Şimdi Ara

█ MONT VE CEKET FIRSATLARI 2015 █ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
41
Favori
16.853
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerKaynar

The north face mont denedim sportive de şunun siyahıydı

http://www.sportive.com.tr/m-thermoball-full-zip-jacket-eu-t0cmh0a1z

Aklımda deli sorular oluştu bu mont çok ince ve çok hafif alıp kullanan varmı sıcak tutarmı ? Yahu giydiğim kazak bile bundan daha ağır duruyor anlamadım yeni bir malzemeden falanmı üretiliyorda bu şekilde ? Yoksa rüzgarlıktan öteye gitmezmi ? Bütçem 1000tl 1 aydır mont bulamadım kendime bana soğuktan koruyacak mont lazım kar yağmur dinlemeden en az 6 saat dışarıdayım tavsiye lazım. North face denemedim giymedim bilmiyorum ancak ürünlerinin hepsi incecik geldi. Teknolojisinden falan anlamam o konudada bilgiliyseniz yardım istiyorum ;)

tutuyor diyorlar..Fakat bir yağmurda sıkıntı..Yoksa ben de alacağım,düşünürüm...Yağmur yağarsa ceket mahvolurmuş.

Bir de delinme tehlikesi var malzemesinden ötürü.

Yalan yok mevcut asgari ücretin tamamını bütçeye ayırıp düzgün mont bulunmayan tek ülkede yaşıyoruz :) ya bizim tercihlerde sıkıntı var çok ince bakıyoruz olaya yada cidden sıkıntı var. Ben koyun işiyle uğrasıyorum günde en az 6 en cok 24 saat dışarıdayım yağmur yedimi bozulcaksa neyleyim 500küsür liralık çöpü :( varmı tavsiyen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok valla.Ben de arıyorum
    Mango ve Dutti indirimlerini bekliyorum artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Terletmeyen mont arıyorum

Artık çoğu mont polyester ve benzeri maddelerden yapılıyor

Doğal bir üründen yapılan(pamuk) mont arıyorum. Spor olması lazım

Şimdiden çok teşekkürler

NOT: Dışı polyester içi pamuk yada polar olması da güzeldir arkadaşlar. Lütfen yardım edin.

http://www.boyner.com.tr/urun/limon-company-kaban-2181878-519697833-0-0.html?FromOrder=1

Ben aldim bikac kere giydim beden dar geldi. 180 liradan birakcam. Terletmiyo ve gayet sicak tutuyo. Lacivert, L beden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.thenorthface.eu/tnf-eu-en/men-s-fuseform-dot-matrix-hooded-down-jacket/p115666.html
    Linkteki North Face montu aldım, çokta memnun kaldım. 700 fill dolgulu, özel dikişli. Önceki iki kışta hep problem yaşamıştım ama sonunda rahata erdim. Özellikle İstanbul'da kışın sıcaklık genelde 0-10 derece arasında ve tshirt üzerine montu giyip dışarı çıkabiliyorsunuz. Rüzgar zaten hiç geçirmiyor. Yağmurda bir kez giydim bi problem olmadı. Dayanıklılıını ise zamanla göreceğiz bakalım. Gönül isterdi Mammut alalım ama Türkiye'de pek iyi modelleri yok malesef.
    Bu kadarına şehir içinde gerek yok diyorsanız (ki öyle) 500-550 fill dolgulularda çok rahat iş görür.
    Özellikle Salomon, Lafuma, Jack wolfskin
    daha aşşağıda ise;
    Columbia, 2AS, Icespeak işinizi görecektir. Extra ndirimler için ise 14 Şubat sonrasını beklememiz gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: incorsn

http://www.thenorthface.eu/tnf-eu-en/men-s-fuseform-dot-matrix-hooded-down-jacket/p115666.html
    Linkteki North Face montu aldım, çokta memnun kaldım. 700 fill dolgulu, özel dikişli. Önceki iki kışta hep problem yaşamıştım ama sonunda rahata erdim. Özellikle İstanbul'da kışın sıcaklık genelde 0-10 derece arasında ve tshirt üzerine montu giyip dışarı çıkabiliyorsunuz. Rüzgar zaten hiç geçirmiyor. Yağmurda bir kez giydim bi problem olmadı. Dayanıklılıını ise zamanla göreceğiz bakalım. Gönül isterdi Mammut alalım ama Türkiye'de pek iyi modelleri yok malesef.
    Bu kadarına şehir içinde gerek yok diyorsanız (ki öyle) 500-550 fill dolgulularda çok rahat iş görür.
    Özellikle Salomon, Lafuma, Jack wolfskin
    daha aşşağıda ise;
    Columbia, 2AS, Icespeak işinizi görecektir. Extra ndirimler için ise 14 Şubat sonrasını beklememiz gerekecek.

Hayırlı olsun
    Ben de alacaktım ama kapüşon cıkmıyormus o yuzden vazgectım o kadar para ver cıkmasın...olmaz

Terletıyor mu acaba ? Bu onemlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen dediginiz gibi terlememe cok onemli,eski montumdan cok cektim.
    Soyle aciklayayim. Sadce tshirt ve gomlek giyerseniz hem rahat ediyorsunuz hem sicaklamiyorsunuz, kesinlikle terleme yapmiyor. Fakat altiniz kalinsa ve sicak bir ortama girerseniz ilk 10 dk terlemeye basliyorsunuz ki sonra islanmadan ideal sicakliga donuyor. Yani nefes almasinda bir problem yok.
    Zaten en onemli artisi montla sizin aranizdaki sicakligi muhafaza etmesi.
    Kapuson cikmadigindan (boynuda uzun), fermuar acinca biraz tipsiz duruyor ama (:

• Bilgi için teşekkürler.
    Fiyat olarak pahalı..Hani ben 500-600 lira veririm en fazla.

Bir alt seviye mi desem model mi desem onlara bakıyorum ama yok.
  • Karakoydeki magazalara bakabilirsin nakit veya tek cekime indirim yapabilirler. 400 500e iyi montlar var.
    Outdoor markalar mart nisanda ucuzluyor.

• merhaba. the north face ve türevi markaların giriş seviyesi montları (500-600 lira) bahar indiriminde ne kadara düşüyor acaba? mont araştırma sürecindeyim, boyner'den idarelik bir ceket aldım ama okkalı bir indirim olacaksa bunu iade edip kışı eski montumla geçirebilirim. limitim 300 lira. fikirlerinizi bekliyorum.

• konu hort.

yok mu güzel bi mont arkadaşlar. bu ara da exuma nasıl bir marka dır arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

konu hort.

yok mu güzel bi mont arkadaşlar. bu ara da exuma nasıl bir marka dır arkadaşlar.

buldun mu hocam bir şeyler :)

bende şöyle ilkbahar gibi giyebileceğim ince bir şey arıyorum ama bi türlü kafama göre bulamadım.

yaz kış ince bi ceket mont giymesem olmuyor ya.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.