Aradaki 600 liralık farka değer mi arkadaşlar ? Yada daha iyi bir fiyata bunlardan iyisi varmı ?

• Bence değer, hem kalınlık hem özellik hem soğutma olarak değer. Bu fiyata bir tek monster var diye biliyorum. He birde victor var. Ama monster'ı öneririm ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinkFloydPink

abra a7 v3.1 2900tl tulpar t5 v4.1 3500tl Aradaki 600 liralık farka değer mi arkadaşlar ? Yada daha iyi bir fiyata bunlardan iyisi varmı ?

Her türlü değer o kadar fiyat farkı vermeye. T5 4.1 candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Aralık 2014; 21:09:22 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Ahahaha :D öğrenciyim babama çok fazla yük olmak istemiyorum lise 3 gidiyorum ama almışken iyisini alıp 4-5 sene kullanmak istiyorum. eğer abra 4-5 sene giderse o kadar fark vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Sizce gidermi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PinkFloydPink

Ahahaha :D öğrenciyim babama çok fazla yük olmak istemiyorum lise 3 gidiyorum ama almışken iyisini alıp 4-5 sene kullanmak istiyorum. eğer abra 4-5 sene giderse o kadar fark vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Sizce gidermi peki ?

600TL için alt model bir bilgisayar almaya değmez. Bütçeniz varsa alabileceğiniz en yüksek konfigürasyonu alın. 5 yıl da gider 10 yılda gider. Ancak seneler geçtikçe geride kalacak. Teknoloji 6 ay da bir yenileniyor. 860 serisi zaten hali hazırda 1 yıl geride kaldı.
  • PinkFloydPink kullanıcısına yanıt
    bu arada t5 4.1 3600 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthalion

bu arada t5 4.1 3600 TL

Şuan n11 de 300 liralık bir hediye kuponu var fiyatı 3300 e denk geliyor ama bir gün kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

600TL için alt model bir bilgisayar almaya değmez. Bütçeniz varsa alabileceğiniz en yüksek konfigürasyonu alın. 5 yıl da gider 10 yılda gider. Ancak seneler geçtikçe geride kalacak. Teknoloji 6 ay da bir yenileniyor. 860 serisi zaten hali hazırda 1 yıl geride kaldı.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
  • PinkFloydPink kullanıcısına yanıt
    alırken direk indirim yapıyormu yoksa hediye kuponunu daha sonramı kullanıyoruz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.