Şimdi Ara

monster ve fokus bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam araştırdım ve monster datron ve pro 2000 dizüstü bilgisayarlar piyasada performansı en iyi ve ucuz bilgisayarlar.burada monster(2,0 ghz 1gb rem 80 gb 128 ekran) en yüksek modeline karar vermiş durumdayım fakat son bi kezde sizden yardım istiyorum önerileriniz nelerdir?lütfen lütfen lütfen :D

• tavsiye olunur ben aynı ürünü kullanmaktayım
  • merhabalar ben imzamdaki notebooku kadıköyde teknocityden kdv dahil 2000 dolara aldım senin istediğin özelliklerin hepsi var ayrıca işletim sistemide var bilgin olsun
  • BENCE HIC GIRME SONRA BASIN AGRIR....
  • nerden biliyorsun basının agrıyacagını
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_adakoglu

nerden biliyorsun basının agrıyacagını

tüm türkiye bilio başı ağrıyacağını o yeterli
  • vay be tüm türkiye ha ya gidin arkadaşlar böyle salakca seyleri bari bana söylemeyim
    bundan sonra karar aldım bu konularda sizin gibi seviyesiz insanlarla konuşmama kararı veriyorum
    iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

vay be tüm türkiye ha ya gidin arkadaşlar böyle salakca seyleri bari bana söylemeyim
    bundan sonra karar aldım bu konularda sizin gibi seviyesiz insanlarla konuşmama kararı veriyorum
    iyi günler

sen önce aynaya bak we savunduğun markanın sewiyesine bak ok belki aklın başına gelir toplumun geneline uymalısın tekrarlıyorum arçelik tv mi show tv mi almak gerekir show %50 daha ucuz git aikisini ala yanyana koy farkı gör ok! ondan sonra kendi sewiyene tekrar bak

• arkadaslar dunya markaları ile burda monte edilen markaları karsılastırmak yersiz.
    fakat bu kotu dediklerinzde chipsetlerini ekran kartlarını kendileri uretmiyor sonucta
    bi sony bi toshiba nerden alıyosa ordan alıyor.
    tamam kasaları klavyeleri ne bilim bi ekranı sonradan verdigi teknik destek onlar kadar iyi ve kaliteli degil zaten buda fiyata yansımız durumda.
  • senin gibi seviyesiz adamlar oldukca böyle devam ederim aa bu arada aynada ben çok güzel şey görüyomm istersen sanada gösteririm zonguldaka gelirsen görürsün

quote:

Orjinalden alıntı: bluesnight

quote:

vay be tüm türkiye ha ya gidin arkadaşlar böyle salakca seyleri bari bana söylemeyim
    iyi günler

sen önce aynaya bak we savunduğun markanın sewiyesine bak ok belki aklın başına gelir toplumun geneline uymalısın tekrarlıyorum arçelik tv mi show tv mi almak gerekir show %50 daha ucuz git aikisini ala yanyana koy farkı gör ok! ondan sonra kendi sewiyene tekrar bak

• quote:

senin gibi seviyesiz adamlar oldukca böyle devam ederim aa bu arada aynada ben çok güzel şey görüyomm istersen sanada gösteririm zonguldaka gelirsen görürsün

quote:

quote:

iyi günler

sen önje kendi sewiyeni bölece gösterdin we artık asıl ben senin gb sewiyesi olmayanı bırak senin gb çukur insanlarla münakaşa yapmam sewiyeninde bir sewiyesi war ama sen tam bir çukursun en aşağısın yani anlıcaan beni konujurma burda arkadaşlar bu şahıs hariç hepinizden özür diliorum pm e atmam gerekirdi amaben buraya atmak istedim tekrar özür

• Bırakın arkadaşlar alsın ve sonra görsün ebesininkini tersten Iyilikte yaramıyor
  • quote:

quote:

senin gibi seviyesiz adamlar oldukca böyle devam ederim aa bu arada aynada ben çok güzel şey görüyomm istersen sanada gösteririm zonguldaka gelirsen görürsün

quote:

quote:

iyi günler

sen önje kendi sewiyeni bölece gösterdin we artık asıl ben senin gb sewiyesi olmayanı bırak senin gb çukur insanlarla münakaşa yapmam sewiyeninde bir sewiyesi war ama sen tam bir çukursun en aşağısın yani anlıcaan beni konujurma burda arkadaşlar bu şahıs hariç hepinizden özür diliorum pm e atmam gerekirdi amaben buraya atmak istedim tekrar özür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.