Şimdi Ara

Monster tulpar t5v1.4.1 15.6 kullanan arkadaşlar bir bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/monster-tulpar-t5-v141-156-notebook-pmu335309 bu bilgisayar hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ? kasası ne tarz bir kasa?
    ısınma sorunu var mı? çift turbo fanı var mı? kasası çok kalın mı ? kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse çok sevinirim yarın almayı düşünüyorum bu modeli
    http://www.ebrarbilgisayar.com/monster-tulpar-t5-v41-156-notebook-pmu339073 şu model ile üstteki tulpar arasında ne fark var hangi kasa daha iyi arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter34 -- 6 Mayıs 2015; 22:24:31 >

• Bende t5 v4.1 var.

T5 v4.1 avantajları :

1- 25mm ince alüminyum kasa
    2- 2.7 kg ağırlık
    2- İps panel
    3- Üç fanlı soğutma (soğutma daha başarılı)
    4- Parmakizi okuyucu

T5 v4.1 dezavantajları:

1- Gpu ve cpu daha sonra upgrade edilemiyor
    2- Ses olarak dahili subwoofer yok
    3- Killer ethernet portu yok
    4- Dvd okuyucu yok.
    5- Batarya dahili

T5 v1.4.1 avantajları

1- Gpu ve cpu sonradan upgrade edilebilir
    2- Ses olarak daha başarılı ve dahili subwoofer var.
    3- Dvd okuyucu var
    4- Killer ethernet portu var.
    5- Batarya harici

T5 v1.4.1 dezavantajları:

1- Kasa kalın (55m) ve plastik
    2- 3.5 kg ağırlık
    3- Daha kötü bir ekran (tn panel)
    4- Soğutma diğer modele göre daha kötü
    5- Parmakizi okuyucu yok

Artısını eksisini düşün. Vicdan muhasebeni yap ve kararını ver. Benim kişisel tavsiyem t5 v4.1 olacaktır.

• Ilginize cok tesekkur ederim.killer ethernet portu nedir tam olarak ve batarya dahili derken degistirilemiyor mu acaba? Ayrica ses sistemi cok mu kotu t4.1 de ... karar veremiyorum acikcasi ssd sonradan 4.1 ve 1.4 e takabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter34

Ilginize cok tesekkur ederim.killer ethernet portu nedir tam olarak ve batarya dahili derken degistirilemiyor mu acaba? Ayrica ses sistemi cok mu kotu t4.1 de ... karar veremiyorum acikcasi ssd sonradan 4.1 ve 1.4 e takabiliyor muyuz ?

Killer internet portu, internet kablosu giriş portu.Daha çok oyuncular için yapılmıştır amaç internetin biraz daha hızlı olmasını sağlamak.Tabi kablolu bağlantıda.
    Dahili dediği , batarya çıkarılıp takılamaz. (iphone gibi)
    SSD her ikisinede sonradan tadabilirsiniz.

• quote:

Ilginize cok tesekkur ederim.killer ethernet portu nedir tam olarak ve batarya dahili derken degistirilemiyor mu acaba? Ayrica ses sistemi cok mu kotu t4.1 de ... karar veremiyorum acikcasi ssd sonradan 4.1 ve 1.4 e takabiliyor muyuz ?

Ses sistemi kötü falan değil v4.1'in. Hala kullanmakta olduğum hoparlörleriyle ünlü asus n55sl'den ses olarak aşağı kalır yanı yok. Bass'lar eksik geliyor sadece onu da sound blaster yazılımıyla hallettim. Ses seviyesi çok yüksek. Oyundayken veya film izlerken %30'u geçmiyorum. Tabi v1.4.1 ses olarak daha başarılı ama v4.1'in sesi kötü falan değil.

Killer ethernet portu lan kablosuyla internete bağlandığınızda işe yarar. Wi-fi üzerinde işe yaramaz.

Evet. SSd'leri sonradan takabilirsin. V4.1'de iki adet msata ssd kullanabilirsin. V1.4.1'de üç adet.

Batarya takıp çıkarılamıyor sadece. İlerde batarya yıpranırsa servise yollarsınız. Tabi değinmeyi unuttum ben. T5 v4.1'de lityum polimeR batarya varken; t5 v1.4.1'de standart lityum iyon batarya var. Lityum polimer bataryalar daha uzun ömrülü oluyorlar ve daha fazla doldur boşalta sahipler. Bataryayı hiç dert etme bu yüzden v4.1'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Bende t5 v4.1 var.

T5 v4.1 avantajları :

2- 2.7 kg ağırlık
    2- İps panel
    4- Parmakizi okuyucu

T5 v4.1 dezavantajları:

4- Dvd okuyucu yok.
    5- Batarya dahili

T5 v1.4.1 avantajları

3- Dvd okuyucu var
    5- Batarya harici

2- 3.5 kg ağırlık
    5- Parmakizi okuyucu yok

Artısını eksisini düşün. Vicdan muhasebeni yap ve kararını ver. Benim kişisel tavsiyem t5 v4.1 olacaktır.

Hocam soğutma vs demişsiniz de burdakine göre bariz bi soğutma farkı var
    http://www.notebookcheck.net/Clevo-P651SE-Schenker-XMG-P505-Barebones-Notebook-Review.127978.0.html
    http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GT60-i789W7H-Notebook.75615.0.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Mühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Bende t5 v4.1 var.

T5 v4.1 avantajları :

2- 2.7 kg ağırlık
    2- İps panel
    4- Parmakizi okuyucu

T5 v4.1 dezavantajları:

4- Dvd okuyucu yok.
    5- Batarya dahili

T5 v1.4.1 avantajları

3- Dvd okuyucu var
    5- Batarya harici

2- 3.5 kg ağırlık
    5- Parmakizi okuyucu yok

Hocam soğutma vs demişsiniz de burdakine göre bariz bi soğutma farkı var
    http://www.notebookcheck.net/Clevo-P651SE-Schenker-XMG-P505-Barebones-Notebook-Review.127978.0.html
    http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GT60-i789W7H-Notebook.75615.0.html

İyi güzel de kardeşim msi gt60'da i7-3610mq varken öbüründe i7-4870hq var. Bir fark zahmet olsun yani. Ayrıca bizim bahsettiğimiz modellerde i7-4710hq var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru diyorsun kardeşim fakat clevoya bakinca da teknikte baya ısındığı 74 75 c falan gösteriyor hissedilen sıcaklık yük altında pratikte nasıldır bilmem kullanmadım ama bi sıkıntısı var gibi

• Arkadaslar hepinize tesekkur ederim bataryaya kafam takildi acikcasi ve dvd olmadan windows kurma isi nasil olacak?? Eski laptopun dvdsini nasil kullanirim??

• quote:

Arkadaslar hepinize tesekkur ederim bataryaya kafam takildi acikcasi ve dvd olmadan windows kurma isi nasil olacak?? Eski laptopun dvdsini nasil kullanirim??

Harici DVD okuyucular var onu usb yoluyla bilgisayara bağlayabilirsin. Ama artık bir dvd okuyucu çok gerekli birşey olarak görmüyorum ben. Disketler gibi onlarda yavaş yavaş tarihe geçiyor. Windows u flash bellek ile kurabilirsiniz.

• hepinize teşekkür ederim arkadaşlar... ebrardaki faruk bey bana dvd yerine usb bellek verdiğini söyledi monster öyle bir hizmet sağlıyormuş siparişi verdim yarın ya o ekran kartlı olanı alacağım ya da 1000 tl vererek gtx980m kasasını alacağım.eğer gtx970m ekran kartlı alırsam 940 lira ama gtx980m alırsam 1800 lira fark vereceğim çok performans farkı var mı yani sizce 1800 lira vererek gtx980m mi almalıyım yoksa gtx970m mi almalıyım arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.