Şimdi Ara

MONSTER® TULPAR T5 V4.3 Hakkında Düşünceleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Taheri

Bende dusunuyorum bu pcyi ama forumda sorun yasayanlar varmis hicte ugrasmak istemiyorum surekli servise gonderilmez ki. Tamam servis iyide olmaz oyle. Gidip konusacagim bayideki musteri temsilcisi ile almadan once dicem eger sorun filan cikarsa geri verip yeni laptop ile degistirir misiniz diye sorcam. Evet derlerse alirim. Cunku sanirim %50 ihtimalle sorunlu yada sorunsuz pc cikiyor.

Benim kullandığımda her hangi bir sorun yok sonuçta hepsi ekran kartını Nvdia dan işlemci intel den alıyorlar bir çok parçası diğer markalarında kullandığı parçalar sıkıntı donanımsal değil yazılımsal. Bu da güncelleştirmeler ile düzelecektir

Öyle abartılı bir durum yok yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir bilgi daha ekleyeyim Monster Tulpar T5 V.4.3 ile ilgili.
    Grand Theft Auto V Online ' da Ultra ayarlarda 59-69 arası fps değişimi gördüm.
    Benchmark testinde ortalama 65 fps civarı çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa080

İnceleme çekebilecek şuan için vaktim yok.Fakat şunu söyleyebilirim;

Msi gibi markalara aynı performans için 6000-7000TL vermeye gerek yok.Sadece sürücü windows sürümleri ile ilgili ufak sıkıntılar mevcut. Bunlarıda iyi araştırıp öğrenmek gerekiyor.EĞER BEN UĞRAŞMAM ÖĞRENMEK İSTEMİYORUM DERSENİZ monster ALMAYIN.

Ayrıca sürekli olarak PİŞMANLIK,NEDEN MONSTER,İKNA EDİN gibi saçma sapan konular açmayın.Beğenmiyorsanız ALMAYIN.Kimse size silah zoruyla mal satmıyor.Sıkıntınız varsa teknik servis, çözülmüyorsa adli merci.Bu forum "TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ"değil bunu unutmayın. Bu konuda moderatörler gerekli işlemi yapsın lütfen

iyi forumlar.

Sorunun ne senin? Konu bilgi almak için açılmış bir konu. Verdiğin cevap hakkında moderatörler işlem yapmalı aslında. Saçmalığın dibine vurmuşsun. Ergen atarlanması :)

• forbeauty F kullanıcısına yanıt
    Pardon ne atarlanması ??

Kısaca beğenmiyorsanız almayın diyorum. Ne var bunda ? Markaya sürekli eleştiri ve kullanıcılara hakaret yazıları görmekten bıktım.Parası olan gitsin msi,asus...vb marka alsın.Burayı kirletmesin.
  • Yani geçenlerde Kadıköy'de showroom a gittim ancak, halen çok büyük adaptör yani sadece o konu sıkıntılı pc nin kalınlığı falan genel anlamda iyileşti ama buna da bi çözüm bulsalar iyi olur .
    DVD sürücü ve hdd kalkması lazım isteyen harici DVD sürücü taksın böylece biraz daha az güç tüketimi ve hız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.