Şimdi Ara

Monster VS Victor (Sizce Hangisi?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aklımda oyuncu Laptopu almak var. MSI, Asus gibi markalar özelliklerine göre çok pahalı. Monster Tulpar T5 v4.1 veya Victor P503s almaya karar verdim. Fakat ikiside aynı kasaya sahip. Özellik ve fiyat olarak da aynılar. Fakat hangi marka daha iyidir bilemiyorum. Aslında elimde olsa ikisinide almayı düşünmüyorum. Fakat özelliklerine göre oldukça ucuzlar. Evet arkadaşlar sizce hangisi ?

• Ben olsam monsteri alırım daha şık özellikleride güclü
  • money talks.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmic Blues

money talks.
    almayı düşündüğün modellerin forumlarına bak. son kullanıcı yorumlarını oku. şikayetvar.com a bak. bu tarz bir soruyu foruma sormak mantıksız bana göre. victor taraftarı victor, monster taraftarı monster önerir bu şekilde.
  • Victor al bence.
    120gb ssd fiyatina 240gb ssd takiyolar bu arada haberin olsun
  • DonanımHaberTavsiye kullanıcısına yanıt
    Ikisi de ayni ozellikteler ve ayni kasaya sahipler zaten nasil monstera daha sik diyebiliyorsun ?:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Ben olsam monsteri alırım daha şık özellikleride güclü
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 23 Aralık 2014; 22:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHGamer

quote:

Ben olsam monsteri alırım daha şık özellikleride güclü

Siz şıklığa göre değerlendirmeyin bilgisayarı. Afedersiniz ama bir şeyden anlamıyorsunuz bir haftada 500 post kasıyorsunuz. Tavsiye konusu açıyorsunuz size yardım edenlere hakaret ediyorsunuz yada beğenmedim deyip bir çırpıda silip atıyorsunuz.
    Başka bir konudada aynı laptoplar için MSI daha şık pek fark yok MSI almalısın daha iyi yazmışsın.

Sana bu forumda iş çıkmaz başka foruma hayde.

Yaşın küçük diye rezil etmiyorum seni tüm açıklarınıda yazmıyorum buraya ona şükret gene.

Bir arkadaş yakalamış zaten seni :http://forum.donanimhaber.com/m_100723877/f_//tm.htm#100733794 Bir bu konuya bakın birde buraya. Yazdıkları birbirini tutmuyor.

Bu konuda birine hakaret ettiği aşağıladığı bir konuhttp://forum.donanimhaber.com/m_100593889/f_y//tm.htm#100599263

Senin kastığın postu ben 6 ayda kastım ama dolu dolu kastım.

İYİ FORUMLAR!

o öyle ben kabul ettim onu.5 tane hesabını banlattım sırayla yine geldi
    ifşa bile ettim zamanında ama facebook ya da twitter dan tam emin değilim.ismi de eski profillerde yazıyordu. zaten lise okuduğu da yazıyordu çok takmamak lazım.cevap bile veremiyor zaten böyle durumlarda kaldırmıyor bünye

• Bu forum sizin tapulu mülkiyetiniz değil herkez saygı çerçevesi içinde dilediğini yazabilir en azından başkaları gibi kendi ismimi saklamıyorum örnek gerçek ada c yazıp bırakmıyorum.
  • DonanımHaberTavsiye kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 23 Aralık 2014; 22:31:07 >
  • nasıl da ifşa ettim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 23 Aralık 2014; 19:19:35 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 23 Aralık 2014; 22:31:19 >
  • yok ya ip ban atmıyor adminler.atacak olsalar önceki 5in birinde atarlardı.artık bu ifşadan sonra yüzü kalmaz gider diye düşünüyorum ama belli olmaz
    desteğe atacağım tek mesaja bakıyor banlanması zaten

daha önce de aramıştım profili de emin olamamıştım.bir anda aklıma kullandığı markalarla araştırmak geldi pat diye çıktı
    banlanmış hesapları sırasıyla: yunuki, teknoöneriler, antivictor, antivictor2, teknolojiveben, donanımhabertavsiye

ifşa team gururla sunar

edit:bu arada konu sahibi arkadaş kusura bakma senin konu ifşa konusu oldu kaleciden sekip önümde kalan topu ağlarla buluşturmak zorundaydım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 23 Aralık 2014; 20:12:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kozmic Blues

yok ya ip ban atmıyor adminler.atacak olsalar önceki 5in birinde atarlardı.artık bu ifşadan sonra yüzü kalmaz gider diye düşünüyorum ama belli olmaz
    desteğe atacağım tek mesaja bakıyor banlanması zaten

daha önce de aramıştım profili de emin olamamıştım.bir anda aklıma kullandığı markalarla araştırmak geldi pat diye çıktı
    banlanmış hesapları sırasıyla: yunuki, teknoöneriler, antivictor, antivictor2, teknolojiveben, donanımhabertavsiye

ifşa team gururla sunar

edit:bu arada konu sahibi arkadaş kusura bakma senin konu ifşa konusu oldu kaleciden sekip önümde kalan topu ağlarla buluşturmak zorundaydım.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 23 Aralık 2014; 22:31:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DD82B0187

.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 23 Aralık 2014; 22:30:09 >
  • bana adamımı anlatma ben biliyorum zaten onu.başta söylediğim gibi ben onu öyle kabul ettim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 23 Aralık 2014; 22:31:31 >
  • Hehe hayatımda mt2 adlı oyunu oynamadım ayrıca gözlükte kullanmıyorum
  • quote:

Hehe hayatımda mt2 adlı oyunu oynamadım ayrıca gözlükte kullanmıyorum
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 23 Aralık 2014; 22:28:46 >
  • Madem arayıp bulmayı çok seviyorsunuz o zaman gerçek kimliğimide bulursunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.