Şimdi Ara

monsternotebook 5500 liralık bir pc 1000 liralık bir acer'ı nasıl taklit eder sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarın bu sefer sol menteşesi kırıldı bu sorun olduğunda bana "sağdan tutmuşsunuz sürekşi sağdan aç kapa yapmışsınız o yüzden sağ menteşeniz kırılmış" falan dendi nitekim mantıklı geldi ancak şuan sol menteşe kırıldı ve ben hala sağ elimi kullanıyorum. bu sorunun üzerinden 1 sene geçtikten sonra bu sefer sol kırıldı menteşe kemik gibi olmuştu kıpırdamıyordu bile adamlara soruyorum neden bu menteşe böyle diye bana fizik kurallarını anlatıyorlar eğer sağdan tutar kaparsanız sol taraf yüksek kalır falan filan peki diyorum neden bir sene önce yine sağdan açıp kaparken sağ taraftaki menteşe kırıldı diye 1 sene önceki olay bizi ilgilendirmez diyorlar expretiz raporu var diyorum bu sefer menteşeniz paslanmıştır diyorlar peki sol paslanana kadar sağ neden paslanmadı diyorum ben sizin kullanımınızı bilemem diyorlar. adamların verdiği tek garanti takılan menteşenin bir sene sonra kırılabileceği mneteşe kemiş gibi olmuş diyorum kimse takmiyor 110 dolar + kdv servis ücreti istiyorlar bu kasa bir kere piyasaya tek bu model ile çıkmış kapakta benim başıma patlamış teknik servis size masal anlatıyor kendi çıkarları için bir senede fizik kurallarını değiştiriyor kendi isteğim üzerine klavye ve c cover değişimi ile baraber 800 tl masraf çıkardılar yaptırmadım nasıl olsa clevo bunlar sadece marka basıyorlar kendim alıp takıacağım. her sene menteşe değişimine göndermek itemiyorsanız monster pişmanlıktır ben bunu anladım ürün geri geldiğinde burada fotoğraflarını ve videosunuda paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Promayz00

quote:

Orijinalden alıntı: Seleric

Ben yaklaşık 4 yıl Acer kullandım, sonra bilgisayarı kızkardeşime, kızkardeşimden de en son anneme kadar geldi. Bugüne kadar 2 kere şarj cihazı değişti, ekran menteşesinin kilidi 1 kere değişti, menteşesi 1 kere değişti, klavye 1 kere değişti. Ancak bilgisayar fotoğraflardaki gibi bir duruma hiç gelmedi.
    Benim şu an kullandığım bilgisayar Monster Abra A7. Bence Monster'ın kasası sağlamlık yönünden Acer'in 2007 yılında satılan kasasının yanından geçemez. Monster görünüş olarak gerçekten şık, kullanılan plastik gerçekten hoş görünüyor. Ancak serçe parmağımla esnetebildiğim bir kasadan ne hayır gelir ki??? Monster almayın diye bir yönlendirme yapmaya çalışmıyorum, demek istediğim bilgisayar kasasını özenli kullanmıyorsanız Monster seçmeyin. elinizde kalır.

Hcam merhaba, mosnter a5 siparişi verdim ama sonradan forumdakileri okuyunca çelişki de kaldım. Siz de aşırı fan sesi ve winwos 10 ile takılma, donma sorunları oldu mu acaba veya başka sorunlar?

benimkinde çift fan olduğu için fan sesi mecbur vardı ama donma 2. seneden sonra olmaya başladı ama ssd takınca düzeldi diğer sorunalra gelince mushkin ssd takmışlardı ısınmadan dolayı yandı gördüğün gibi menteşe kırıldı finger print vardı ama windows 10 sürücü desteği olmadığı için kullanamıyorum monster kasaları yenilemiş falan diyorlar ama servisi berbat şuan türkiyece sanırım clevoya marka basan tek monster var ve ucuza satıp servisten kâr ediyorlar bu şekilde he birde usb girişleri bir süre sonra gevşemeye başlıyor özellikle usb3.0 çünkü onun kabloları biraz kalın ve ağır alıyor eğer bilgisayarın büyükse bir süre sonra görmemeye başlıyor daha başka bir sorunla karşılaşmadım hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 23 Mayıs 2017; 11:25:45 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.