Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V3.1 nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GE70 sahibiydim sattım, 2 nesildir MSI kullanıyorum bu sefer Monster almaya karar verdim. Alacağım ve 3-4 yıl mutlu mesut bir ilişki yaşamak istiyorum.

Ürün bu;
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472735&kat=6453&lang=tr-TR#.VdxkLZPm73U

Ayrıca Samsung 850 Evo mSata diskim var. Onu takacağım.

• TAKİP
  • Merhaba bende V3.1 ve V2.6.1 arasında kaldım V2.6.1. in ekran kartı değiştirilebilir fakat işlemcisi anladığım kadarıyla biraz daha yavaş kalıyor. Ve aralarında bir kaç ufak farkta var hangisini önerirsiniz ?

Ekran kartı değiştirme durumu gerçekçi bir durum mudur ? 3-4 sene sonra ekran kartı değiştirsem sistemim bunu kaldırabilir mi önceden yapan varsa bilgilendirebilrse bende çok sevinirim.
  • Abonman A kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben Tulpar t7 v2.6 modelini almışdım 1 ayı geçti alalı.Çok memnunum.Kasası çok güzel ve beğendim.Ekran kartı ve işlemci upgrade yapılabiliyor.İleri de değiştirme imkanın var.Bir de garantisi geçtiği zaman ürününüzün anakartı yanarsa ince kasalar için daha kötü olur.Çünkü ince kasalarda işlemci ve ekran kartı tümleşik şekilde yani anakarta yapışık durumunda olduğu için daha fazla ücret çıkar demişlerdi bana.2 ürünün İşlemcisi aynı sayılır yani pek bir fark yok 0.1ghz olarak fark var ve MQ olanlar upgrade edilebiliyor.Ekran kartı çok iyi zaten her şeyi ultra oynayabilirsin.Dvd rom var 2.6.1 de.Bazıları önemli dğeil diyorlar ama benim için önemli çünkü üniversite öğrencisi olduğum için genellikle işe yarıyor.Ek olarak 2.6.1 ürünü msi kasasıdır.İnce kasalarda clevo kasalarıdır.Kısacası ben v2.6.1 tercih ederim ve çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Merhaba ben Tulpar t7 v2.6 modelini almışdım 1 ayı geçti alalı.Çok memnunum.Kasası çok güzel ve beğendim.Ekran kartı ve işlemci upgrade yapılabiliyor.İleri de değiştirme imkanın var.Bir de garantisi geçtiği zaman ürününüzün anakartı yanarsa ince kasalar için daha kötü olur.Çünkü ince kasalarda işlemci ve ekran kartı tümleşik şekilde yani anakarta yapışık durumunda olduğu için daha fazla ücret çıkar demişlerdi bana.2 ürünün İşlemcisi aynı sayılır yani pek bir fark yok 0.1ghz olarak fark var ve MQ olanlar upgrade edilebiliyor.Ekran kartı çok iyi zaten her şeyi ultra oynayabilirsin.Dvd rom var 2.6.1 de.Bazıları önemli dğeil diyorlar ama benim için önemli çünkü üniversite öğrencisi olduğum için genellikle işe yarıyor.Ek olarak 2.6.1 ürünü msi kasasıdır.İnce kasalarda clevo kasalarıdır.Kısacası ben v2.6.1 tercih ederim ve çok memnunum

2.6.1de de 3 fan yok ve kasa gerçekten kalas gibi kamera olduğu kısım falan. çok kalın yapmışlar.

• as1annn A kullanıcısına yanıt
    3 fan yok ama turbo fanı var Gta 5 ultrada 70dereceyi geçmedi ağustosun 2.haftasında oynamışdım ve o zmana sıcakalar 35 dereceydi o havada 70 derece normal yani.Sıcaklık ve fan konusunda sıkıntı çekmezsin.Msi kullanmışsın az çok bilirsiniz gt 70 kasasını.Gt 70 aynı kasa birkaç değişikşilkler olmuş onlarda önemli değil zatenSes sistemi harika bu arada çok yüksek ses çıkarıyor bas iyi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

3 fan yok ama turbo fanı var Gta 5 ultrada 70dereceyi geçmedi ağustosun 2.haftasında oynamışdım ve o zmana sıcakalar 35 dereceydi o havada 70 derece normal yani.Sıcaklık ve fan konusunda sıkıntı çekmezsin.Msi kullanmışsın az çok bilirsiniz gt 70 kasasını.Gt 70 aynı kasa birkaç değişikşilkler olmuş onlarda önemli değil zatenSes sistemi harika bu arada çok yüksek ses çıkarıyor bas iyi veriyor

valla hocam 5 gündür 2.6.1 ve 3.1 arasında gidip geliyorum açıkçası. MSI'dan sıcaklık yüzünden vazgeçtim cidden cayır cayır yanıyordu. 2.6.1 alırsam kafamdaki tek soru işareti fan yeterlimi ? 3 fan baya cezbediyor çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • as1annn A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben memnunum açıkcası.Dereceleri normal.Oyunlarda 70 dereceyi geçmedi ve gpu cpu yeni seriler olduğu için ısınma fazla yapmıyor ama karar sizin tabi.İstanbuldaysanız monster mağazasına gidin her ikisini de görün.İnce kasalarda ses sistemi daha az çıkıyor bu arada haberiniz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.