Şimdi Ara

MONT SEÇİMİNDE YARDIM!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam açıkcası Richa bana daha iyi gözüktü en azından eva köpük değil de CE onaylı sırt koruması olduğu için. Gidip görmek lazım ama tabi ki.
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bende düşünüyordum bunlardan almayı.
  • MirabLe kullanıcısına yanıt
    Benide o ayrıntısı cezbetti ama bakalım artık.
  • Diğer tüm arkadaşlar gibi bende denemeden alma derim. ÖZDİNÇ MOTOR'u biliyorum bizzat kendim gittim denedim biraz göbek varsa üzerinize olmaz XXL ını bile denedim montlar çok dar kalıp ve belden haddinden fazla sıkıyor kumaş kalitesi pek iyi değil biraz daha bütçe ayırarak güzel bir mont alabilirsiniz 250 TL bence biraz fazla o montlara.
  • oqnfdn kullanıcısına yanıt
    sonradan üç mont daha paylaştım hocam isterseniz onlarada bir bakın onlarda 350TL civarında.
  • absolute59 kullanıcısına yanıt
    Richa Airstrike diğerlerine göre biraz daha başarılı gibi gözüküyor yalnız 4 mevsim yazdığına bakmayın yaz aylarında terleticek kış aylarında üşütücek demek istiyo aslında Termal bir içlikle kış aylarını rahat geçirebilirsiniz ama malesef yaz ayları için yapılacak pek fazla bir şey yok sonbahar ve ilkbaharda rahat edersiniz diye düşünüyorum.
  • oqnfdn kullanıcısına yanıt
    4riders almak geçiyor içimden ama richada markasından dolayı aklımı karıştırıyor.Yakın zamanda Ankaraya gitme ihtimalim var motomax'da deneyip almayı düşünüyorum.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-mont-armode-gt-horguclu-mont-yedek-yagmurluklu-full-korumali-189290155/detay bu linkteki montu kesinlikle öneririm. İlk motosiklet aldığımda tercihim bu mont olmuştu. Bu montu aldım sonra bir kere ufak kaza geçirdim sonuç muhteşemdi, süratim düşüktü 25 - 30 KM gibi fakat hiçbir yerimde neredeyse hiçbir şey yoktu, sadece asfalta sert vuran yerimde morluk ve darbeden dolayı sızlamalarım oldu. Sonra gidip hemen aynı monttan tekrar aldım. Şuan hala giyiyorum, kış ve yaz performansı muhteşemdir fakat yazın iç astarı olmamasına rağmen gündüz sürüşlerinde biraz fazla terletebiliyor. Düşünmeden alabilirsin bence

• Being kullanıcısına yanıt
    Seçeneklerim arasında oda var hocam evet ama 4riders alacam gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden demesi istanbulda herhangi bir AVM de büyük bir motosiklet malzemeleri satacak olan bi mağaza kurulsun çok para kazanacak bu işten, küçük yerlerde seçenek yok yada dar.
  • senolas S kullanıcısına yanıt
    Bizmi atılım yapsak napsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolute59

Bizmi atılım yapsak napsak

valla şöle bi 100 150 bin liram olsa yapardım sonuçta avm de yer kiralamak sıkıntılı hatta kolay kolay her markayada yer vermiyorlar 6 ay 1 yıl peşin vermek gerekebilir. Malzemelerde baya tutar ilk etapta fakat çok kazançlı bir iş olacağına eminim çünkü bu tarz malzemeleri satan yerler seçeneği olmayan ufak tefek işletmeler büyük bi yer acılırsa tüm motorcuları çeker diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.