Şimdi Ara

█ MONT VE CEKET FIRSATLARI 2015 █ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
41
Favori
16.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VyS1994

www.boyner.com.tr/urun/jack-jones-mont-2191900-519940576002-0-0.html?OM.zn=LastSeenProducts&OM.zpc=519940576002
    bu montlardan kullanan var mi sicak tutuyor mu ?

aynısını kullanıyorum.sıcak tutuyor
  • Mont kaliteli, altına ince polar sweat falan giyince şu havalarda tutuşu da iyi bence. Trendyolda hatalı açılan butikten 99 TL'ye bordosunu almıştım. (+20 tl indirim çeki ile 80 TL'ye mâlolmuştu.) Her yerde 169 zar zor o indirimi yakaldım. Bu aralar da düştü fiyatı. 1 haftadır sürekli görüyorum morhipoda 109 mizuda 129 lira. Eğer boyner 75 TL çekin varsa 95e gelir. Gayet de uyguna almış olursun.
  • kaz tüyü yada quechua fırsatı için takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir_10

quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Kaz tüyü almayın, aldırmayın. Hayvancagizlari nasil yoluyorlar bi izleyiniz...

Nerde bi kaz tuyu mont sorsam hemen sizin gibi cevreciler yok eziyet yapiyolar yok oyle yok boyle oldurmeden tuylerini yolmalari kotu birsey tabiki ama sonucta Allah o hayvanlari bizim icin yaratmis etinden sutunden tuyunden faydalanalim diye yaratmis

Alıntıları Göster
    Bu kabanı bulan olursa bana da haber etsin :)
    TWN marka geçen sene boynerden 100TLye alan olmuştu, ben kaçırdım, bir daha da bulamadım ne sitede ne mağazada

http://www.boyner.com.tr/urun/twn-kaban-1858804-519351024-0-0.html

█ MONT VE CEKET FIRSATLARI 2015 █

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 10 Kasım 2015; 2:13:21 >

• Arkadaşlar bu montu kullanan var mı? Ya da marka nasıldır? Daha önce hiç kullanmadım.
    Mont her yerde 469TL en ucuz BURADA bulabildim. Kaz tüyü mü var bunda açıklamada yapmıyorlar.
  • konusu değil belki ama çeki olup da kullanmayacak olan bir arkadaş var mı acaba? benim ihtiyacım var doğrusu.
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    morhipoda göremedim rica etsem link atar mısınız ?
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Jack Jones butiği kapanmış olabilir. Ama tekrar gelir merak etmeyin. Haftada bir açıyorlar zaten özel indirim kulübüne. Hatta bu tip sitelerin birinden birinde mutlaka oluyor her gün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu montu değerlendirin derim. Yeni üyeliğe 11 tl indirim de var.

http://urun.n11.com/erk...102551-4-renk-P72997969

• unfortunately kullanıcısına yanıt
    ucretsiz kargoyla iade edebilir miyiz kıyafetlerde var mı iade sorunu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

morhipoda göremedim rica etsem link atar mısınız ?

boynerde 150/75 tl cek ile 95tl ye geliyor çekin varsa hopi uyelip açıp montu alirsan 50tl hopi kazanirsin onuda alt limitsiz olarak 50tl alışveriş yaparsin 45tl ye gelmiş olur mont.cekin yoksa bazilari onun hopisini kullanmak şartıyla 150/75tl ceki veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veyseldln -- 14 Kasım 2015; 2:00:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben alışveriş yapmadım, sadece f/p uygun gördüğüm için paylaştım.
  • Daha hala bişey bulamadık.http://urun.n11.com/erkek-mont/jackjones-erkek-mont-12102551-4-renk-P72997969 bu biraz kafama yattı gibi oldu ama üzerimde görmeden denemeden alamıyorum.
  • Morhipo'da Dewberry marka kabanlar var, fiyatları uygun baya. Daha önce kullanan var mı ?
  • O ürünü ayın 11.de 89 tl ye aldım dün iade ettim tekrar , ürün resimdeki gibi dolgun değil tamamen boş hafif bir naylon geliyor incecik birşey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçırdık morhipoda ki paltoları. Güvenemedim markayı bilmediğimden dolayı, hiç beden kalmadı.
  • dewberry iyi markadır arkadaşlar daha önceden kullanmıştım.
  • Mavinin ince dudun montunu kullanan varmi ince baya ama kaz tuyu sicak tutarmi emin degilim ankara ya gore degerlendirirseniz sevinirim onerirmisiniz arkadaslarhttp://www.mavi.com/Erkek/Ceket-Mont/Mont/Mavi-Ince-Dudun-Mont/p/0151220354

• Deri ceket icin takip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

Deri ceket icin takip.

Morhipo lumberjack deri Mont aldım 379 tl takip edebilirsin. Ürün kaliteli. Ceket varmıydı hatırlayamadım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaybeeyupi1965 -- 28 Kasım 2015; 0:41:53 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.