Şimdi Ara

MONSTER® TULPAR T5 V4.3 Hakkında Düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayı düşünüyorum. Karar veremedim. Öne çıkan özelliği; Geforce GTX 970m 192bit 6gb ekran kartı.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=479209&kat=6453&lang=tr-TR#.Vpd33xWLTtQ

Sizce o parayı hakediyor mu? Güvenilir ve kaliteli bir marka mıdır? Sıkıntısı çıktığında servisleri ilgili gösteriyor mu?

Yorumlarınız benim için çok önemli. Teşekkürler şimdiden.

• Merhaba, dün satın aldım ürünü şuan kargoda akşama elime geçer yüksek ihtimalle. Bu ekran kartı ve işlemciye sahip bilgisayarı bu fiyata başka marka ürünlerde zor bulursunuz hatta bulamazsınız :) Bellek ddr4, işlemci skylake, ekran kartı belleği ve modeli şu nesilin en iyilerinden. SSD ekleterek satın aldım. 3.5 aydır araştırma yapıyordum en son buna karar verdim. Umarım pişman olmam. İnternette bu bilgisayarın bir kutu açılım videosu dışında hiç bir inceleme videosunu bulamadım. Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deltoid20

Merhaba, dün satın aldım ürünü şuan kargoda akşama elime geçer yüksek ihtimalle. Bu ekran kartı ve işlemciye sahip bilgisayarı bu fiyata başka marka ürünlerde zor bulursunuz hatta bulamazsınız :) Bellek ddr4, işlemci skylake, ekran kartı belleği ve modeli şu nesilin en iyilerinden. SSD ekleterek satın aldım. 3.5 aydır araştırma yapıyordum en son buna karar verdim. Umarım pişman olmam. İnternette bu bilgisayarın bir kutu açılım videosu dışında hiç bir inceleme videosunu bulamadım. Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz..
    Beyler merhaba,

aynı bilgisayarı 30 ocak 2016 tarihinde aldım.Sadece fark olarak +8GB ddr4 ram eklettim.

Tavsiyem broadwell değilde skylake almanız.Çünkü broadwell bios sorunu çözüldü fakat bu seferde diğer bileşenler ile uyumsuzluk olabiliyor.Yaşayan arkadaşım var. Ayrıca evet 3gb 6gb arası şuan için yok. Fakat daha sonraki yıllarda daha fazla vram isteyen oyunlar olacaktır.(Ör:Batman Arkham Knight fullhd 3GB istiyor)Bir de sitedeki sürücüler eski olabiliyor.Ana üretici Clevo sayfasına bakmanızda yarar var.

iyi forumlar.

• Artık kardeşler sizlerden kutu açılımıdır sağı soludur kişisel görüşlerinizdir güzel videolar bekliyoruz bizide etiketleyinde görelim aynı ürünü alma arefesindeyiz :)
  • quote:

Merhaba, dün satın aldım ürünü şuan kargoda akşama elime geçer yüksek ihtimalle. Bu ekran kartı ve işlemciye sahip bilgisayarı bu fiyata başka marka ürünlerde zor bulursunuz hatta bulamazsınız :) Bellek ddr4, işlemci skylake, ekran kartı belleği ve modeli şu nesilin en iyilerinden. SSD ekleterek satın aldım. 3.5 aydır araştırma yapıyordum en son buna karar verdim. Umarım pişman olmam. İnternette bu bilgisayarın bir kutu açılım videosu dışında hiç bir inceleme videosunu bulamadım. Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz..

4.1 kullanıyorum ve detaylı bir inceleme yapmıştım. Görmediyseniz referans olarak bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_100489328/mpage_3/f_//tm.htm#114295784

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

quote:

4.1 kullanıyorum ve detaylı bir inceleme yapmıştım. Görmediyseniz referans olarak bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_100489328/mpage_3/f_//tm.htm#114295784

Alıntıları Göster
    İnceleme çekebilecek şuan için vaktim yok.Fakat şunu söyleyebilirim;

Msi gibi markalara aynı performans için 6000-7000TL vermeye gerek yok.Sadece sürücü windows sürümleri ile ilgili ufak sıkıntılar mevcut. Bunlarıda iyi araştırıp öğrenmek gerekiyor.EĞER BEN UĞRAŞMAM ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM DERSENİZ monster ALMAYIN.

Ayrıca sürekli olarak PİŞMANLIK,NEDEN MONSTER,İKNA EDİN gibi saçma sapan konular açmayın.Beğenmiyorsanız ALMAYIN.Kimse size silah zoruyla mal satmıyor.Sıkıntınız varsa teknik servis, çözülmüyorsa adli merci.Bu forum "TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ"değil bunu unutmayın. Bu konuda moderatörler gerekli işlemi yapsın lütfen

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa080 -- 24 Şubat 2016; 11:20:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa080

İnceleme çekebilecek şuan için vaktim yok.Fakat şunu söyleyebilirim;

Msi gibi markalara aynı performans için 6000-7000TL vermeye gerek yok.Sadece sürücü windows sürümleri ile ilgili ufak sıkıntılar mevcut. Bunlarıda iyi araştırıp öğrenmek gerekiyor.EĞER BEN UĞRAŞMAM ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM DERSENİZ monster ALMAYIN.

Ayrıca sürekli olarak PİŞMANLIK,NEDEN MONSTER,İKNA EDİN gibi saçma sapan konular açmayın.Beğenmiyorsanız ALMAYIN.Kimse size silah zoruyla mal satmıyor.Sıkıntınız varsa teknik servis, çözülmüyorsa adli merci.Bu forum "TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ"değil bunu unutmayın. Bu konuda moderatörler gerekli işlemi yapsın lütfen

iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    kullanan arkadaşlardan video veya kullanıcı deneyimlerini bekliyoruz arkadaşlar, bende kararsız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mewlana_18

kullanan arkadaşlardan video veya kullanıcı deneyimlerini bekliyoruz arkadaşlar, bende kararsız kaldım.
    bende bu gün aldım 6 nesil 970 6gb ama 3 gb olarak görüyor neden anlamadım 16 ddr4 ram 1 tb ssd
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

bende bu gün aldım 6 nesil 970 6gb ama 3 gb olarak görüyor neden anlamadım 16 ddr4 ram 1 tb ssd

sebebini öğrenirsen bizi de bilgilendirir misin.
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    cpu z ile baktım şimdi canavar gibi 6 gb imiş :)

• kaspersky Kurarken mavi ekran hatası veriyor be tekrar format atmak zorunda kalıyorsunuz.

Windows 10 "System thread exception not handled" İşletim sistemi orjinal ve güncel kaspersky lisanslı anlamadım neden yapıyor önceki bilgisayarımda da win 10 vardı sorunsuz çalışıyordu
  • quote:

kaspersky Kurarken mavi ekran hatası veriyor be tekrar format atmak zorunda kalıyorsunuz.

Windows 10 "System thread exception not handled" İşletim sistemi orjinal ve güncel kaspersky lisanslı anlamadım neden yapıyor önceki bilgisayarımda da win 10 vardı sorunsuz çalışıyordu

Bunlar daha iyi günlerin

Vakit kaybetmeden geri iade et bence 1 senedir mavi ekran ile uğraşıyorum servise verdim anakart değişip geri verdiler ilk açtım maus driveri kuraken mavi ekran aldım

• quote:

kaspersky Kurarken mavi ekran hatası veriyor be tekrar format atmak zorunda kalıyorsunuz.

Hocam illaki araştırmışsınızdır ama ben genede link paylaşayım

Lİnkte çözümden bahsedilmiş.
    http://uzmanim.net/soru/system-thread-exception-not-handled-windows-8-hatasi/5079

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

quote:

Hocam illaki araştırmışsınızdır ama ben genede link paylaşayım

Lİnkte çözümden bahsedilmiş.
    http://uzmanim.net/soru/system-thread-exception-not-handled-windows-8-hatasi/5079

Alıntıları Göster
    bilgisayarımı sevdim inşallah bir terslik çıkmaz performanslı cihaz önceki abra a7 de hiç sorun yaşamadım bunuda çözeceklerine inanıyorum ama şöylede birşey var herşey monster bilgisayarda bitmiyor windowsun da sıkıntısı var bu durumda

•  MONSTER® TULPAR T5 V4.3 Hakkında Düşünceleriniz?

diskte temiz çıktı
  • quote:

diskte temiz çıktı
    Battlefield Hardline hiç takılma olamdan gayet akıcı ayarları

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi bir sorunla karsilastiniz mi mavi ekran disinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taheri

Hocam herhangi bir sorunla karsilastiniz mi mavi ekran disinda.

hayır hocam raslamadım oda sadece kaspersky de oluyor neden anlamadım zannedersem driverler in birisi ile çakışıyor bir sonraki güncellemelerde deneyeceğim
  • Bende dusunuyorum bu pcyi ama forumda sorun yasayanlar varmis hicte ugrasmak istemiyorum surekli servise gonderilmez ki. Tamam servis iyide olmaz oyle. Gidip konusacagim bayideki musteri temsilcisi ile almadan once dicem eger sorun filan cikarsa geri verip yeni laptop ile degistirir misiniz diye sorcam. Evet derlerse alirim. Cunku sanirim %50 ihtimalle sorunlu yada sorunsuz pc cikiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.