Şimdi Ara

MONSTERİN HANGİ SERİSİ? 3000-3500 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sonunda dizüstü bilgisayar almaya karar verdim Monster ve Msi arasında karar verememiştim fakat uzun araştırmalar sonucunda Monster almaya karar verdim fakat modellerin hepsi birbirine çok yakın yardımcı olursanız çok sevinirim.

-Bütçe:3000-3500 TL
    -Günde yaklaşık 10 saat oyun oynuyorum
    -Oyunda çok az bir fps kaybı bile moralimi bozuyor
    -Sağlık görevlisiyim o yüzden Laptop rahat taşınır olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Abra A5 7.1 veya 7.1.1.
  • -Intel® Skylake Core™ i7-6700HQ 4C/8T; 6MB L3; 8GT/s; 2.6GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
    -Intel® HM170 Express Chipset
    -4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12
    -17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
    -16GB (2x8GB) DDR3L 1.35V 2133MHz SODIMM
    -1TB Hitachi Travelstar 7K1000 HDD SATA-3 9.5mm 32MB 7200RPM

bu sistem oyunlarda üst performans sağlarmı eksiği varmı?
  • Bütçe için alabileceğiniz en performanslı makina bu.
  • laptop tan ust düzey ne bekliyorsun kardeş.ultra felan mi acsin istiyorsun? genel de medium-high arasında stabil şekilde takilirsin işte çok bisey bekleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yine bu bütçe ile 950 vs 960 arasında çok fark yaratır mı? Oynayabileceğim maksimum oyunlar sanırım Ryse Son of Rome ve Shadow of Mordor olur. Geri kalanında iş için kullanacağım. Bu farkı vermeme değer mi 1 kere alınıyor diye yoksa o farkı ssd, windows gibi şeylerde mi kullanmam mantıklı?
  • Kragen kullanıcısına yanıt
    Hocam çok bir fark yok benchmark testlerine bakarsın zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KONU AÇIYORUM KİMSE YARDIMCI OLMUYOR

Merhabalar geçen gün Monster Abra A7 V5.3.3 laptop aldım . Ekran kartı 950 olduğu için değiştirip 960 olanı alacağım. O model de
    Monster Abra A7 V6.4.1 bu . İkisi de 17.3 inç ama yeni alacağım sanki biraz daha küçük gibi.
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-3-3.html#.V3-tD-iLSUk bu eski olan
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-4-1.html#.V3-tOeiLSUk bu da yeni olan

v5 modeli dikdörtgen de v6 modeli kare gibi geldi bana. Yarın değiştireceğim sizce arada fark var mı fotoğraflara bakar mısınız hangisinin tasarımı ve oyun zevki daha güzel

CEVAP LÜTFEN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.