Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 USB HIZLI ŞARJ KULLANILABİLİR Mİ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacak Monter Tulpar T7 v2.3.1 Laptopum var. Laptop dibimde ve priz sıkıntısı olduğu için mecburi olarak laptoptan şarj etmek zorunda kalıyorum. Laptop bekleme modunda kalması gerekiyor ki usb den elektrik gelsin. ama benim istediğim kapalı iken sarj etmesi. Bu konu hakkında bir kaç araştırma yaptım ai charger programından bahsediliyor. Fakat program sadece Ipad veya Iphone cihazlarına sarj ettiği yazıyor. Ben yine de şansımı denedim HTC ONE M7 de çalışmadı. Android'de veya universal olarak çalışacak 3. parti bir yazılım varmıdır. Veya böyle bir imkanım var mı ? Laptopta bir adet usb portunda priz işareti var resimde olduğu gibi ama herhangi bir işe yaradığını görmedim. Bunun için ne yapabilirim.

İlginiz için şimdiden Teşekkür Ederim. :)

• Biosta ilgili ayarin olmasi lazim. Bu ozellik varsa, biostan kontrol ediliyor. Gerci ben toshiba kullaniyorum ama sizin dediginiz ozellik var benim bilgisayarimda. Biostan bu ozelligi kapatip acabiliyorum. Bir kontrol edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 16 Ocak 2015; 14:54:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet benimde böyle birşeye ihtiyacım var ai charger denedim ben. Telefonum iphone ama yine olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.