Şimdi Ara

Monster Tulpar v5.1 980 m GTX aldim izlenimlerim ve memnuniyet durumum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arctic Silver Ceramique kullanıyoruz demişlerdi arayıp sorduğumda
    http://forum.donanimhaber.com/m_75402332/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_99461210/tm.htm
    Bu konularda birçok markanın ürününün incelemesi yapılmış Noctua ikisindende en iyi çıkmış ülkemizden de alınabiliyor tercih edilebilir
  • Semruk S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için ben cihazı alalı 1 buçuk ay oldu sizce ortalama kaç ayda veya yılda bir Bakım yaptırmam gerekir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Monster 6 ayda bir yapılmasını öneriyor ama bu kullanıma göre değişiyor açıkçası. Kullandığım Monster laptopu alalı bir yıl oldu hemen hemen ama fan çıkışı veren yerlerde herhangi bir tozlanma olmadı ve sıcaklıklarda ilk günkü gibi yani termal macunlarda iyi durumdadır. Eğer sıcaklıkların ilk aldığınız zamankine göre arttığını düşünüyorsanız temizlik için yollayabilirsiniz eğer aynı seviyelerdeyse bir şey yapmanıza gerek yok
  • Semruk S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Ben aldigimda 80-81 derece maksimum oluyordu 7 ay sonra 88 oldu. Her gun de kullanildi bilgisayar. Sonra bakima verdim 78 dereceye dustu. Biraz canimi da sikti aslinda normalde 78 ken 80 goruyorduysam aldigimda muhtemelen kasa kullanilmis bir sure.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Ben aldigimda 80-81 derece maksimum oluyordu 7 ay sonra 88 oldu. Her gun de kullanildi bilgisayar. Sonra bakima verdim 78 dereceye dustu. Biraz canimi da sikti aslinda normalde 78 ken 80 goruyorduysam aldigimda muhtemelen kasa kullanilmis bir sure.

Ekran kartı mı hocam?

• Imzamda yaziyor hocam 980m eski kasa tulpar t7

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.