Şimdi Ara

MONSTER® TULPAR T7 V2.3 17.3' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar t7 kullanan yok mu yorumlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RooCk R kullanıcısına yanıt
    Hocam Abra serisinden bahsediyor olsaydınız o zaman yorum yapmazdım ama bu Tulpar için 1 senedir kullanmaktayım baktığınız modelin kasası konusunda içiniz rahat olsun diyebilirim kesinlikle. Bendeki modelin tek farkı ekran kartının 770m olması o yüzden sıcaklık değerleri konusunda net bir yorum yapmam doğru olmaz ancak youtube'dan veya forumdaki arkadaşların yorumlarından araştırarak daha doğru bilgi alabilirsiniz o konuda.
  • aqua07 A kullanıcısına yanıt
    Hocam size kaliteli geliyormu netteki fotolarda cok ucuz duruyor gercekte nasil

Hocam kasa sert plastik. Klavyenin alt kısmı fırçalanmış plastik. Ayrıca T5'teki gibi klavye ortasında şişkinlik problemi de yok. Ekran menteşeleri de sağlam. Onun dışında bana göre yeterli kaliteye sahip hocam. Bana göre dememin sebebi aynı cihaza farklı kişiler farklı yorumlar yapabiliyor o yüzden. Diğer T7 kullanıcıları da yorumlarıyla katkıda bulunursa sizin için daha yararlı olacaktır elbet.
    Tesekkur ediyorum piyasadaki pcler(lenovo dell asusu msi vs) kalite olarak sizce ustunmu yoksa geride mi

Hocam yakın çevremdeki deneyimlediğim bir çok farklı markaya göre 1-2 gömlek üstün. Çünkü onlar tam oyuncu laptopu değil multimedya-oyun arası diyebileceğim laptoplar. Zaten T7 gerçek oyun laptopu olduğu için fiyatıyla orantılı olarak kasa kalitesi de artıyor. Ülkemizde alternatif olabilecek oyun serisi laptop olarak Asus'ta var karşılaştıracak olursam Asus'un G serisinin de bir gerisinde. Eğer yakınınızda bir vatan bilgisayar varsa orada Msi GT70 modelini bulabilirseniz daha rahat fikir sahibi olabilirsiniz. Düşündüğünüz T7 modeli GT70'in barebone kasası zaten jak girişleri altın kaplama değil bir de klavyesi tek renk onun dışında aynı diyebilirim zamanında incelediğim kadarıyla.
    o kasaya baktım hocam optik sürücü dısında hosuma gitti ama sanırım msı ekranın arkası aliminyum ?
    sanırım öyleydi hocam yakın zamanda inceleme fırsatım olmadı yeni modeli. T7'de alüminyum bir yer yok plastik kullanılmış sadece. Klavyenin alt kısmı da sanırım Gt70'de fırçalanmış alüminyumken T7'de fırçalanmış plastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqua07 -- 9 Eylül 2014; 13:38:52 >
  • Arkadaslar baska tulpar kullanan yok mu teccebelerinizi paylasirsaniz sevinirim

• arkadaşlar bende tulpar t7 v2.3.1 ile asus g550jk modeli arasında kalmıştım. asus'u tercih ettim. birkac gun oldu alalı daha performansını deneyemedim ama söyle bir sıkıntım var: bazen league of legends oynarken bir anda ekran benekleşiyor ve bilgisayar komutlara yanıt vermemeye baslıyor. mesela bugun de direk kendi kendini kapattı bilgisayar. bunun LOL'un sıkıntılı oldugundan kaynaklandıgını söylüyorlar ama anlamadım nedendir. Bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler.

suanki bilgisayarım :http://www.vatanbilgisayar.com/g550jk-notebook-core-i7-340ghz-16-gb-1tb-173-4gb-w8-tasinabilir-bilgisayar.html

lol oynarken yasadıgım sıkıntı :https://store.donanimhaber.com/26/f7/ab/26f7abb5afb9b64d2177d04c393085bd.jpg
     MONSTER® TULPAR T7 V2.3 17.3'

• merteria M kullanıcısına yanıt
    Dostum sorununu asus formuna yazarsan hem daha kesin sonuc alirsin hemde bizim konumuzu saptirmazsin
    iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.