Şimdi Ara

MonsterMarketplace.com Laneti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle illet bir virüs bulaştı pcye. Silmek için sayfasına yönlendiriyor sayfasına gidiyorum kaldırıyorum ama bi süre sonra tekrar geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: GappeLLa

Arkadaşlar böyle illet bir virüs bulaştı pcye. Silmek için sayfasına yönlendiriyor sayfasına gidiyorum kaldırıyorum ama bi süre sonra tekrar geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı

virüs tabiri yanlış olmuş. program ekle kaldırdan işine yaramayan program ve toolbarları sil. tarayıcının eklentilerinden kaldır ve anasayfayı, arama motorlarını düzenle gereksiz olanları sil
  • tolbar yok zaten kullanmıyorum tolbar gereksiz bi programda yok :S normal internette her gün girdiğim sitelere giriyorum ama haftada bir yada en geç iki haftada bir tekrar geliyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: GappeLLa

Arkadaşlar böyle illet bir virüs bulaştı pcye. Silmek için sayfasına yönlendiriyor sayfasına gidiyorum kaldırıyorum ama bi süre sonra tekrar geliyor. Bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı

Msconfig'i açın başlangıç sekmesine gelin oradan işinize yaramayan programların tikini kaldırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.