Şimdi Ara

monster vs victor soğutma sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler çok yakın bi zamanda monster tulpar t5 v1.1.1(970m li modelini) veya victor P503S slim almayı düşünüyorum.ikisi arasında kararsız kaldığım tek konu soğutma sistemleri.tulpar serisinin gayet güçlü bi soğutma sistemine sahip olduğunu biliyorum ancak tulpar da tek fan ve 2 fan çıkışı var.victor serisinin içinde ise toplamda 3 fan ve 2 fan çıkışı görüyorum.soğutmaya avantajı olur mu bu durumun? Bir de nekadar doğru bilmem ama kasası metal diye okudum victorun bu modelinin.yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• firmalardan orjinal modelleri(clevo veya diğer barebone üreticisindeki modeli) öğrenip yabancı sitelerdeki sıcaklık değerlerini karşılaştırın.
  • O modelleri nasıl öğreneceğimi bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firmalara pm at. @Victor Gaming Machine @MonsterMusteriHizmetleri

bu adamları görmedin mi hiç forumda?
  • Victor adına birkaç birşey yazayım. Monster'daki arkadaslarda kendi donanimları hakkında ayrıca bilgi vereceklerdir.

Victor P503S, orjinal Clevo P650SE modelidir ve şu ana kadar yapılmış en iyi Slim modellerden biri olarak ortaya çıkmaktadır. Bence görenin satın alacağı, çok performanslı ve çok taşınabilir bir model. Tek kusuru 180W adaptörü, cihaz bu kadar ince ve hoş bir dizayna sahip olunca o adaptör biraz büyük kaçıyor ama üzerindeki 970M gibi bir grafik işlemciyi de makinenin sorunsuz olarak beslemesi gerektigini unutmamak gerek.

Sogutma performansı olarak P503S çok iyi bir cihaz. Cihaz uzerinde hissedilebilir bir ısı yada cpu ve gpu üzerinde aşırı bir sıcaklık olmuyor ama hava çıkışları full yüklenmede bayağı sıcak hava üflüyor.
    Forumda Victor altbasligi altinda detaylı incelemesi mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.