Şimdi Ara

MONSTER® TULPAR T7 V5.1 17.3 YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Yakın zamanda MONSTER® TULPAR T7 V5.1 17.3" almayı düşünüyorum ancak kafamda bir kaç soru işareti var. Öncelikle bir desktop işlemcisi olan 4790k kullanıyor. İyi hoş da böyle bir canavar masaüstü bilgisayarda ısınmadan nasıl çalışacak? Aynı performansı verecek mi, sonucta anakart da normal bir anakart gibi olamaz masaüstünde. Sırf 4790k olması beni cezbetti ancak sonradan da bir o kadar düşündürdü, almayı düşünüyorum cünkü 4710hq ile arasında %30dan fazla bir fark mevcut, ekran kartı değişebilir olduğundan 2-3 sene sonra belki sadece bir ekran kartı yükseltmesiyle canavar gibi kullanmaya devam edebilirim dedim... Siz ne düşünüyorsunuz? 4790k gibi bir desktop canavarı laptopta sorun çıkarır mı?

• Yabancı sitelerde gördugum kadarıyla ısınma sorunu yaratıyordu işlemci

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ben de öyle tahmin ediyorum, masaüstünde 60 70 le calışan işlemci sonucta... Ama nedense o kadar çok istiyorum ki almayı kendime engel olamayacağım galiba. Öğrenciyim çalışıyorum, abimin kartından alıp aydan aya ödemeyi düşünüyorum, öneriniz var mı? 5bine gtx970 sıvı sogutmalı i7 4790k 24" monitör vb sistem toplayabiliyorum, bunu mu almalıyım yoksa kasayı mı? odamda kedi oldugğu için daha az kablo olması sebebiyle laptop dusunuyorum ancak kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcmaster95

Teşekkürler hocam ben de öyle tahmin ediyorum, masaüstünde 60 70 le calışan işlemci sonucta... Ama nedense o kadar çok istiyorum ki almayı kendime engel olamayacağım galiba. Öğrenciyim çalışıyorum, abimin kartından alıp aydan aya ödemeyi düşünüyorum, öneriniz var mı? 5bine gtx970 sıvı sogutmalı i7 4790k 24" monitör vb sistem toplayabiliyorum, bunu mu almalıyım yoksa kasayı mı? odamda kedi oldugğu için daha az kablo olması sebebiyle laptop dusunuyorum ancak kararsızım.
    oda içinde kullanacaksanız mini itx kasa kurabilirsiniz. az yer kaplar. masanı üzerinde uslu uslu oturur. kediye bulaşmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

oda içinde kullanacaksanız mini itx kasa kurabilirsiniz. az yer kaplar. masanı üzerinde uslu uslu oturur. kediye bulaşmaz

Alıntıları Göster
    Sn. Pcmasters95 ,

İncelemiş olduğunuz üründe ısınmak gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir Yapmış olduğumuz testler sonrasında gönül rahatlığıyla performans olarak hiçbir farklılık olmadığını söyleyebiliriz

Dilerseniz size daha detaylı bilgi verebilmemiz için 0216 449 49 30 numaradan bize ulaşın veya telefon numaranızı bize iletin biz sizi arayalım

Saygılarımızla

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• tns1 kullanıcısına yanıt
    Haha hocam ben de full tower hastalıgı var kasa toplayacaksam full tower olmak zorunda
  • Pcmaster95 kullanıcısına yanıt
    Bende düşünüyorum bu modeli hocam araştırdıniz mı işlemcisinde sorun ısınma vs var mı ? yabancı forumlarda var bu konu ama ıngilizce pek iyi değil anlayamadım hiç yazılanları :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TULPAR T5 V4.1.1 Sorun
    10 yıl önce açıldı
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Bende düşünüyorum bu modeli hocam araştırdıniz mı işlemcisinde sorun ısınma vs var mı ? yabancı forumlarda var bu konu ama ıngilizce pek iyi değil anlayamadım hiç yazılanları :)
    Bu makine canavar ya! Masaüstü işlemciyi Mobilde kullanmak dehşet birşey!
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    Neye göre dehşet bilginiz var mı mobilde desktop cpu kullanımının makinede oluşturduğu bi sıkıntı olmuyor mu hiç

• quote:

Neye göre dehşet bilginiz var mı mobilde desktop cpu kullanımının makinede oluşturduğu bi sıkıntı olmuyor mu hiç

Elbette olacaktır. Kullanılan o işlemci masaüstünde olan işlemci. ısınma elbette olacaktır ona göre soğutma yapılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

quote:

Elbette olacaktır. Kullanılan o işlemci masaüstünde olan işlemci. ısınma elbette olacaktır ona göre soğutma yapılmıştır.

Alıntıları Göster
    Z97 çipsetli bir anakart kullanılmış

• quote:

quote:

Çift fan + turbo fan diyor. yani ısınma elbet olur diğer modellerde de oluyor eğer aşırı bir ısınma olursa o çok sorun olur kasa da çok kalın değil ne slim ne kalın . yani güvenip 5200 lira vermeye değer mi bunu bilmek lazım alan olursa belki inceleme yazar ama pek alan olmayacak gibi görünüyo konu bile yok forumda doğru dürüst

• quote:

Z97 çipsetli bir anakart kullanılmış

Diğer msi kasa ve clevo kasa t7 lerde farklı mıydı anakart ben hiç bilmiyorum. nasıldır bu z97 chipsetli anakart

• Islemci 100 e cikiyor nasil bir sogutma yaptilarsa:)
    https://m.youtube.com/watch?v=j1e021SjR0Q

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Islemci 100 e cikiyor nasil bir sogutma yaptilarsa:)
    https://m.youtube.com/watch?v=j1e021SjR0Q
    Monster Müşteri Hizmetleri bu konuda bir video yapıp koysun o zaman.
  • Koymuşlar da oraya bakarsak 70 dereceyi geçmiyor işlemci

• huso60 kullanıcısına yanıt
    O test ekran karti testi oldugu icin 70 derece
    Islemciyi az kullaniyor

• elano68 kullanıcısına yanıt
    O zaman islemciyi zorlayan bir test yapıp yayinlamalari lazım yoksa kimse güvenip almaz

• huso60 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle
    Aida 64 ideal

• Pcmaster95 kullanıcısına yanıt
    Hocam aldinizmi? Veya bu modeli alan herhangi biri varmı arkadaslar nasil performans ısı sorun oluyormu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.