Şimdi Ara

MONSTER® TULPAR T7 V5.1 17.3 YARDIM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu modelden almayı düşünüyorum fakat ısınma konusunda yeterli bilgiye sahip olmak isterim. Araştırdığım kadarıyla stress testinde 3 dakika içinde darboğaz oluyor ve 100 dereceyi buluyor. Fakat fan %80 çalışırsa 20 dakikalık stress testinden başarıyla geçiyor. Darboğaz olmuyor ve 91 derecede kalıyor. Turbo fan ile daha düşük seviyelere iniyor. 1 ay sonra stoklara girecekmiş. 4790k ile almak mı mantıklı yoksa xeon 1231 v3 ile alıp 5. Nesil çıkınca i7 ile upgrade yapmak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Bu modelden almayı düşünüyorum fakat ısınma konusunda yeterli bilgiye sahip olmak isterim. Araştırdığım kadarıyla stress testinde 3 dakika içinde darboğaz oluyor ve 100 dereceyi buluyor. Fakat fan %80 çalışırsa 20 dakikalık stress testinden başarıyla geçiyor. Darboğaz olmuyor ve 91 derecede kalıyor. Turbo fan ile daha düşük seviyelere iniyor. 1 ay sonra stoklara girecekmiş. 4790k ile almak mı mantıklı yoksa xeon 1231 v3 ile alıp 5. Nesil çıkınca i7 ile upgrade yapmak mı?

Hocam monster kullanan arkadaslara danıstım evlerine gidip bizzat kullandım. Performans harika, ısınma sorunu turbo fan devredeyken hiç yok, masaüstü kadar sağlam çalışıyor. Ancak turbo fanın sesine katlanabilecek misiniz? Sürekli kulaklık takmayı sevmeyen biri olarak turbo fan sesi yüzünden vazgeçtim. Elektrik süpürgesi, ne bileyim saç kurutma makinesi gibi ses cıkarıyor. Tabi kimsenin hakkını yemeyelim tek ve büyük fanlı tulpar t yedi modelini denedim ben. Bazı modellerde üç adet fan var onlara da bakmak lazım.

• huso60 kullanıcısına yanıt
    Merhaba herkese;
    Tam 2 yıldır TULPAR T7 V5.1 kullanıyorum ekstra dan 8 gb ram ekletip almıştım . 16 gb ram i var bir de 250 gb ssd ile 1 tb hdd alıp taktım. 2 yıldır bütün oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum. bırakın ısınma sorununu turbo fanı kendim full açınca pc 34 dereceye düşüyo ısısı.2 yıldır oyun oynuyorum grafiği çok iyi olan bütün oyunları oynadım hemen hemen. En son watch dogs 2 yi bitirdim müthiş grafik var oyunda. Bu oyunda fark ettim ki turbo fan a ihtiyaç duyup sürekli çalıştırdı fanı o da %85 te açıyo fanı.Ve ısı olarak ta 70 i geçmiyor. Ben bu pc ile tam 12 oyunu aynı anda açtım hepsi de fallout 4 gibi oyunlardı. Yani kısacası ısınma gibi bir ihtimali yok pc nin. Hakikaten Monster Performonster yani arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacıserdar

Merhaba herkese;
    Tam 2 yıldır TULPAR T7 V5.1 kullanıyorum ekstra dan 8 gb ram ekletip almıştım . 16 gb ram i var bir de 250 gb ssd ile 1 tb hdd alıp taktım. 2 yıldır bütün oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum. bırakın ısınma sorununu turbo fanı kendim full açınca pc 34 dereceye düşüyo ısısı.2 yıldır oyun oynuyorum grafiği çok iyi olan bütün oyunları oynadım hemen hemen. En son watch dogs 2 yi bitirdim müthiş grafik var oyunda. Bu oyunda fark ettim ki turbo fan a ihtiyaç duyup sürekli çalıştırdı fanı o da %85 te açıyo fanı.Ve ısı olarak ta 70 i geçmiyor. Ben bu pc ile tam 12 oyunu aynı anda açtım hepsi de fallout 4 gibi oyunlardı. Yani kısacası ısınma gibi bir ihtimali yok pc nin. Hakikaten Monster Performonster yani arkadaşlar.

2 sene önce sorduğum soruyu yeni mi gördün kardeşim Ben o zamanlar düşünmüştüm o cihazı ama iyi ki almamışım. Sen oyunlarda bakıyorsun 70 derece diyorsun o dediğin GPU nun ısısıdır. CPU çok fazla ısınıyordu o modellerde. Burda alan pek kimseyi göremedim ama aynı cihazın Clevo - Sager markasını alan yabancıları araştırdım 95 dereceleri görüyordu işlemci. Ben de tercihimi T7 2.6 dan yana kullandım. Yazdığınız şeylerde de abartı var 12 oyunu aynı anda açmak nedir ? Ne alakası var yani 12 tane oyunu aynı anda açabileceğini sanmıyorum zaten bi manası da yok bilgisayarın performansını böyle ölçmezsin şu kadar oyunu aynı anda açma diye bi istatistiğin bi değeri yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. Pcmasters95 ,

İncelemiş olduğunuz üründe ısınmak gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir Yapmış olduğumuz testler sonrasında gönül rahatlığıyla performans olarak hiçbir farklılık olmadığını söyleyebiliriz

Dilerseniz size daha detaylı bilgi verebilmemiz için 0216 449 49 30 numaradan bize ulaşın veya telefon numaranızı bize iletin biz sizi arayalım

Saygılarımızla

MONSTER Müşteri Hizmetleri

YAPMA YAWWW .d.d.d.d.d.d.d.d.

Monster pişmanlıktır.

Sürekli temizlettiriyorum sürekli yanıyor bilgisayar. Şu an cs:go açık sadece anakart 96 derece.

U-Z-A-K D-U-R-U-N!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.