Şimdi Ara

Monster Tulpar V13.1 Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. 2017 senesinde monster tulpar v13.1 oyuncu laptopunu aldım. Sorunum şu ki, ister 10 yıl öncesinin oyunu ister yeni oyun olsun, her oyunda bilgisayarımın ekran kartının (1060 6gb) fix 95 dereceye ulaşması. Sorunu nasıl çözebilirim anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. Ek soğutucu kullanıyorum bu arada. Bir de oyundayken alt-tab yapınca sıcaklık tekrar normal değerlere düşmeye başlıyor.

• fanların temizlenmesi ve macun degişimi yapıldımı

• cuhuku C kullanıcısına yanıt

Fanları temizledim lakin macun değişimi yapılmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikonavar N kullanıcısına yanıt

Macunu temizleyiniz.

Macunu sürerkende yaymanıza gerek yok mercimek buyuklugu kadar tam ortasına damla seklınde bırakın sonra uzerıne sogutucu bloku duzgun sekılde kapatın kendi kendine yayılır.takarkende vidaları fazla sıkmayın Sogutucu blogu cıkarmak zor ise servise gönderin.

Macun olarak ne kullanıyorum dersenız mahalledekı bilgisayar tamırcısınden ufak sırıngalarda satılan macunlardan aldım dunya kadar marka cesıt var

https://urun.n11.com/diger-aksesuar-yedek-parca/termal-macun-3gr-gumus-alasim-tek-kullanimlik-kucuk-boy-P426801961 aldıgım ürün bu idi

• sonuç olarak macununuz buyuk ıhtımal kurumus ve iş gormez durumdadır. Sogutucu bloku temizlerken sert bir şey kullanmayınız cizmeyiniz. Alkollu kagıtla siliniz.

MACUNU SÜRMEDEK İÇİN BLOGU CIKARMADAN ONCEDE KESINLIKLE BATARYAYI CIKARINIZ. POWER TUSUNA 10 SN BASILI TUTUP ONDAN SONRA NİHAİ İŞLEME BASLAYIN.

• cuhuku C kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam yanıtınız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.