Şimdi Ara

MONSTER® TULPAR T7 V2.3 17.3' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar suan bende iki bilgisayar arasındayım. monster tulpar t7 v.2.3.1 yada asus g550jk arasında gidip geliyorum. Farkındayım monster acık ara önde ama bagzı başlıklarda ve farklı forumlarda okudugum birkaç sey beni cok arada bıraktı. İnsanlar monster'ın teknik servisinden, geç teslimatından, parça eksikliğinden falan cok yakınmış ve benimde daha yeni msi yüzünden agzım yandı bir daha böyle şeylerle ugrasmak istemiyorum. Zaten asırı hardcore gamer değilim watchdogs gta bf gibi oyunları bilgisayarda oynamıyorum o yüzden asus'un da işimi göreceğini düşünüyorum. İki sorum olacak : monster'ın satış sonrası hizmetleri teknik servisi falan nasıl ? bide bu asus'a da bakabilirseniz rica etsem ihtiyaclarımı karşılar mı ?
    Şimdiden cok teşekkür ederim.
  • hocam bende tulpar kullanicisiyim.baska markalara baksaniz iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de size dell almanizi tavsiye ederim . bir teknik servisi var cok deli birsey. Bu arada bir teknik servis derken gercek anlamda "1". Baska servis yok.. garantilik olan yaniyor, para iadesi isteyip parasini alamayan mi dersin, 1 haftalik taptaze pc ye tamir edilecek diyen servis elemanini mi dersin, servise gondericem diye yuzlerce lira kargo masraflari mi dersin, servise giden pc nin kaybolmasi mi dersin... Ne ararsan var. En azindan diger konulara bi goz atin, benim laptopum bozuldu diye fake konu acin kim ilgilenecek? Cok mesur kalitede zirve yapmis asus mu? Dell mi? Acer mi?

• RooCk R kullanıcısına yanıt
    gidip monsterdan elden alacaksın orada test edeceksin sıkıntı varsa patron yukarda onunla konuşacaksın msi yapıyor zaten monster a ama msi parça garantisi vermiyor ve upgrade yaptırtmıyor yarın bir gün yeni m serisi nvidia çıktığında değiştirebileceksin , 100 kişiden 2 sinde sıkıntı çıkıyor 2side gelip forumda karalama kampanyası başlatıyor , çok komik gidip asus ya da del alın bakalım muhattap mı arayacaksınız yoksa dava mı açacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutcan

Ben de size dell almanizi tavsiye ederim . bir teknik servisi var cok deli birsey. Bu arada bir teknik servis derken gercek anlamda "1". Baska servis yok.. garantilik olan yaniyor, para iadesi isteyip parasini alamayan mi dersin, 1 haftalik taptaze pc ye tamir edilecek diyen servis elemanini mi dersin, servise gondericem diye yuzlerce lira kargo masraflari mi dersin, servise giden pc nin kaybolmasi mi dersin... Ne ararsan var. En azindan diger konulara bi goz atin, benim laptopum bozuldu diye fake konu acin kim ilgilenecek? Cok mesur kalitede zirve yapmis asus mu? Dell mi? Acer mi?

bana bir tane dell yetkilisinin attığı mesajı gösterirmisin forumda ? buyur ben sana monster in göstereyim yanlış yönlendiriyorsunuz insanları dell in sahibi Dell, Teksasli (ABD) asusun hollandalı Tayvanlı acerin Tayvanlı monsterın sahibi türk ! ve bahsettiğin şirketler kalitede yaptıkları başarıyla değil emperyalist yönetimleriyle yaptıkları başarılardan o tahtlara oturdu , muhattabın bir türk ve burada yaşıyor . monster malını msi dan alıyor ama parça garantisi veriyor ve bu garantiyi türkiyede veren şirket yok !
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96860895

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 7 Eylül 2014; 22:14:40 >

• tricore kullanıcısına yanıt
    Hocam peki siz ne kullaniyorsunuz eger monster kullaniyorsaniz bir incelem yazisi yazarsaniz sevinirin oyun performansi sicaklik degerleri kasa kalitesi vs simdiden tesekkurler

Hocam birdeMSI GE70 2PE-406TR Apache ile monster t7 arasinda kalsaniz hangisini alirdiniz
    Msi link
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pe406tr-apache-pro-core-i74710hq-16gb-128gb-ssd--1tb-gtx860m-2gb-173-full-hd-win-81-hediyeli/p_55793/

• quote:

Orijinalden alıntı: RooCk

Hocam peki siz ne kullaniyorsunuz eger monster kullaniyorsaniz bir incelem yazisi yazarsaniz sevinirin oyun performansi sicaklik degerleri kasa kalitesi vs simdiden tesekkurler

Kardeşim ben abra 5 aldım gtx 860m i7 4810 3.80 ghz 3 gündür oynuyorum Fifa 14 ultra Online oynarken bir sıkıntı yaşamadım. NBA 2k14 hersey ultra 115 fps verdi. Assassin creed Black flag 1366 ile başlayan çözünürlük te herşey ultra 30 fps sabit oynattı başka oynarsam istersen verdiği oranları yine söylerim.

• Hocam isi degerlerindende bahsedebilirmisiniz autocad gibi program kullaniyorsaniz bu programdaki performaslari nasil ve urunun mazeme kalitesinden memnunmusunuz

• quote:

Hocam isi degerlerindende bahsedebilirmisiniz autocad gibi program kullaniyorsaniz bu programdaki performaslari nasil ve urunun mazeme kalitesinden memnunmusunuz

Akşam dediğiniz Program ile Turbo fan açık ısı testi yaparım. Daha yeni aldığım dan dolayı malzeme ve görünüşte deformasyon yok. Sadece USB ve Şarj girişlerine kablo zor takılıyor yeni olduğundan herhalde oda. Gitar ve Keman çalan biri olarak ses kalitesini beğendim. Ama ses yüksekliği oyunlarda yetersiz kulaklık kullanmak lazım saygılar. Fifa NBA dışında ağır oyunlar fazla oynamadım çünkü Soğutucu aldım gelmesini bekliyorum Son Çıkan oyunlar da malum çok yükleniyor sisteme. Ayrıca abra ların klavye küçük geliyor bayağı ele tulpar nasıl bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01827C3F7 -- 8 Eylül 2014; 12:05:41 >
  • test sonuclarını bekliyorum :D pc magzadanmı aldınız yoksa net üzerinden mı ?
  • quote:

test sonuclarını bekliyorum :D pc magzadanmı aldınız yoksa net üzerinden mı ?

Sitesinden kargo ile geldi Pixel testleri iyice yapılması nı rica ettim sağolsunlar Not aldılar ekran sorunsuz geldi.

• quote:

Hocam birdeMSI GE70 2PE-406TR Apache ile monster t7 arasinda kalsaniz hangisini alirdiniz
    Msi link
    http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2pe406tr-apache-pro-core-i74710hq-16gb-128gb-ssd--1tb-gtx860m-2gb-173-full-hd-win-81-hediyeli/p_55793/

bak emin ol 3 4 ay düşündüm bu söylediğini alırken başka bir msi modelinde ekrandan feragat edip performans satın almak istedim , onu alacağına buna iki ssd takıp raid 0 yaparsan 100+ performans alırsınhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR#.VA3Fnvl_smk

Hocam saten bu iki pc benimde 1-2 aydir uykularima giriyo bir turlu karar veremiyorum bazen gozumu karartiyorum bunun ust modeline 120lik tek ssd ile alasim feliyor diger taraftan ankarada oturuyorum gormeden monstere o kadar para vermek beni rahatsiz ediyo(forumlar malum kasanin kalitesiz olusu sotlentisi driver yetersizligi anakart ekran karti gibi bilesenlerin entegre calismadigi vs)diger taraftan msi kasasinin albenisi var ama performans olarak biraz geride
    Yani hocam sizin anliyacaniz kararsizlik denizinde kayboldum ve benimle birlikte pek cok kisi ayni konumda forumlarla kendimize rota cizmeye calisiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: tricore

quote:

Msi link

bak emin ol 3 4 ay düşündüm bu söylediğini alırken başka bir msi modelinde ekrandan feragat edip performans satın almak istedim , onu alacağına buna iki ssd takıp raid 0 yaparsan 100+ performans alırsınhttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR#.VA3Fnvl_smk

Birde hocam ekrandan feragat derken monsterin ekrani kalitesiz mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tricore

quote:

Msi link

Birde hocam ekrandan feragat derken monsterin ekrani kalitesiz mi ?

hayır canım kaliteyle alakalı bir problem yaşamadım monsterda nerede duydun bilmiyorum ama monstera zaten msi yapıyor bilgisayarları ekrandan feragattan kastım 15 inch ile 17 arasında yapacağım seçimdi 15 alıyorum işlemci daha iyi oluyordu 17 alıyorum işlemci optimale iniyordu ama inan ben monsterı seçtim pişman da değilim garantilik bir durumum olmadı bu güne kadar.

• quote:

Hocam saten bu iki pc benimde 1-2 aydir uykularima giriyo bir turlu karar veremiyorum bazen gozumu karartiyorum bunun ust modeline 120lik tek ssd ile alasim feliyor diger taraftan ankarada oturuyorum gormeden monstere o kadar para vermek beni rahatsiz ediyo(forumlar malum kasanin kalitesiz olusu sotlentisi driver yetersizligi anakart ekran karti gibi bilesenlerin entegre calismadigi vs)diger taraftan msi kasasinin albenisi var ama performans olarak biraz geride
    Yani hocam sizin anliyacaniz kararsizlik denizinde kayboldum ve benimle birlikte pek cok kisi ayni konumda forumlarla kendimize rota cizmeye calisiyoruz

kafanı karıştırmak gibi olmasın ama brde victor markasına bak derim ben en son bu üçü arasında kaldım da monster aldımwww.victor.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 8 Eylül 2014; 22:28:27 >

• Hocam viktor makinalardan hoslanmiyorum bence yolun cok basindalar b7da daha cok sorun demek

• quote:

Hocam viktor makinalardan hoslanmiyorum bence yolun cok basindalar b7da daha cok sorun demek

Hocam zaman bulamadım ısı testi yapmaya ayrıca sizinki tulpar olduğundan yanlış yönlendirme yapmış olmayım benimki abra
    :-) tulpar Soğutucu ları daha iyi olması lazım.

• Olsun hocam genede saolun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.