Şimdi Ara

monsternotebook 5500 liralık bir pc 1000 liralık bir acer'ı nasıl taklit eder sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar notebooku alalı bir sene olmadan ekran değişime (ücretli olarak yapıdlı değişim garanti kapsamında değil) gitti sanıyorum benim hatamdı ancak ekran değişiminden geldikten sonra sağ menteşe bozuldu (resimleri görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız) pcde o kadar çok girinti çıkıntı varki bileklik dayama plakası yerinden çıktı önce bir tarafındaki yapışkan kendini bıraktı sonra gerisi geldi ve "Ü" tuşu kırıldı yerinden çıktı zaten arada sırada bastığım tuş belki 100. basışım falandı yerinden çık diye kırıldı ve donanımsal olarakta beni üzmeye devam ediyor oyun oynarken filmm izlerken 480 GBlık SSD üzerine kurulu sistem 16 gblık ram belleğe sahip sistem 300 lıralık pc ye windows 8 kurmuş gibi donup kalıyor ancak basılı tutarak kapatırsanız sorun çözüülüyor. birde 80 kusur liraya aldığım 10mt lik hdmi kablosunun allahlık olmasıda çabası tabiki uzun süre laptopa takılıydı en son çıkadığımda hâl buydu. ek oalrak yanında aldığım mushking ssd flash bellek değişime (dosya kopyalamayı durduryordu kendiliğinden) gitti ve finger print çalışmıyor.

edit: hor kullanmışsın diyenlerehttp://forum.notebookreview.com/threads/help-me-remove-the-top-cover-of-this-clevo-p170sm-a.805234/ aynı sorunu yaşayan ve menteşeyi kendi cabasıyla değiştirmeye çalışan biri

bu arada monster cihazlarınızın yedek parçalarını ucuza almak istiyorsanız fokus bilgisayarın fahiş fiyatlarından bıktıysanız size verdikleri driver cdsinin autorun.inf dosyasını açın orada gerçek model numarası yazıyor. bu soygunculara para vermeyğn bana 25 dolar + kdv ye satmaya çalıştıkları menteşeler 7 dolar + ücresiz kargo 65 dolar + kdv + işçilik dedikleri klavye n11.com'da 106 tl.

ürünün garantisi devam ediyor garantiye göndereceğim umarım sorunları çözerler

sorunlar;

Ü tuşu yerinden çıktı.
    Sağ menteşe kırık.
    film ve oyunlarda takılıp kalıyor (ses sanki cizik cd den geliyormuş gibi takılıp kalıyor).
    bilek desteğindeki metal plaka yerinden çıktı.
    hdmi kablosu
    finger print çalışmıyor

bu sorunları bi şekilde çözdükten sonra satıp msi alacağım size tavsiyem monsternotebook tan uzak durmanız 5500 liralık pc nin hali ortada çöpten farksız 1000 liraya acer alsam yine aynı sorunları yaşardım.

monsternotebook 5500 liralık bir pc 1000 liralık bir acer'ı nasıl taklit eder sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 17 Haziran 2017; 2:24:38 >

• Merhaba arkadaşım. Teknik servisten bu şekilde mi geldi bilgisayar. Bu şekilde geldiyse forumda toplu olarak protesto edelim.

Bilgisayarın bu hale gelmesi için yüksek bir yerden düşmesi veya bilerek elle veya cisimle vurmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdede80

Merhaba arkadaşım. Teknik servisten bu şekilde mi geldi bilgisayar. Bu şekilde geldiyse forumda toplu olarak protesto edelim.

Bilgisayarın bu hale gelmesi için yüksek bir yerden düşmesi veya bilerek elle veya cisimle vurmak gerekir.
    Cihazı çok hor kullanmışsın arkadaş
  • mdede80 M kullanıcısına yanıt
    sağ menteşe muhtemelen bu şekilde geldi çünkü içeriden kırılmış pc düşmedi düşse zaten eşek kadar illaki belli olur dağılır tepesine çıkıp zıplayacak halimizde olmadığına göre :) ya kullanılan malzeme ucuz ekranı kapatıp açarken kırıldı yada teknik serviste zaten kırıktı garantiye gönderdim bakalım ne diyecekler.
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    hdmi kablosunu yerinden çıkarmak ü tuşuna basmak ekran desteğinin içeriden kırılması bilek destek metalinin kalkması hor kullanmaya mı giriyor ? e o zaman hiç açmayalım pc yi? hor kullandığın dediğin pc yerinen kımıldamıyor bir gün bile bataryadan kullanılmadı. hor kullanılmış bişey varsa orda qwer df tuşlarıdır onlarda sapasağlam uhuyla yapıştırdıkları bilek destek metali çıkınca bana hor kullanmışsın deme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 26 Kasım 2015; 17:41:40 >
  • evet neredeyse hepsi hor kullanmaktan. o kadar kişide var ben hiç duymadım klavyemin tuşu çıktı yok o yok şu. ki senin hatan olan ekran sorununu yapmışlar
  • gameeline G kullanıcısına yanıt
    Sn. gameeline;

Belirttiğiniz problemler ilk bakışta kullanıcı hatası gibi görünüyor. Bu duruma gelmiş bir cihazın hangi marka olursa olsun garanti kapsamında değerlendirilmesi çok zordur.

Cihazınız teknik servisimize ulaştığı zaman teknisyen raporunu konu altından paylaşacağız.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri
  • gameeline G kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarını senden baska birisi sen yokken dusurmus olabilirmi ?

Bildigin topraklı bir yere dusmus hali var
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    ekranı kasasına monte edilen kısımdaki metal bağlantı kırılıyor ve bu kullanıcı hatası mı oluyor ?

altındaki vida sökülmüş gibi mi duruyor?

hadi Ü tuşu neyse hdmi kablosuna ne demeli? ucuzluğu resimden dahi belli oluyor. hadi o kablodur onada eyvallah bilek desteğinden çıkan metal plakayı uhuyla yapıştırmışsınız da çıkan yeri geri japon yapıştırıcısıyla ben yapıştırdım. garantiye gönderirken çıkardım geri yapıştırıp göndermeyin diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 29 Kasım 2015; 3:27:51 >

• princeofpersiata P kullanıcısına yanıt
    yok düşmedi düşse kasasında belli olur zaten her hangi ezik yada kırık yok
  • bilo1010 B kullanıcısına yanıt
    ekranı ben ücretli değiştirtdim. monsterin kendi servisine 450 TL para bayıldım. bu monsterin farklı bir kasası artık kullanılmıyor sanırım.senin bahsettiğin eski msi kasalarından değil. piyango bana patladı anlayacağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 29 Kasım 2015; 3:26:51 >
  • Ucuz etin yahnisi yenmez der giderim
  • endoplazmik bir kulum kullanıcısına yanıt
    aynen RAZER almak için dolar ucuzlasın diye beklerken bu CLEVOlara kaldık. başta biliyordum bunun CLEVO olduğunuda bile bile kafa attık yapacak bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 29 Kasım 2015; 7:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gameeline

aynen RAZER almak için dolar ucuzlasın diye beklerken bu CLEVOlara kaldık. başta biliyordum bunun CLEVO olduğunuda bile bile kafa attık yapacak bişey yok.
    Mentese sorununu ben de yasadim. 100 kusur bayilmistim. Garantiye girebilirdi diye dusunuyorum zira hassas kullaniciyimdir. 3 yillik olmasina ragmen sifirindan farksizdir gorunumu.

Ama insanlari Monsterdan sogutmayalim. Cok basarililar bence. Mentese sorunu disinda hic basimi agritmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplazmik bir kulum

Ucuz etin yahnisi yenmez der giderim

1.5 senedir çok güzel yiyorum. Tek bir problem yaşamadım.
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    1 sene önce bir ahkam keserek beni suçlayarak, kendi suçunuzu hatanızı bana yıkarak menteşeyi ve kasayı değiştirmiştiniz şimdi yine aynı şekilde ekran menteşe bağlantısı içeriden kırıldı burada rapor paylaşaktınız sözde onuda paylaşmadınız. monsternotebook pişmanlıktır...

edit: işin kötüsü o zaman birde azar yemiştik pc söyle tutulur iki elle kapatılır diye....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameeline -- 8 Ocak 2017; 11:51:1 >
  • Ben yaklaşık 4 yıl Acer kullandım, sonra bilgisayarı kızkardeşime, kızkardeşimden de en son anneme kadar geldi. Bugüne kadar 2 kere şarj cihazı değişti, ekran menteşesinin kilidi 1 kere değişti, menteşesi 1 kere değişti, klavye 1 kere değişti. Ancak bilgisayar fotoğraflardaki gibi bir duruma hiç gelmedi.
    Benim şu an kullandığım bilgisayar Monster Abra A7. Bence Monster'ın kasası sağlamlık yönünden Acer'in 2007 yılında satılan kasasının yanından geçemez. Monster görünüş olarak gerçekten şık, kullanılan plastik gerçekten hoş görünüyor. Ancak serçe parmağımla esnetebildiğim bir kasadan ne hayır gelir ki??? Monster almayın diye bir yönlendirme yapmaya çalışmıyorum, demek istediğim bilgisayar kasasını özenli kullanmıyorsanız Monster seçmeyin. elinizde kalır.
  • Arkadaşım sen bilgisayar kullanmayı bilmiyorsan Monster ne yapsın? Ben 2 sene olacak cihazımı alalı, hala sıfır gibi kasası ve hiçbir sorun yok. Şu cihazın haline bak, resmen duvardan duvara çalmışsın cihazı öyle bi görüntüsü var. Sen pc falan kullanma. Elektronik cihazlardan uzak dur
  • Bilgisayara bu şekilde hasar vermek için bilgisayarın bilek dayama boşluklarında baltayla odun kesmek gerekir diye düşünüyorum. Aradan 1,5 yıl geçmiş rapor da yok. Açıkçası beni üzmeye başladın Monster. Okuduğum servis yorumlarında hiç olumlu yoruma rastlamadım, hep olumsuz.
  • Fan sesi donma yok abi. Bilgisayar genel olarak hızlı. Ama sonuçta windows yuklu bi bilgisayar, ne olacagi belli olmaz. Bende macbook pro da var, 2013 late surumu. Kac yillik bilgisayar, ne fan sesi ne donma hala hic bir sey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.